Skip to main content
VORES TRYGSHEDSGARANTI Bestil trygt uden risiko, uanset nuværende restriktioner - Vi garanterer refundering, såfremt dit rejsemål bliver lukket ned inden afrejsen Læs mere Luk

Busrejser til Wernigerode Harzen

Busrejser til Wernigerode / Harzen - her finder du mere info om rejser til Harzen med bus

Når man taler om Harzen, vil de fleste tænke Wernigerode. Wernigerode er blandt de smukkeste byer i Harzen.

Busrejser til Goslar og Harzen med bus og hotel

Wernigerode har godt 35.000 indbyggere og anses som værende en af de smukkeste byer i Harzen. Wernigerode ligger i ca. 250 m højde i den nordøstlige del af bjergområdet Harzen ved foden af Brocken, der er områdets højeste bjerg.

Vi har sammensat et spændende program, således at du får mest muligt ud af denne fantastiske tur og til en yderst attraktiv pris.

Vi skal bo på det skønne 4**** HKK Hotel Wernigerode , som er centralt beliggende i byen og der indgår både morgenmad og aftensmad i prisen.
Bemærk: der skal betales turistskat (city tax) direkte til hotellet. Dette er helt udenfor Skan Rejsers regí. Pris pr nat 2,8 euro pr. person i 2021.

På denne tur vil du få en helt fantastisk oplevelse: Harzen / Wernigerode er kendt af de fleste danskere og ikke uden grund. Rejs tilbage i tiden - tag med Skan Rejser til Wernigerode.

Den yndede by Wernigerode med den historiske bymidte og de omfattende restaurerede og farverige bindingsværkshuse, ligger på Harzens nordkant. Wernigerode kaldes ofte "Den farverige by i Harzen“ prægede den tyske forfatter Hermann Löns i slutningen af det 19. århundred.
Rådhuset på torvepladsen, det skæve hus, det mindste hus og det ældste hus er kun nogle af disse mærkværdigheder, som udgør Wernigerodes rige bindingsværksidyl.

Særdeles seværdig er også resterne af byens befæstningsanlæg, Krummelsche huset, hvis front er dækket af en udskåret træfacade og naturligvis Schloß Wernigerode®, som troner majestætisk over byen og fortæller den besøgende, til dels i de tyske højadels original indrettede stuer, hvad der er værd at vide om greverne og fyrsterne i Wernigerode og deres 800-årige historie. Slottets haver (terrassehaven og lysthaven) tilhører til landsprojektet Gartenträume (havedrømme).

Bustur til Wernigerode ved Harzen

Drømmer du om at komme på forlænget weekend til idylliske Wernigerode?

Vil du gerne bestille en miniferie i Wernigerode?

Lyder vores bustur til Harzen som noget for dig? Eller har du nogle spørgsmål, du skal have afklaret i forhold til vores Harzen busrejser?
Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Har du brug for vores hjælp til at bestille din rejse til Harzen? Så er vi også gerne behjælpelige med det. 

Link til weekendophold i Tyskland

Søg rejse

Wernigerode bus køreplan

KØREPLAN: SJÆLLAND WERNIGERODE

OPSAMLING FRA SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

Sjælør Station, Sjælør Boulevard

06.40

21.45

Ølby Station, Søndre Centervej

07.20

21.05

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

07.45

20.40

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

08.10

20.15

Rødby Færgehavn v/ Billetsalg for biler

09.00

19.30

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

WERNIGERODE

18.00

08.30

Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel. Vi holder ved Bordershoppen såfremt tiden tillader det.


Søgeord: Busrejser til Wernigerode, Harzen ferie med bus, rejser til Wernigerode, rejse til Wernigerode

Kort

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
28/11SjællandWernigerode 5 dagehkk hotel Wernigerode Mere end 83.398,-Bestil

Hotel

hkk hotel Wernigerode

hkk hotel Wernigerode

NYHED 2021 - HKK HOTEL WERNIGERODE Dette skønne 4**** hotel er beliggende centralt i Wernigerode. Kort om hotellet Hotellet er stilfuldt og indbydende med en beliggenhed ca. 600 m fra stationen og blo...