Skip to main content

André Rieu Maastricht julekoncert 2020

Julekoncert med André Rieu Maastricht rejser med bus december 2020

På denne side finder du mere information om julekoncerten med André Rieu 2020 Maastricht Musikrejser - dato: 17 - 20. december 2020

André Rieu holder kun én aftenkoncert i Maastricht i dember og vi har fået fået en lille håndfuld billetter til denne julekoncert - endda pladser i bedste kategori.

Busrejser til André Rieu i Maastricht - kæmpe underholdningskoncert i kongreshallen i Maastricht.
Koncert med valsekongen André Rieu og hans Johan Strauss Orchestra i Maastricht - Det bliver en fantastisk oplevelse, du aldrig vil glemme. André Rieu spiller og underholder hele aftenen.

Koncerten afholdes  i kongrescentret MECC lørdag aften d. 19/12 kl. 20:00 og vi har billetter i kategori 1 (Rank 1) orange pladser - bedste pladser man kan få til grupper.

André Rieu julekoncerter - Musikrejse til Maastricht december 2020:
André Rieu er kendt af millioner verden over som ”kongen af valsen” André er også en ægte “konge af romantik”. Han har været gift i over 40 år og bor med sin kone Marjorie på et romantisk slot, bygget i 1492 i hans hjemby Maastricht / Holland. Parret har to sønner og fem børnebørn. Gå ikke glip af denne chance for at se André Rieu LIVE i hans hjemby Maastricht !

André Rieu berømte julekoncert i december i kongreshallen i Maastricht:

"Mine koncerter handler om glæde og om kærlighed!" Siger André Rieu. "Vi burde tage beslutninger i vores liv med vores hjerter, ikke med vores hoveder. Folk spørger mig ofte 'hvordan vælger du dit program?' - svaret er: med mit hjerte. Jeg elsker Johann Strauss, men jeg er også fascineret af Andrew Lloyd Webber samt Bruce Springsteen. Vi bør ikke begrænse os med kategorier og grænser - ikke kun med hensyn til musik, men i vores liv generelt ”- siger André Rieu

Julemarked i Tyskland samt Holland

Da vi skal bo i den tyske storby Mönchengladbach, skal vi naturligvis også benytte os af lejligheden, til at opleve det fantastiske julemarked, som Tyskland er så kendte for og ligeledes skal vi på tur til Maastricht for at gå på opdagelse at André Rieu´s egen fødeby. Der er helt lagt op til en helt fantastisk tur fyldt med oplevelser. Vi har kun et begrænset antal pladser til denne tur, så skynd dig at book plads nu.

Søgeord: julekoncert - Musikrejser til december med André Rieu i Maastricht 2020, bus, hotel samt koncertbillet-

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN TIL MAASTRICHT MED BUS: SJÆLLAND MAASTRICHT

SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

Sjælør Station, Sjælør Boulevard

06.40

23.45

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

07.20

23.05

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

07.45

22.40

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

08.10

22.15

Højmølle Kro, P-pladsen v/hotellet

08.30

22.00

Rødby Færgehavn v/ Billetsalg for biler

09.00

21.30

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

HOTELLET

19:00

09:30

Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel. Vi holder ved Bordershoppen såfremt tiden tillader det. Der tages forbehold for ændring i hjemrejsetiden, da dette afhænger hjemkonsttiden til hotellet efter koncerten ift køre-/hviletidsbestemmelserne.

Turprogram

REJSEOVERSIGT MED BUS TIL MAASTRICHT -
- André Rieu koncert i Maastricht 2020, musikrejse Maastricht, MECC Kongrescenteret

Koncertbilletter vil blive uddelt af chaufføren og det er ikke muligt på forhånd af få tildelt bestemte pladser.

1 dag:
Udrejse fra Sjælland torsdag morgen og med ankomst til vores hotel hen mod aften. .

2 dag:
Efter morgenmaden kører vi ind til Maastricht, hvor vi får tid på egen hånd og forhåbentligt at der pyntet godt og grundigt op til jul. Afgang kl. 10:00 fra hotellet og vi kører retur fra Maastricht ca. kl. 19:00 - vi anbefaler at man spiser aftensmaden i Maastricht.

Vi anbefaler at starte med at besøge turistkontoret i Maastricht, hvor du finder alle former for relevant information omkring Maastricht og hvor personlet kan hjælpe dig med gode råd og vejledning. Klik her for at se top 10 listen over mest attraktive seværdigheder.
Maastricht Visitor Center (Turistkontoret)
Kleine Staat 1,  6211 ED Maastricht
Se på bykort

3 dag:
Tid på egen hånd, hvor vi anbefaler at nyde julemarkedet i Mönchengladbach. Vi anbefaler du spiser tidligt aftensmad, inden vi sætter kursten mod aftens julekoncert.
Vi kører fra vores hotel omkring kl. 17:30-18:00 hvor vi sætter kursen mod Maastricht, for at opleve julekoncerten med André Rieu. Koncerten starter kl. 20:00. Vi forventer at være retur ved vores hotel lidt over midnat.

4. dag:
Afgang fra hotellet efter vi har spist morgenmad kl. 09:30 (med mindre chaufføren meddeler andet), hvor vi sætter kurs mod Danmark.

Der tages forbehold for ændring i programmet. Turen køres med erfarende chauffør, som naturligvis vil være behjælpelig under hele turen, men der er ingen guide med på turen.

Søgeord: André Rieu koncert i maastricht 2020 , pakkerejse / musikrejse med SKAN REJSER

Leonardo Hotel Mönchengladbach

Leonardo Hotel Mönchengladbach

Vi skal bo godt og derfor har vi valgt dette skønne hotel, som er beliggende i Mönchengladbach, med ca. 260.000 indbyggere.
Hotellet ligger dejligt centralt ca. 1 km fra indre centrum. Flere af byens vigtigeste seværdiger, kan nås på 10 min. til fods.

Der er checkin kl. 15:00 og checkud kl. 12:00

Hotellet er ikke-ryger hotel. Der er 24 timers reception  og der er gratis wifi på hele hotellet.

Spisning:
Restaurant «Límage» har åbent mandag - torsdag fra kl. 12:00-14:00 samt kl. 18:00-22:30
Bar «Ciel» har åbent alle dage fra kl. 17:30 - 01:00
Morgenmadsrestauranten (buffet) har åbent alle dage fra kl. 06:30 - 10:30

Værelserne:
Alle værelser er pæne og er på ca. 28kvm - alle værelser er med eget bad/toilet samt aircondition, varme, 32" farve tv, wifi, telefon, hårtørrer, te/kaffemaskine, badekåbe samt siddeområde.

Derudover har hotellet fitnesscenter som kan benyttes til de aktive.

Turistinformationen i Mönchengladbach LINK (kun på tysk)