Rejs med fly inkl. hotel - Flyv langt billigere

Vi tilbyder ikke flyrejser i øjeblikket - dette skyldes stor usikkerhed indenfor flybranchen. Ofte ændres eller aflyses flyruter med kort varsel.

Produkt og priser er vigtige parametre, når rejselystne danskere skal vælge deres rejse. Det er derfor vigtigt for os, at kunne tilbyde bedst mulige løsning, således at alle forventninger indfries - god service er nøgleordet - vi lever af tilfredse kunder !

Vi sammensætter din rejse fuldstændig som du ønsker.

Venligst kontakt os på tlf. nr. 33132350 og få et uforpligtende tilbud eller udfyld vores fomular her LINK
 - eller send os en mail på info@skanrejser.dk

Langtidsrejser

Vi tilbyder ikke flyrejser i øjeblikket - dette skyldes så stort usikkerhed indenfor flybranchen. Ofte ændres eller aflyses flyruter med kort varsel.

Langtidsrejser, langtidsferie til Spanien og De Kanariske Øer:

Hos Skan Rejser arrangerer vi billige langtidsrejser til Spanien med fly, inkl. hotel/ lejlighed, og vi tilbyder et stort udvalg af hoteller og lejligheder i alle prisklasser og med forskellig beliggenhed til vores ’langtidsgæster’. Har du særlige ønsker til hotel eller lejlighed, er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige rejsekonsulenter som sidder klar til at hjælpe dig med nærmere information

Langtidsferie på Gran Canaria, Spanien
Vi har intet rejsekatalog der omhandler langtidsrejser, men vi laver "rejser efter ønske...". Det betyder, at vi laver tilpassede tilbud og rejser. 

Vælger du en af Skan Rejsers langtidsrejser til Gran Canaria, kan du være sikker på, at du får en ferie med verdens bedste klima. Aldrig for varmt og aldrig for koldt, men med en gennemsnitstemperatur på behagelige 20 grader. Med Skan Rejsers langtidsrejser til Gran Canaria, inkl. fly og hotel/ lejlighed, får du en ferie til den bedste og billigste pris, kommer til at bo i de mest kendte turistområder og behøver på intet tidspunkt at kede dig. Kontakt vores dygtige rejsekonsulenter allerede i dag på og få et godt tilbud på lige netop den rejse, der passer dig. Med Skan Rejsers billige langtidsrejser kan du bl.a. besøge følgende rejsemål på Gran Canaria:

Las Palmas langtidsrejse / langtidsophold på Gran Canaria
Hovedstaden på Gran Canaria er Las Palmas, hvor næsten halvdelen af øens indbyggere bor. Byen har en meget stor havn med trafik fra hele verden, idet øen er knudepunkt for al skibstrafik i området. Derfor har du mulighed for at sejle fra Las Palmas til en af de andre 7 øer,  der tilsammen udgør de canariske øer. Udover havnen byder Las Palmas på mange spændende restauranter, smalle gader, hyggelige torve og fashionable butikker. Du kan også vælge at bruge Las Palmas som udgangspunkt for rejser ind i landet, hvor du kan stifte nærmere bekendtskab med øens varierede landskab.

Playa del Inglés/ Maspalomas langtidsferie
Mod syd finder du turistbyen Playa del Inglés, der i dag er bygget sammen med San Agustin og Maspalomas. Byen har en stor koncentration af restauranter, barer, diskoteker og butikker – og har ikke mindst en lækker strand. Blandt de mange butikscentre er Jumbo det mest kendte. Også bydelen San Fernando, hvor lokalbefolkningen bor, er et besøg værd med sine mange små, hyggelige lokalrestauranter og barer. I den sydlige del af byen mod Maspalomas er landskabet særegent med sanddynger, som var du i Sahara. Maspalomas består hovedsageligt at små bungalows og en golfbane. Området grænser op til det mondæne Melonares med adskillige eksklusive 5* hoteller.

Puerto Rico langtidsrejse
Puerto Rico er en kendt ferieby, hvor mange danskere vælger at holde deres ferie. Mange aktiviteter med butikker, restauranter og barer er bygget op omkring et par store shoppingcentre, men byen har også en flot, stor lystbådehavn og en mindre strand. Går du en tur langs strandpromenaden, når du til den nærliggende strand Playa de Amadores. Desuden bør du ikke

Vi kan tilbyde indlogering i samtlige byer på Gran Canaria - ring for yderligere information.

Langtidsferie, langtidsrejser til Tenerife, Spanien

 

Vi har intet rejsekatalog der omhandler langtidsrejser, men vi laver "rejser efter ønske...". Det betyder, at vi laver tilpassede tilbud og rejser.

 

Vælger du en af Skan Rejsers billige langtidsrejser til Tenerife, kan du ligesom til Gran Canaria være sikker på, at du kommer til at holde ferie i et fantastisk klima. Den sydlige del af øen har flest solskinstimer, men er til gengæld lidt mere gold og tør, hvorimod den nordlige del af øen er frodig, men med knap så mange solskinstimer.
Med Skan Rejsers langtidsrejser til Tenerife, inkl. fly og hotel/ lejlighed, får du en ferie til den bedste og billigste pris på en ø, hvor du hele tiden vil kunne opleve noget.

Kontakt derfor vores dygtige rejsekonsulenter allerede i dag og glæd dig til din næste langtidsrejse på Tenerife, hvor du bl.a. kan besøge følgende rejsemål:

Santa Cruz langtidsrejse
Santa Cruz er Tenerifes hovedby med ca. 250.000 indbyggere. Det er en moderne storby med mange forretninger, restauranter og hyggelige små gader og torve. Under dit ophold på Tenerife må du bestemt ikke gå glip af en tur til Santa Cruz.

Los Cristianos langtidsferie
Los Cristianos by er i dag næsten bygget sammen med Playa de las Américas. Byen har dog sit eget præg med en hyggelig havn, hvorfra der bl.a. er forbindelse til nogle af de andre canariske øer. Du har også en dejlig strand og byområde med både restauranter, barer og butikker. Flere af Skanrejsers hotellejligheder ligger i Los Cristianos.

Playa de las Américas langtidsrejse
Playa de las Américas er nok den mest kendte turistby på Tenerife. Her er et meget stort udvalg af hoteller, restauranter, barer, diskoteker og butikker. Er du til golf, finder du flere golfbaner I og omkring byen. Playa de las Américas er i dag næsten bygget sammen med Los Cristianos og Costa Adeje, og det er sted, du aldrig vil komme til at kede dig – alene en tur på den lange hovedgade langs stranden er en oplevelse i sig selv. Ca. 15 km. fra Playa de las Américas ligger et lille område kaldet Callao Salvaje, hvor vi hos Skanrejser har et dejligt og populært lejlighedskompleks. Stedet er for dig, der ønsker et lidt højere aktivitetsniveau end i Playa de las Américas.

Puerto de la Cruz langtidsrejse
Puerto de la Cruz er en populær turistby i den nordlige del af Tenerife. I dette område falder der mere regn end på sydkysten, og derfor er alt meget frodigt og grønt, hvilket tiltaler mange turister i dag. Det er en lille hyggelig by med ca. 20.000 indbyggere, og du finder naturligvis også her et stort udvalg af både restauranter, barer og butikker. Her er ikke så gode badestrande som på sydkysten, men der er store offentlige swimmingpools. Du må ikke snyde dig selv for øens største oplevelse, nemlig naturparken med Spaniens højeste bjerg Teide; en fantastisk fornemmelse møder dig, straks du kommer ind i området. Sidste vulkanudbrud skete for ca. 100 år siden. Hvis du har mod på det, kan du tage det sidste stykke vej med svævebanen til toppen i 3.718 meters højde. Husk dog en varm trøje, hvis du tager turen til vejrs, for temperaturen kan være lige omkring frysepunktet.

Vi kan tilbyde indlogering i samtlige byer på Tenerife - ring for yderligere information.

Langtidsferie på fastlandet - Cost Del Sol
At Costa del Sol har været danskernes favoritrejsemål igennem mange år efterhånden er ikke tilfældigt: Solkysten i Spanien er indbegrebet af skøn sommerferie med en dejlig blanding af vidunderlige strande, kvalitetshoteller med god service, gode restauranter og hyggelige barer – alt sammen med sydkystens helt specielle stemning. Er du træt af grå, dansk vinter, eller har du bare brug for sol og sommer året rundt, flyver vi hos Skanrejser til Costa del Sol på alle årstider og er klar til at lade en langtidsferie over f.eks. 4 uger få smilet frem på dine læber.

Vi har gjort det let for dig at bestille en langtidsrejse til Costa del Sol, inkl. fly og hotel/ lejlighed, til den bedste og billigste pris, og du er velkommen til at tage kontakt til vores rejsekonsulenter for, at få et godt tilbud på lige netop den rejse, der passer dig. Med Skanrejsers billige langtidsrejser kan du bl.a. komme til følgende rejsemål på Spaniens solkyst Costa del Sol:

Málaga langtidsrejse
Málaga er hovedbyen i Spaniens sydlige provins Andalusien og absolut et besøg værd.

Málaga har en stor havn, hvor krydstogtskibe fra alverdens lande ligger til. Besøg bl.a. den gamle bydel, gågaderne med de små, hyggelige torve – og også slottet Gibralfaro er et must. Málaga er desuden maleren Picassos fødeby. Værd at vide er også, at flere interessante og hyggelige byer er strøget med lind hånd øst for byen, herunder Rincón de la Victoria, Torre del Mar, Torrox og Nerja, hvor du bl.a. kan besøge de berømte drypstenshuler.

Torremolinos langtidsferie
Det var her, det hele startede med dansker-turismen til Spanien sol- og sydkyst, og Torremolinos har i dag et stort udbud af hoteller, restauranter, barer og butikker med den berømte gågade San Miguel i centrum. Byens stolthed er den lange strandpromenade med en lækker sandstrand og går du bare lidt længere ud, kommer du frem til det lille hyggelige område Carihuela med masser af spændende fiskerestauranter. Benalmadena langtidsrejse
Langs Spaniens solkyst finder du alle hotellerne, en lækker strand og ikke mindst en stor, ny lystbådehavn. Du kan også besøge den hyggelige park Paloma, hvor der er fritgående dyr. Bare 4 km. bag kysten finder du ’det rigtige Spanien’ i Benalmadena pueblo – landsbyen. Mellem Torremolinos og Benalmadena ligger den hyggelige Arroya de la Miel og Tivoli parken med københavnerkroen. Herfra kan du tage kabelliften til bjergene og få et fantastisk overblik og udsyn over byerne og havet.

Fuengirola langtidsferie

Fuengirola er kendt for sin 8 km. lange strandpromenade og strand. I byen bor mange fastboende skandinaver, og det er svært at undgå at møde en dansker. Byen har en dejlig hovedgade med mange butikker og små hyggelige torve, og for enden af strandpromenaden finder du den gamle borgruin Sohail Castle.

Der er naturligvis masser af restauranter og barer, du kan besøge – både på selve strandpromenaden, men også inde i den gamle bydel. Fuengirola er også udgangspunkt for talrige interessante udflugter – bl.a. til byens zoo, til den ’hvide by’ Mijas og til en bustur til Marbella og derfra til den berømte lystbådehavn Puerto Banus med de kæmpestore lystyachter, der ligger side om side. Længere sydpå kan du besøge ’klippen’ Gibraltar med sine ca. 20.000 indbyggere. Gibraltar er stadig en britisk koloni, hvor bilerne kører i venstre side, og klippen er ligeledes berømt for sine løsgående aber. 


Storbyferie

Storbyferie – forlænget weekend rejser ...

Vi tilbyder ikke flyrejser i øjeblikket - dette skyldes så stort usikkerhed indenfor flybranchen. Ofte ændres eller aflyses flyruter med kort varsel.

Storbyferie, forlænget weekend ophold med fly og hotel, Europa

Skan Rejser har gennem mange års erfaring sendt tusindvis af tilfredse gæster til hele Europa. Vores mål er at tilbyde kvalitetsrejser til billigst mulige priser.

Vi benytter rutefly på alle vores rejser, hvilket betyder at vi ikke kan lave en fast prisliste som gælder hele året. Ved benyttelse af rutefly varierer priserne hele tiden, og som regel stiger priserne, efterhånden som pladser om bord på flyet bookes - altså udbud og efterspørgsel afgør priserne. Det vil derfor "som regel" kunne betale sig at bestille sin rejse i god tid for at opnå billigste priser på flyafgangen.

Skan Rejser tilbyder flyrejser til det meste af Europa og har et meget stort udvalg af hoteller og lejligheder.

Flyrejser til bl.a. Barcelona, Alicante, Madrid, Malaga, London, Amsterdam, Paris, Nice, Prag, Budapest, Rom, Milano, Stockholm, Oslo, Bruxelles, Riga, Krakow, Mallorca, Algarve samt Lissabon .. samt en masse andre destinationer - bare spørg.

Vi forsøger altid at tilbyde bedst mulige service overfor vores kunder og dette har da også resulteret i at mange af vores gæster er gengangere, hvilket betyder meget for os.
Vi er meget fleksible, og du kan selv bestemme antal dage samt standard hotel/lejlighed - Ring og få en snak med vores dygtiger rejsekonsulenter.

Rejs langt billigere - nemt, bekvemt og billigt.