Skip to main content
VORES TRYGSHEDSGARANTI Bestil trygt uden risiko, uanset nuværende restriktioner - Vi garanterer refundering, såfremt dit rejsemål bliver lukket ned inden afrejsen Læs mere Luk

Ta med Skan Rejser til Aros Museum i Aarhus
- 1 dagstur Kr. 399,-

Der er tale om 1-dagsture med moderne langstursbusser, som kører dig nemt og bekvemt til Aarus - afgang 1 gang hver måned fra april - december.
Du får ca. 4½ - 5 timer i Aarhus og  du bestemmer selv, hvordan tiden skal fordeles på hhv. Aros og Aarhus by. Opholdet i Aarhus er på egen hånd.

DETTE INDGÅR I TUREN
Turen inkl. bus tur/retur samt entré på ARoS. Du administrerer selv din tid, hvilke betyder at du selv bestemmer hvor lang tid, du ønsker at være på ARoS og hvor lang tid du ønsker at besøge Aarhus. Chaufføren oplyser afgangstiden hvor bussen kører retur fra ARoS.

ARoS Aarhus Kunstmuseum er et kunstmuseum, der ligger i Aarhus centrum. Med sine 20.700 kvadratmeter og 10 etager er det et af Nordeuropas største kunstmuseer. På museet findes kunst fra den danske guldalder over dansk modernisme til international nutidskunst. Museet har forskellige særudstillinger hvert år.
ARoS byder på noget for enhver smag og for alle aldersgrupper.
Du kan med fordel downloade denne app Vizgu, som kan hjælpe dig med at identificere billederne.

Læs mere om Aros på deres hjemmeside her

Aarhus er Danmarks anden største by og byder bl.a. på museer i verdensklasse, et stort bredt udvalg inden for shopping og derudover har Aarhus den berømte "Gamle By".

Det gastronomiske niveau er i højsæde, atmosfæren er livlig og hyggelig. Aarhus er en by fyldt med historie, der strækker sig helt tilbage til vikingetiden.

Om du er til museer, små og store attraktioner, aktivitet eller stille leg og hygge - i Aarhus finder du det hele.

Kombinér besøget på ARoS med en tur i selve byen Aarhus - ARoS er placeret lige midt i Aarhus by og derfor er der rig mulighed for at kombinere et besøg på museet med en tur i hele byen.
ARoS ligger i gåafstand til det meste: ·
Vores smukke rådhus 2 min. ·
Salling og Magasin 10 min. ·
DOKK1 15 min. ·
Den Gamle By 15 min. ·
Musikhuset 2 min. ·
Strøget 5 min.

Vil du gerne vide mere om vores busrejser? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Køreplan

OPSAMLINGSSTEDER

ARoS Museum + Aarhus

AFGANG / HJEMKOMST

Afgang

Hjemkomst

Sjælør Station, Sjælør Blvd.

07.15

22.45

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

07.55

22.05

Ringsted, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej

08.20

21.40

Slagelse, Trafikcenter Allé afk. 39 (bag Circle K)

08.45

21.15

 Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43

09.05

20:55

Ankomst Aarhus- afsætning ved ARoS

12.15

 

Retur fra ARoS / Aarhus

 

17.00

Der tages forbehold for trafikale forsinkelser samt ændring i køreplanen

Kort