Skip to main content

Hotel Griffen (Hotelklasse: 4 stjerner)

Hotel Griffen

Bornholms flotte spahotel ...

Totalrenoveret i 2017-2018. Skønne værelser med fantastisk havudsigt. Beliggende mellem havet, havnen og Rønne centrum. Et af Nordens bedste spa- og wellnessteder. Særdeles populær restaurant, hvor maden lever op til den imponerende udsigt. Udsigten er kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter.

Tillæg for køb af værelser med havudsigt samt balkon kr. 250,- pr. nat.
Vågn med direkte usigt ud over havet direkte fra sengen ....
Bemærk: Alle værelser med havudsigt samt balkon kan kun får med dobbeltseng (ikke seperate senge)
Der er en del trafikstøj for værelserne der vender ud mod havet.

Ønsker man separate senge, skal man vælge værelserne der vender modsat havet - altså ind mod byen. Disse værelser har ikke altan.

Der er ikke air condition på værelserne og det kan derfor godt blive varmt på værelserne især i sommerperioden. Ventilation kan lånes gratis i receptionen.

Et eventyr venter dig på Bornholms flotte spahotel
I eventyrets verden vogter fabeldyret Griffen over værdifulde skatte. Griffen Spa Hotel i Rønne er derfor et meget passende navn for det skønne hotel, som ligger i 1. række til vandet ved Nørrekås Strand og Rønne Lystbådehavn.

I 2017-2018 blev hotellet totalrenoveret. Indretningen af hotellet er designet af Pernille Bülow, som også er kendt for sit glas- og smykkedesign. Glæd dig til flotte værelser, hvor du kan forkæle dig selv og evt. dine nærmeste. Værelserne er beliggende i stueplan, 1. eller 2. etage. Der er elevator til 1. og 2. etage.

Bliv forkælet i spaen
Som gæst på Griffen Spa Hotel har du gratis adgang til hotellets 1.0000 kvm store-og wellness område "Den Bornholmske Diamant Spa", som er et af Nordens flotteste spaområder.

Fra urtiden er vi mennesker skabt til at kunne klare såvel hård frost som tropisk hede. I Diamantspaen kommer du til at prøve begge dele. Når du skiftevis får varm damp og iskoldt vand, bliver dit immunforsvar forstærket, og dit kredsløbet vil elske at blive sat i sving. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Eller prøv at massere kroppen med is fra Isfontænen, som drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. Du skal selvfølgelig også prøve nogle saunaanlæggene - eller forkæl dig selv extra meget med massage og wellnessbehandlinger i hotellets wellnessafdeling. Bemærk, at gæster skal være mindst 16 år for at få adgang til spaen. Læs mere om spaen her ved at trykke her.

Nogle af Bornholms bedste kokke laver lækkerier til dig
Chefkokken på Griffen Spa Hotel, Claus Seest Dam, er en legendarisk person i den bornholmske køkkenverden - og han har vundet et hav ærespriser. Mange af kokkene på Bornholms øvrige toprestauranter er oplært af Claus, men på Griffen Spa Hotel kan du møde mesteren selv. Griffens menukort har fokus på klassiske retter indenfor kød, fisk og grønne retter - og så selvfølgelig lækre desserter. Sæt dig godt til rette i hotellets restaurant og nyd lækkerierne. Restauranten på Griffen Spa Hotel vender mod vest, så solen går ned i horisonten lige foran dig - og farver himlen i de flotteste gule, røde og lilla farver. Det er ikke uden grund, at udsigten fra restauranten på Griffen Spa Hotel er kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter. 

Perfekt beliggenhed tæt ved vandet og centrum
Griffen Spa Hotel ligger ved Rønnes Lystbådehavn, den gamle bydel og Torvet i Rønne, hvor det summer af liv. 200 meter fra hotellet finder du den lille og hyggelige sandstrand, Nørrekås, hvor der er gode bademuligheder. Griffen Spa Hotel er uden tvivl et af Bornholms bedst beliggende hoteller.

 

Hotellet ligger på adressen: Ndr. Kystvej 34, 3700 Rønne

Glæd dig til en skøn ferie i dejlige værelser på et lækkert hotel med en flot beliggenhed og god service.

Søg rejse