Skip to main content
VORES TRYGSHEDSGARANTI Bestil trygt uden risiko, uanset nuværende restriktioner - Fri afbestilling eller ombooking af din rejse indtil 60 dage før afrejsen Læs mere Luk

Juletur til Ærø for Single 2021 - Rejs alene sammen med andre singler

Singlerejser til Ærø, solorejser rejser for enlige, rejs alene

Denne tur må ikke forveksles med "Dating rejse"
- Denne tur er primært tilegnet de, som rejser alene og som ønsker socialt samvær samt fælles oplevelser med andre ligesindet.

Alle kan deltage på disse single ture, og der stilles ingen krav til alder, køn samt interesser - ung som pensionist - alle skal føle sig velkommen på denne rejse.

Vi rejser naturligvis som en samlet gruppe, hvilket betyder at vi er samlet, hygger samt taler med hinanden. Har man brug for at trække sig, er der naturligvis også mulighed for dette. Du er velkommen til at tage med på turen, også selvom du ønsker at være for dig selv eller har brug for lidt tid på egen hånd. Her er ingen pres, da hele turen er baseret på at give dig den bedst mulige rejseoplevelse - og hvem ved, måske der knyttes nye venskaber på turen.

Vi skal bo på det hyggelige Ærø Hotel, som ligger i Marstal. Hotellets motto siger en hel del omkring, hvad vi skal forvente: "Ærø Hotel, hos os er du ventet og velkommen"

Tá med på denne skønne 3 dages juletur til Ærø om vinteren:

Vinteren på Ærø er stille. Meget stille. Og det er faktisk rigtig rart. Du kan opleve at have strandene helt for dig selv, og på gaden møder du måske kun en kat og en enkelt forbipasserende, der hilser med det karakteristiske ”Go´daw!” Drik en varm kop café-kaffe efter en lang travetur i den ærøske natur, nyd lidt selvforkælelse, gå til foredrag, teater og koncert med de lokale og brug de ærøske kyster til både lystfiskeri, vinterbadning og meget andet.

Singlerejser til Ærø, solorejser rejser for enlige, rejs alene

Singlerejser også kaldet solorejser, er rejser hvor du rejser alene

Tag med os på denne single rejse med bus til Ærø, hvor hele hotellet har arranegeret en specifik juletur til alle Skan rejsers gæster,. Dette betyder at størstedelen af hotellet, er fyldt med enlige rejselystne og jule-glade mennesker, som ikke ønsker at rejse sammen med et helt selskab fyldt med par, da dette ofte skaber følelsen af at være ensom. På disse singleture, rejser du sammen med singler som alle ønsker en hyggelig og social ferie, som man på kryds og tværs kan dele sine rejse-erfaringer med. 

Vi fylder en hel bus fra Sjælland med enlige, som sammen skal have en god oplevelse på Ærø. Vi arrangerer langborde til morgenmaden og til aftensmaden, hvor vi sidder sammen - ønsker man at sidde alene, er der naturligvis også mulighed for dette.
Vores busrejser til Ærø, byder på hyggelig julestemning - og bestiller du ø-rundturen, vil du få en masse information omkring Ærø og dens historie..

Singlerejser er ikke en datingrejse for de som rejser alene på ferie, men henvender sig til de som ønsker at rejse alene i selskab med andre ligesindet, som rejser alene, men alligevel ikke ønsker, at have følelsen af at rejse alene. Solorejser er yderst populært og her dannes nye venskaber på kryds og på tværs af køn alder samt interesser.

HUSK PAS
Vi sejler hjem via Fynshavn, hvor vi sætter kurs mod Fleggaard på hjemturen - derfor er det vigtigt du husker dit pas.

Søg rejse

Køreplan til Ærø

OPSAMLINGSSTEDER

ÆRØ

AFGANG / HJEMKOMST

Afgang

Hjemkomst

Helsingør (Færgevej v/stationen mod havnen under landgangsbroen)

08.25

21.35

Nærum Station, Parkeringspladsen

08.50

21.10

Sjælør Station, Sjælør Blvd.

09.35

20.25

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

10.15

19.45

Ringsted, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej

10.50

19.15

Slagelse, Trafikcenter Allé afk. 39 (bag Circle K)

11.15

18.50

Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43

11.35

18:30

ANKOMST / AFGANG ÆRØ

15:00

07:40

Der tages forbehold for ændringer samt trafikale forsinkelser

Dagsprogram

 • Dag 1

  Afgang fra Sjælland:
  Vi skal med færgen fra Svendborg kl. 13:05 og forventer at være ved vores hotel ca. kl. 15:00
  Checkin, på hotellet - herefter er resten af aften på egen hånd.

  Om aftenen skal vi have en dejlig 3-retters menu kl. 18.00 og slutter af med aftenkaffe med Ærø-pandekager omkring kl. 21.00.

  Vi anbefaler at mødes i baren til en drink inden vi skal spise aftensmad.

 • Dag 2

  Efter morgenmaden, køres der udflugt (såfremt man har tilvalgt dette - merpris) - vi skal på ø-rundtur med guide - turen tager ca. 3 timer.

  Vi er tilbage ved hotellet om eftermiddagen, hvor der er tid på egen hånd. Man kan evt. gå en tur ind til Marstal eller nyde dagen på hotellet.

  Om aftenen skal vi have en dejlig julefrokostbuffet og der vil være levende musik: Dinnermusik/underholdning (evt. dans). Vi anbefaler at mødes i baren til en drink inden vi skal spise aftensmad

 • Dag 3

  Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører mod Ærøskøbing, hvor vi tager færgen til Svendborg. Her fortsætter turen mod Odense, hvor vi holder frokostpause og hvor der vil være tid til at se Odense jule dekoreret. Herefter sætter vi kurs mod Sjælland.

 • Praktisk information

  Der tages forbehold for ændring i program samt tider.

  Alle drikkevarer samt udflugter er for egen regning.

Kort

Hotel

Ærø Hotel

Ærø Hotel

Her finder du hotellets egen beskrivelse: Om Ærø Hotel Hos os er du ventet og velkommen God service og prikken over i’et Ærø Hotel er med 100 lyse og imødekommende værelser (heraf flere handicapvenlig...