Skip to main content
VORES TRYGSHEDSGARANTI Bestil trygt uden risiko, uanset nuværende restriktioner - Fri afbestilling eller ombooking af din rejse indtil 60 dage før afrejsen Læs mere Luk

Flensburg julemarked 1-dagstur

Ta med Skan Rejser til julemarked i Flensburg - 1 dagstur fra 299,-

Julemarked i Flensburg fra d. 28.11.2020 - 19.12.2020

Så er det atter jul igen...

Julemarked i Flensburg kan opleves fra den 28. november til den 19. december 2020, hvor duften af Glögg,  brændte mandler, lækker punch samt julestemning igen vil lokke talrige besøgende til denne festlige udsmykkede gamle bydel i Flensburg. Den gamle bydel i Tysklands nordligste by Flensburg, er præget af den skandinaviske stemning fra nabolandet Danmark.
Boderne med deres festlige belysning strækker sig fra Südermarkt gennem gågaden til Nordermarkt. Her venter der dig mange specielle tilbud fra både Tyskland og Danmark. Her finder du også "Verdens mindste bardisk", hvor den legendariske Tallin-punch udskænkes i mange forskellige varianter. Store og små, unge og gamle mødes til hyggeligt samvær i de romantiske kaptajns- og købmandsgårde og på julemarkedet - smukt kunsthåndværk og appetitvækkende dufte fra de kulinariske specialiteter i de små hyggelige juleboder fuldender billedet.

Åbningstider for julemarkedet i Flensburg:
28. november til 19. december: Holm, Große Straße & Nordermarkt
28. november til 19. december: Südermarkt & Nikolaistraße
Ma. -  lø.: kl. 10:00 - 22:00
Sø.:         kl. 11:00 - 20:00

(ca. 4 timer i Flensburg samt 1 time i Fleggaard) - Priser:
Lørdag                        kr. 299,- pr. person
+ ekspeditionsgebyr kr. 39,- pr. billet (ikke pr. person).

Du får ca. 4 timer i Flensburg og ca. 1 time i Fleggaard (Fleggaard Harrislee). Dette er en rigtig hyggelig tur, som egner til både den enlige, familier samt venner - gør dette til en fast årlig begivenhed.

Opsamling: Sjælør (kbh) + Ølby + Ringsted + Slagelse + Korsør.
Morgenmad: Der bliver ikke holdt morgenmadspause undervejs - vi kører direkte mod Flensburg. Vi anbefaler derfor at spise hjemmefra eller tage lidt spiseligt med i bussen.

Hvad må man have med i bussen efter indkøb hos Fleggaard Harrislee ?
Der må max medbringes 3 rammer øl/vand pr. passager i lastrummet samt hvad man ellers kan have oppe under sædet. Medbring gerne noget som kendetegner netop dine varer, da det kan være svært at genkende sine varer, når vi ankommer til vores stoppesteder i DK (det er mørkt)

Bus til julemarked i Flensburg

Har du endnu til gode at besøge hyggelige Flensburg i den søde juletid, hvor byen forvandler sig til et sandt juleparadis?

Så kan du komme med Skan Rejser på juletur til Flensborg. For en meget beskeden pris kører vi dig med bus til Flensburg, hvorefter du får nogle timer på egen hånd til at udforske det store julemarked, der strækker sig over det meste af byen, og gøre nogle gode juleindkøb. Er du ikke allerede i julestemning, når du ankommer, vil du med sikkerhed være det, når du stiger på bussen for at blive kørt tilbage til København.

Vent ikke for længe med at bestille turen til Flensborg julemarked - des bedre tid du er ude i, des længere tid har du at glæde dig i. 

Oplev julemarkedet i Nordtyskland med egne øjne

Du har sikkert hørt om de fantastiske nordtyske julemarkeder. Der er mange danskere, der har en fast tradition med at tage på julemarked i Nordtyskland hvert eneste år. Ganske enkelt fordi det er hele turen værd, og fordi det er sådan en skøn måde at komme i julestemning på.

Har du endnu ikke selv haft fornøjelsen, vil du ikke fortryde, hvis du tager med på vores tur, hvor du kan opleve jul i Flensburg.

Det er en oplevelse, du sent vil glemme, og der er måske en chance for, at du vil tage afsted år efter år, når først du har været på julemarked i Flensburg, eller en af de andre nordtyske byer, bare én gang. Det ser vi gang på gang, at de rejsende, vi har med, finder på. 

Tag på julemarked i Flensborg med en, du holder af

Måske trænger du til lidt alenetid med din mand eller kæreste? Eller måske vil du gerne have din mor eller din veninde med på juleshopping? Uanset hvem du gerne vil dele oplevelsen med, så er det en oplagt gaveide at invitere en, du holder af, med på julemarked i Flensburg. Prisen er til at komme over, og hvem vil ikke gerne have en skøn og hyggelig oplevelse i gave? 

Vil du gerne sikre dig en plads på bus til Flensborg julemarked?

Julemarked, Tyskland og bus hører efterhånden sammen som en samlet enhed. Og vores endagsture er lige populære hvert eneste år. Vil du gerne med os til Flensburg? Så kan du bestille din rejse allerede nu. Er du ude i god tid, kan du sikre dig, at der er plads til dig i vores bus, når vi sætter kursen mod den tyske grænse for at komme i julestemning.

Vil du gerne vide mere om vores busrejser? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

 

Søg rejse

Flensburg Køreplan

OPSAMLINGSSTEDER

FLENSBURG JULEMARKED + FLEGGAARD

AFGANG / HJEMKOMST

Afgang

Hjemkomst

Sjælør Station, Sjælør Blvd.

07.00

21.35

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

07.40

20.55

Ringsted, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej

08.05

20.20

Slagelse, Trafikcenter Allé afk. 39 (bag Circle K)

08.30

19.55

 Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43

08.50

19:35

Ankomst Flensburg - afsætning ved Zob

11.30

 

Afgang Flensburg

15.45

 

ANKOMST / AFGANG FLEGGAARD

16:00

17:15

Det er kun muligt at bestille én opsamlings/afstigningssted pr. billet. Vi kan ikke garanterer at man kommer med samme bus, med mindre man står på samme billet.


Søgeord: Flensburg jul, juletur til Flensburg julemarked, jul i Flensburg

Kort