Skip to main content

Ærø grisefest

Denne skønne ferie - weekendtur til Ærø byder på en fantastisk grisefest:

Tag med os på denne skønne rejse med bus til Ærø, hvor hele hotellet har en specifik uge, som kaldes Grisefest på Ærø. Dette betyder at størstedelen af hotellet, er fyldt med  rejselystne og festglade mennesker, som ønsker at opleve Ærø i den bedste periode og sammen med et helt selskab fyldt med ferieglade gæster. 

Ærø busrejser - mere dansk bliver det næsten ikke.

Vi fylder en hel bus fra Sjælland med enlige, som sammen skal have en god oplevelse på Ærø.
Vores busrejser til Ærø, byder på spændende oplevelser, hvor vi skal bo i den berømte havneby Marstal - husk at du kan bestille ø-rundtur, hvor du få en masse information omkring Ærø og dens historie - udflugten på Ærø tager ca 3-4 timer og vi kommer rundt på det meste af øen.

Vi skal bo på det hyggelige Ærø Hotel, som ligger i Marstal. Hotellets motto siger en hel del omkring, hvad vi skal forvente: "Ærø Hotel, hos os er du ventet og velkommen"

Sommeren på Ærø

Sommeren er Ærøs ubestridte højsæson. Det vrimler med liv og glade dage, solen skinner, vandet er badevenligt og isene smager himmelsk. Hvis du besøger os om sommeren, garanterer vi for gode sommerminder.

Er du nysgerrig efter at vide mere om en eller flere af de rejser, vi tilbyder?  Så hører vi altid gerne fra dig. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Køreplan - tider

OPSAMLINGSSTEDER

ÆRØ

AFGANG / HJEMKOMST

Afgang

Hjemkomst

Helsingør (Færgevej v/stationen mod havnen under landgangsbroen)

08.25

21.35

Nærum Station, Parkeringspladsen

08.50

21.10

Sjælør Station, Sjælør Blvd.

09.35

20.25

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

10.15

19.45

Ringsted, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej

10.50

19.15

Slagelse, Trafikcenter Allé afk. 39 (bag Circle K)

11.15

18.50

Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43

11.35

16:30

ANKOMST / AFGANG ÆRØ

15:00

09:30

Der tages forbehold for ændringer samt trafikale forsinkelser

Dagsprogram

 • Dag 1

  Afgang fra Sjælland fredag d. 30.07.2021 eller 01.08.2021 - 3 dages weekendtur inkl. grisefest.
  Vi skal med færgen fra Svendborg kl. 13:05 og forventer at være ved vores hotel ca. kl. 15:00
  Efter checkin vil der være tid på egen hånd
  Fredag aften skal vi have en 2 retters/buffet (drikkevarer er for egen regning). Vi anbefaler at mødes i baren til en drink inden vi skal spise aftensmad.

 • Dag 2

  Lørdag efter morgenmaden kl 09:00, køres der udflugt (De der har tilkøbt denne tur kr. 99,-) - vi skal på ø-rundtur med lokalguide - turen tager ca. 3-4 timer.
  Vi er tilbage ved hotellet om eftermiddagen, hvor der er tid på egen hånd. Man kan evt. gå en tur ind til Marstal eller nyde dagen på hotellet - eller tage en tur i hotellets pool.

  Kl 15.00 Kaffe/te med Ærøpandekager (ændres muligvis til ankomstdagen)

  Kl. 18.00 Grisefest -Helstegt pattegris inkl. 3 timers husets øl/vand/vin, Dinnermusik & dans samt underholdning

 • Dag 3

  Søndag: morgenmad. Kl. 09.30 pakker vi bussen og kører mod Søby, hvor vi tager færgen "Ellen" som er Danmarks første 100% elektriske færge og som sejler os til Fynshav. Her fortsætter turen ned mod den tyske grænse, hvor vi stopper ved Fleggaard ved Harrislee, for at shoppe lidt billige varer med hjem (vi holder ca. 1,5 time).
  Efter Fleggaard (ca. kl. 15:00) sætter vi kursen hjemad - vi holder strækben-pause undervejs ved en motorvejs cafe og forventer at være hjemme hen mod aften.

 • Praktisk information

  Der tages forbehold for ændring i program samt tider. Hvis ikke vi kan komme ind i Tyskland pga corona-restriktioner, bliver vi på den danske side. Der ydes ikke kompensation i dette tilfælde.

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
12/8SjællandÆrø grisefest 3 dage
AFGANG 2022
Ærø Hotel
AFGANG 2022
Mere end 82.498,-Bestil

Hotel

Ærø Hotel

Ærø Hotel

Her finder du hotellets egen beskrivelse: Om Ærø Hotel Hos os er du ventet og velkommen God service og prikken over i’et Ærø Hotel er med 100 lyse og imødekommende værelser (heraf flere handicapvenlig...