Skip to main content

Bremen Busrejser

Bremen busrejser - Få en uventet og fantastisk oplevelse i Bremen.

Bremen er kendt af navn, men så måske heller ikke andet !?
Lad dig ikke snyde - Bremen er en meget fin og smuk perle, som bør opleves. Bremen er en hyggelig samt traditionsrig storby.
Vi tilbyder busrejser til Bremen, hvor du kan vælge mellem 3 årstider - sommer i Bremen, Ølfestival i efteråret eller julerejser til Bremen om vinteren - vælg selv.

Historiske altstadt

Bremens altstadt ligger placeret nær Liebfrauenkirche i centrum af Bremen. Altstadt er yderst hyggeligt og her venter en positiv historisk og kulturelt oplevelse. Overalt i Altstadt findes spor efter middelalderens rigdomme bl.a. med fantastiske bygningsværker i både barok - og renæssancestil.

Slå en smut forbi bydelen Schnoor, hvor du finder omkring 600 middelalderhuse, hvor mange kan dateres tilbage til det 15. og 16 århundrede.

Sommer i Bremen:

Sommer i Bremen vil være en oplagt chance for at opleve Bremen fra en anden side og hvor byen tager sig smukt ud og vejret forhåbenligt byder på div udendørs serveringer.

Øl festival i Bremen:

Bremen er en by i det nordvestlige Tyskland med 569.352 indbyggere. Byen er hovedbyen i delstaten Bremen. Bremen er over 1200 år gammel og var gennem historien en af de mest fremtrædende af Hansestaderne. Den ligger ved Wesers udløb i Nordsøen ca. 125 km fra Hamburg og 70 km fra Bremerhaven

Julemarked i Bremen:

Tá med Skan Rejser til Bremen og få hele 3 julemarkeder på turen.
Vi lægger ud med at besøge Lübeck på udrejsen - her afsættes nogle timer til at gå på opdagelse i Lübecks hyggelige gader og opleve juleboder i massevis.
Herefter fortsætter turen til Bremen hvor du vil se et julemarked som ikke minder så meget om de "traditionsmæssige" tyske julemarkeder. Hele Altstadt vil være hyggeligt belyst og der er i det hele taget åbnet op for gæstfriheden samt det sociale. Vi tilbringer nogle dejlige dage i Bremen.
På hjemrejsen kører vi via Hamburg, hvor der afsættes nogle timer, til at få fornemmelsen af Hamburgs julestemning - Hamburgf er stor og der er naturligvis ikke nok tid, til at opleve det hele, men det bliver bestemt et hyggeligt visit.

Der skal betales turistskat i Bremen - afregning skal ske direkte til hotellet og er helt udenfor Skan Rejser regí.

Lyder en busrejse til Hamburg som noget for dig? Så bestil din rejse allerede i dag og inviter en, du holder af at tilbringe tid sammen med, med. Har du brug for vores hjælp til bestilling af din rejse, eller brænder du inde med spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN: SJÆLLAND Bremen sommer

OPSAMLING FRA SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

DGI Byen /Københavns Hovedbanegård

07.20

22.15

Sjælør Station, Sjælør Boulevard

07.50

21.45

Ølby Station, Ølby Center v/Netto

08.25

21.05

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

08.45

20.40

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

09.10

20.15

Højmølle Kro, P-pladsen v/hotellet

09.30

20.00

Rødby Færgehavn v/ Billetsalg for biler

10.00

19.30

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

BREMEN

14.30

13.30

Denne køreplan vil være gældende frem til og med november.
Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel. Vi holder ved Bordershoppen såfremt tiden tillader det.

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
14/10SjællandBremen ølfestival 3 dageNovum Hotel Bremer Haus Mere end 82.198,-Bestil
21/10SjællandBremen ølfestival 3 dageNovum Hotel Bremer Haus Mere end 82.198,-Bestil
1/12SjællandBremen juletur 4 dageNovum Hotel Bremer Haus Mere end 82.498,-Bestil

Hotel

Novum Hotel Bremer Haus

Novum Hotel Bremer Haus

Tá med Skan Rejser til Ølfestival i Bremen - Bremer Freimarkt og bo på 3*** NOVUM Hotel Bremer Haus. Hotellet ligger 450m fra banegården og danner rigtigt godt udgangspunkt, for at kommer rundt...