Skip to main content

Barlinek

Nyhed: Bus rejse til Barlinek inkl. bus/hotel med halvpension samt fest & udflugter

Busrejse til Barlinek:
Barlinek kunne beskrives som en perle i det nordvestlige Polen. Tidligere var Barlinek oprindeligt en tysk landsby ved navn Berlinchen (Lille Berlin). Byen var indtil slutningen af anden verdenskrig en del af Brandenburg men blev derefter en del af Polen. Skakmesteren Emanuel Lasker er født i byen og var verdensmester i skak fra 1894 til 1921.
Byen er især kendt for rekreation og er derudover også kendt som europas hovedstad for stavgang (Barlineks skønne natur byder bl.a. på 7 forskellige afmærkede vandreruter.)

Rejsen til Barlinek med bus og hotel

Barlinek er en lille polsk landsby med ca. 15.000 indbyggere. Byen er bygget ved byens smukke sø, som danner billedeskøn kullise foran byen omgivet af smuk natur.

Hotel Barlinek

Vi skal bo på det hyggelige 3*** Hotel Barlinek, som er beliggende lige ned til byens smukke og idylliske sø. Fra restauranten er der udsigt udover den smukke sø.
Hotel værelserne er indrettet hyggeligt og komfortabelt, alle er med eget bad/toilet samt tv. Der er naturligvis også Internet på alle værelser.
Vi gøre opmærksom på, at værelser kan variere i størrelse såvel som udseende. Det er ikke muligt på forhånd at administrere værelsesfordelingen hjemmefra - dette håndteres ene og alene af hotellet selv på ankomstdagen. 
Hotellets faciliteter byder bl.a. på Spa- og Wellness Center med fri adgang til sauna og fitnessrum. Derudover har hotellet en fantastisk dejlig have som ligger helt ned til søen.
Læs mere på hotellets egen hjemmeside LINK

TURPROGRAM

 • Dag 1:
  Udrejse mod Barlinek fra Sjælland, hvor vi sejler via Gedser-Rostock (2 timers sejlads - husk at bestil morgenmad på færgen hjemmefra).
  Turen fortsætter herefter gennem Tyskland og derfra videre ind i Polen. Vi forventer ankomst til vores hotel omkring kl. 16:00
  Herefter tid på egen hånd.
 • Dag 2:
  Udflugt: Efter morgenmaden kl. 09:00  tager vi med bussen samt vores lokale dansktalende guide på Bryggeritur hvor vi skal se produktionen, have smagsprøver og slutter af med frokost (drikkevare for egen regning) herefter fortsætter turen til Gorzów hvor vi får lidt historie samt rundvisning.
  Vi forventer at være hjemme på vores hotel igen omkring kl. 16:00
 • Dag 3:
  Kl. 10:00 tager vi med bussen samt vores lokale dansktalende guide på byrundtur + Sejltur i Barlinek.
  Vær venligst opmærksom på, at båden kun kan have 25 personer med på turen. Bliver vi mere end 25 personer, splittes gruppen op i 2 grupper.
 • Vi afslutter sidste aften af med manér: Vi skal have en skøn aften med dejlig mad, levende musik (og måske mulighed for en lille svingom)
 • Dag 4:
  Vi spiser morgenmad og pakker herefter bussen.
  Kl. 09:00 sætter vi kurs mod Rostock.
  Vi holder ved Bordershoppen såfremt tiden tillader det. Her vil være mulighed for at handle lidt billigt ind, inden vi skal med færgen kl. 15:30.
  Vi holder naturligvis strækben pause undervejs

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN: SJÆLLAND BARLINEK

OPSAMLING FRA SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

DGI Byen /Københavns Hovedbanegård

05.45

20.30

Sjælør Station, Sjælør Boulevard

06.15

20.10

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

06.55

19.25

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

07.20

19.00

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

07.45

18.35

Nykøbing F. "Cementen" ved Svanedammen
hjørnet af Engboulevarden og Nørre Boulevard

08.10

18.10

Gedser Færgehavn v/Billetsalg for biler

08.35

17.45

Vi skal med færgen Gedser/Rostock ud/retur

09.00

15.45

-

ANKOMST

HJEMREJSE

BARLINEK

16:00

09:00

 

 

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
12/5SjællandBarlinek 4 dageHotel BarlinekMere end 82.298,-Bestil
7/7SjællandBarlinek 4 dageHotel BarlinekMere end 82.398,-Bestil
20/10SjællandBarlinek 4 dageHotel BarlinekMere end 82.298,-Bestil

Hotel

Hotel Barlinek

Hotel Barlinek

Vi skal bo på det hyggelige 3*** Hotel Barlinek, som er beliggende lige ned til byens smukke og idylliske sø. Fra restauranten er der udsigt udover den smukke sø. Hotel værelserne er indrettet hyggeli...