Skip to main content

Bornholm busrejser

Nyhed næste år 2020

Skan Rejser byder dig velkommen til solskinsøen Bornholm. Bornholm kræver ikke den store præsentation, men vi kan kan vist godt kalde Bornholm for Østersøens perle.

Vi tilbyder en 4 dagestur, med indlogering på Bornholms bedste 4**** Hotel Griffen, hvor der indgår halvpension samt aftenkaffe. Vi ankommer fortrinsvis tidligt og får dermed noget ud af ankomstdagen, som vi bl.a. benytter til en lille byrundtur i Rønne med lokalguide. Dag 2 kører vi rundt på Nordbornholm med lokalguide - 3. dag er evt. på egen hånd eller der kan tilkøbes en fantastisk udflugt (se turprogram nedenfor) - 4. dagen (sidste dag) vil der være endnu en udflugt med lokalguide, inden vi tager færgen fra Rønne kl. 17:00 ...

Bemærk: I 2017-2018 blev Hotel Griffen totalrenoveret. Indretningen af hotellet er designet af Pernille Bülow, som også er kendt for sit glas- og smykkedesign.

Bestilling af behandlinger i hotellets skønne spaområde
Som gæst på Griffen Spa Hotel har du gratis adgang til hotellets spaområde "Den Bornholmske Diamant Spa"
Hvis du ønsker spa-behandlinger, beder vi dig maile dine ønsker til hotellets wellnessafdeling på info@aleawellness.dk - du er også velkommen til at ringe til Welllnessafdelingens leder Alea Byder på 42 36 88 83.
Du kan se behandlinger samt priser for 2019 her - link

Særlige søgeord: Busrejser til Bornholm, bus og hotel i Bornholm, tur til Bornholmmed bus, busrejse Bornholm - Bornholm, ferie med bus og hotel, billige busrejser Bornholm, Bornholmbusrejser

 

 

 

Søg rejse

Turprogram

Dag 1 - Afgang fra Sjælland via Øresund.
Forventet ankomst til hotellet kl. 14:00
Kl. 15.00-1700    Guidet rundtur i Rønne´s gamle bydel med spændende historier fra afslutningen af 2. verdenskrig, hvor russerne bombede Bornholm, og hvor den endelige befrielse først kom til den 10. april 1946, da russerne forlod øen.  (Til fods)

Dag 2 - Rundtur på Nordbornholm med lokalguide
Udflugt: Kl. 09.00-1600   Borgruinen Hammershus med det nye besøgscenter, der nænsomt er indpasset i det historiske miljø.  Gudhjem anlagt direkte på det stejle grundfjeld med eksotiske klippehaver med figen- og morbærtræer. Østerlars Rundkirke, der er øens største med gamle kalkmalerier og en helt særlig stemning.
På vej mod hotellet besøger vi Kræmmerhuset med en smuk gammel have og en spændende butik med alt fra keramik til blomster og tekstiler.

Frokost i Gudhjem på denne tur (for egen regning).

Dag 3 – Du bestemmer selv ...
Dagen er til egen disposition, men med mulighed for at tilkøbe denne HELT specielle udflugt:

Tilkøbsudflugt kr. 349,-
På Bornholms Tekniske Samling findes ”næsten alt”, hvad man kan samle på og endda lidt til! Du møder en samling af 6.000 kaffekopper, fortsætter forbi værkstederne hos smeden, frisøren, skomageren, mureren, tømreren og typografen. Hører måske elværket starte, mens du kort tid efter se på jagerflyet Draken – og vupti nu er der gået 2 timer i selskab med en masse spændende historier og samlinger.

Vi fortsætter turen og nyder en dejlig frokost på en af de hyggelige skovrestauranter i Almindingen og kommer op på Bornholms højeste punkt - Rytterknægten. Drikkevarer for egen regning.

Vi fortsætter til Bornholmertårnet, der under den kolde krig var en af Natos østligste forposter. Her lyttede man på al trafik i Østblokken via et avanceret lytteanlæg. Russiske spioner gik i land på Bornholm og øen var centrum for spændende afhopninger helt op til jerntæppets fald.  Nyd efterfølgende kaffen og æblekage i cafeen. 

Beregn ca. 4 ½ time.

Dag 4 – Efter morgenmaden
Kufferten pakkes i bussen og vi skal nu ud at opleve den sydlige del af øen med Dueodde, hvor sandet er så fint, at det har været anvendt i timeglas. Vi fortsætter til det lille hyggelige fiskerleje Snogebæk med spændende butikker og et hyggeligt miljø.

Nexø er et Østersøens største konsumfiskerihavn og øens næststørste by.

Svaneke er blevet kåret til Danmarks smukkeste købstad. Gå på opdagelse i de små butikker med spændende tøj og kunst. Svaneke er samtidig ”kulhydraternes” hovedstad. I byen findes små værksteder og butikker, hvor der produceres alt fra is til karameller, bolsjer og chokolade.

Besøg Glastorvet og se glaspusteren arbejde med det varme flydende materiale.

Mulighed for frokost i byen (for egen regning).

Turen fortsætter gennem de pittoreske fiskerlejer  Listed og Bølshavn og går ind i landet mod Rønne og færgeterminalen efter en dejlig ferie fyldt med gode bornholmske oplevelser.  

Afgang Kl. 16.30 fra Rønne til Ystad med ankomst kl. 17.50.

Forudbestil frokost på udflugterne - dag 2 + 4.
Lækkert frokostbuffet i Gudhjem dag 2 samt 2 stk. smørrebrød på dag 4. Samlet pris kr. 250,-. Det er en rigtig god ide at forudbestille maden, da vi på denne måde er sikker på at alle når at få sin mad.

Bemærk: Turen køres uden guide, dog vil der være guide på planlagte udflugter, dog med undtagelse af tillægsudflugten. Chaufføren vil naturligvis være behælpelig under hele turen.

Køreplan

KØREPLAN:

BORNHOLM

OPSAMLING FRA SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

07:55

22.20

Næstved "Kvægtorvet" v/Kvickly/biobloteket

08.15

21.55

Ringsted "Samkørselspladsen" v/afk. 35, Østre Ringvej

08.50

21.30

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

09.20

21.05

Roskilde Station, Ny Østergade

09.55

20.30

Sjælør Station, Sjælør Boulevard

10.35

19.50

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

Bornholm

14.00

09:00

Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel.

Kort

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
6/4SjællandBornholm 4 dage
Afgang 2020
Hotel Griffen
Afgang 2020
Mere end 83.298,-Bestil
UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
25/5SjællandBornholm 4 dage
Afgang 2020
Hotel Griffen
Afgang 2020
Mere end 83.298,-Bestil
UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
29/6SjællandBornholm 4 dage
Afgang 2020
Hotel Griffen
Afgang 2020
Mere end 83.398,-Bestil
UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
13/7SjællandBornholm 4 dage
Afgang 2020
Hotel Griffen
Afgang 2020
Mere end 83.398,-Bestil
UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
27/7SjællandBornholm 4 dage
Afgang 2020
Hotel Griffen
Afgang 2020
Mere end 83.398,-Bestil
UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
7/9SjællandBornholm 4 dage
Afgang 2020
Hotel Griffen
Afgang 2020
Mere end 83.398,-Bestil

Hotel

Hotel Griffen

Hotel Griffen

Hotel Griffen Bornholms flotte spahotel... Totalrenoveret i 2017-2018. Skønne værelser med fantastisk havudsigt. Beliggende mellem havet, havnen og Rønne centrum. Et af Nordens bedste spa- og wellness...