NYCorrect LOGO SKANREJSER 2017 busNede

service1

Kunde historier

Læs anmeldelser på TrustPilot her LINK

 

Eva Stenild Nielsen
Gundsømagle, DK

En rigtig god oplevelse

For 5 måneder siden var jeg første gang patient hos Dental Art i Stettin. Jeg var meget nervøs for indgrebet med at få implantater sat ind i kæben. Barbera viste sig at være meget kompetent, og jeg fik god vejledning undervejs.
Samtidig fik jeg skiftet 2 kroner og lavet nogle fyldninger.
Nu har jeg igen været i Stettin -denne gang for at få sat kroner på. Igen samme oplevelse. Professionelt og trygt.
Jeg har sparet ca. 1/3 af, hvad min egen tandlæge skulle have og fået lavet nye tænder af keramiske kroner.
Jeg vil ikke være bange for at anbefale Dental Art.

 

Hans-Henrik Møller-Andersen

Den fedeste oplevelse der slet ikke gjorde ondt.

jeg har nu gennem omkring et år gået til flere tandbehandlinger hos Dental Art i Stettin. det er de sødeste om mest behagelige tandlæger og personale jeg længe har mødt. Jeg har fået lavet seks implantater samt kroner på alle mine fortænder, jeg har samlet sparet omkring 42% i forholdt til det tilbud jeg fik I Danmark. og så har jeg garanti på hele behandlingen. jeg var så uheldig, at en krone på den ene implantat gik løs kort tid efter jeg var kommet hjem, hvorfor jeg skrev en mail til Dental Art, selvfølgelig blev jag nødt til at tage bilen en smuttur til Stettin, hvor jeg fik ordnet tanden, den eneste udgift var en endags billet til Scanlines samt en tank benzin. jeg har senere været I Stetin for at få lavet en knækket tand, og her fik jeg igen den fineste behandling samt en besparelse igen, denne gang på mere end 55% I forhold til Danmark.
jeg vil endda tillade mig at sige, at Dental Art´s tandlæger er væsentlig dygtigere end de tandlæger jeg har konsulteret I Danmark, jeg oplever en utrolig omsorg og ekspertice hos Dental Art.
Jeg kan på det varmeste anbefale tandbehandling hos Dental Art I Stettin.

 

Steffen Juul Brandt Sørensen
Kastrup, DK

Super effektivt, kvalificeret og nærværende personale

Jeg mødte det sødeste, dygtigste og meget kvalificerede personale på klinikken. De leverede et flot arbejde og på de 3½ dage de havde til behandlingen, brugte de i omegnen af 17 timer effektivt, hvor jeg lå i tandlægestolen. De var altid opmærksomme på min tilstand og en effektiv smertedækning. Om onsdagen lå jeg i alt syv timer i stolen med rodbehandlinger, tandudtrækning, implantat mv. Uanset dette, var jeg okay om aftenen. Ingen smerter, kun en lettere ømhed i munden.
I forhold til den estimerede behandling, slap jeg billigere, da en nærmere undersøgelse viste at en rodbehandling ikke var nødvendig.
Ingen skal komme og påstå at niveauet for behandlingen ikke er på niveau med det danske. Den klinik, hvor jeg modtog behandling var topmoderne, og selv om jeg er lægmand, vil jeg vurdere at deres arbejde er fuldstændigt på niveau med det danske.
Jeg har to anbefalinger i forhold til at få udført omfattende tandlægearbejde i Polen;
Undersøg hvor meget du kan trække på dine betalingskort. Jeg måtte overføre via netbank, men også dette var de forberedt på. De viste stor tillid og stolede på kunden.
Efter 3-7 timers tandlægearbejde har man ikke lyst til at spise frokost/aftensmad. Man er øm i tænderne når der skal tygges. Jeg var blevet forsynet hjemmefra med klinisk ernæring (kan købes på apoteker) i form af Nestlé Resource 2.0 med fiber. Hver lille drikkedunk (2 dl.) indeholder 400 kalorier og 19 gram protein. De findes i flere smagsvarianter. 3-4 af disse om dagen dækker dit behov for ernæring. Også selv om du er aktiv sportsudøver. Jeg supplerede med et par gode polske mørke øl om aftenen, og så sov jeg godt indtil næste dags behandling.
Min bedste hilsner til personalet på klinikken. Jeg glæder mig faktiske til at møde dem igen om et halvt år.

 

Annette Jakobsen

Fuld tilfredshed

Meget moderne klinik, dygtige og effektive tandlæger. Smertefri behandling. Jeg kan kun varmt anbefale det

 

Frank Nelsson

TOPKLASSE TANDBEHANDLING

Jeg har nu flere gange været til tandbehandling hos Dental Art. Det er TOP-PROFESSIONELT tandlægarbejde de udfører. Alle medarbejdere er søde og særdeles kompetente. De taler engelsk, og alle tider man får overholder de promte. Udstyret de anvender er det mest moderne, og ligger klasser over hvad mange danske klinikker har til rådighed.
Det er også helt i top at man kan få lavet et tilbud i København, hvor de kommer til ca. 1 gang om måneden. Hele forløbet med rejse og tandbehandling kan arrangeres gennem SKAN REJSER (André Sivertsen), og så ligger klinikken 50 meter fra receptionen på SAS Radisson Hotel, som man kan vælge at bo på.
SIDST - Men ikke MINDST, er priserne på tandlægarbejde mindre end halvdelen af hvad det koster i Danmark.
Jeg vil KLART ANBEFALE at få lavet tandarbejde hos Dental Art, og der skal ikke meget tandarbejde til, før rejse og ophold er mere end rigeligt betalt. Jeg har vel sparet i omegnen af 50.000 kr. på det jeg har fået lavet i forhold til, hvad jeg skulle have betalt på en dansk klinik.

 

Mahmoud Ben Brakti
Rødovre, DK

Super !!!!

Bekvemt transport til hotel næsten til tandlægen !!! Super service hele vejen .Super opdateret klinik

 

Ruddie Sjeerback
Amagerbro, DK

Det var bare så supert

Jeg har fået lavet 5 kroner på 4 dage, Det er bare så flot. Tandlægerne er så dygtige, et rigtigt flot arbejde, De spurgte om det gjorde ondt og om var ok, de tog meget hensyn at det skulle være smertefri, og det var det, Kan varmt anbefale at få det gjort i Polen. Her hjemme kunne det tage 1 måned før jeg var færdig.

 

Sara Jørgensen
Kongens Lyngby, DK

Super dygtige flotte implantater de Er bare gygtige

Jeg har aldrig Været så glad for det tandlæge arbejde der er laver. Syntes de er dygtige omhyggeligt og meget søde. Super udstyr.

 

Søren Hedegård

Fantastisk oplevelse,utrolig dygtige personale og yderst professionelt udstyr

Jeg har været i polen for at få lavet mine tænder.Jeg fik lavet for ca. 40.000 kr.Havde jeg valgt en dansk tandlæge skulle jeg betale over det dobbelte så det var meget nemt at for mig at beslutte hvad jeg skulle. Den service jeg fik kan på under ingen måde, måle sig med hvad man bliver tilbudt her i Danmark. En forundersøgelse her i københavn så man kender pris og omfang, virkelig bestrøkende. Turen der ned, super planlagt af rejse selskab, for mig lå klinikken klos op af hotellet så meget nemt. Super flot arbejde. Efter hjemkomst skulle jeg selvfølgelig vise bisserne frem da alle i min omgangs kreds var nysgerrige for at se resultatet og der var ikke en, uden der blev sagt wow, sikke et flot stykke arbejde. Ja det var så lidt om min oplevelse med polske tandlæger som jeg på det varmeste, anbefale til andre som er træt af deres oplevelse med dansk tandteknik m.m.

Med Venlig Hilsen
Søren Hedegård

 

Hanne46

Yderst tilfreds med forløbet.

Vil anbefale Dental Art.Selv om jeg ikke kunne tale med dem gik det med lidt Engelsk og fingersprog.

Hanne Gydesen, København

 

J. Møller

professionalitet, kompetance, grundighed og venlighed er nøgleordene

En god oplevelse de to gange jeg var der for at få lavet et implantat tre kroner, udskiftning af sølvplumber til
plast, rodbehandling og en tandudtrækning.
ikke smerter heller ikke lommesmerter.
Kan godt anbefales.

 

Natalia Christiansen

Exceptional service and good job

Dentist tours to Stettin are well organised. The clinic is situated in the same building as Radisson hotel, where one get an accommodation with dinner included. It is very convenient while one is under the treatment. The clinic is well equipped and with the professional staff. The treatment is planned beforehand and there are no waiting periods, that allows to save a lot of time. The quality of treatment is high and one get much more for the money compared to danish dentists. The staff was well cared of me and has done a good job. I would like to thank you all together. Best regards from Natalia

 

Hanne

Super dygtige tandlæger

Jeg er bare SÅ glad for, at jeg tog til Dental Art og fik lavet mine tænder, de er rigtig dygtige og meget omhyggelige, jeg vil fortsætte med at komme der, det er meget bedre, billigere og hurtigere end at gå til tandlæge i Danmark. Jeg har fået lavet rigtig meget og er fuldtud tilfreds

 

Patient

Venligt og kompetent personale på en moderne klinik

Jeg oplevede et venligt og kompetent personale på en moderne klinik, og ser frem til min næste behandling.

 

Kim Rasmussen

Dygtige, gode og opmærksomme tandlæger og alt udstyr er det nyeste nye

Konsultation i København hvor man får en ca. pris og kan stille en del spørgsmål.
Tandlægen tager tid til en og er meget opmærksom på ens ønsker i tandlægestolen.
Holder aftalte tider mv. Alle tider og konsultationer, kan Skan rejser hjælpe med booking.
Man tager alle fakturaer med hjem sender dem til regionen/sygesikringen som måske dækker lidt af udgiften. Fakturaerne bliver tilbage sendt og derefter sendes de til sygeforsikringen danmark som dækker en del af udgiften.
På den måde kan man får ca. dækket halvdelen af tandlægeregningen og prisen på tandbehandlingen i Polen er del billigere end i Danmark.
Man skal lige huske at man bruger også penge på rejser mv.

 

else winther sørensen

super tilfreds ingen problemer, alt perfekt

Jeg kan varmt anbefale dette besøg hos de polske tandlæge med overnatten på et 4-stjernet hotel med halvpension - ingen ventetid, og de er kommet mere langt ens os danskere, dem kan lære noget af

 

Kathrine Lund Nielsen

En ting jeg ALDRIG vil fortryde

Da jeg havde en del der skulle laves ved mine tænder besluttede jeg mig for at få det lavet i polen da det jo er noget billigere end i Danmark. Dette fortryder jeg absolut ikke. Der blev lavet behandlingsplan for mig inden jeg skulle der ned så vi nogen lunde var klar over hvor meget det ville koste og hvad jeg skulle have lavet. Fra jeg bestilte tid i Polen til jeg skulle der ned, var jeg blevet gravid i mellemtiden. Da jeg kom derned havde de så tilpasset behandlingsplanen så jeg stadig kunne få lavet mine tænder, men så det på samme tid ikke kunne skade mig på nogen som helst måde. Personalet var meget venligsindet og professionelle. De var utrolig dygtige, og spurgte ofte om man ville have lidt at drikke eller trængte til at komme på toilettet. Jeg er fuldt ud tilfreds med den behandling jeg fik, og det er nok ikke sidste gang at jeg bruger dental art i Stettin.

 

Lise Westerberg

Meget profesionelle

Har fået en rigtig god oplevelse hos dental-art, meget søde imødekommende og dygtigt personale, har fået lavet det jeg har aftalt og er yderst tilfreds, jeg vil absolut anbefale denne tandlæge, man føler sig tryg og i gode hænder :-)))

 

tom andersen

dental art god tandklinik

fremragende behandling god service flinke medarbejdere hilsen tom andersen

 

Gunilla Hansson/Peder Myhre

Dental Art-Stettin

Veldig dyktige tannleger med hypermoderne utrustning.
Vi har begge gjennomgått omfattende tannbehandling,
og er bare imponert over den höye standard.
Anbefales på det beste

 

Henrik - 21. Juni 2012

Hello Meastro.

First of all, thanks a lot again , it has been life style changing, I just enjoy it so much ;-) And as promissed some words in Danish. You can edit in it as you please , it might be a bit long.

P.s. The picture is for your sweet co worker ;-) They might last longer.

Take care

Henrik

Over de sidste par år havde mine tænder udviklet sig til et mareridt, og da jeg fik mulighed for at hæve min efterløn , måtte det være på tide at finde en tandlæge. Jeg måtte hurtigt konstater at 60,000 kr ikke rækker langt i dagens Danmark.

Men så foreslog nogle bekendte at jeg undersøgte mulighederne i polen , og helt ærligt , min første tanke var , hvad fanden ved bønder om tænder, jeg har måtte sluge de ord adskillige gange siden.

Jeg fandt en tandlæge i Polen, fik et eftersyn og et prisoverslag i København, og alt var meget chekket, så jeg fik en tid i Stettin i starten af maj måned, og fik det hele gjort færdigt ved besøg nr. 2 i midt juni.

Og jeg må bare sige , polske tandlæger kontra danske, der kan de danske godt gå hjem og lægge sig, aldrig er jeg blevet behandlet så godt af en tandlæge , de har et service nievau der langt overstiger det danske , og teknisk er de flere hestehoveder foran, i det hele taget oplevede jeg at tandlæger i Polen er Hight tech og på forkant med udviklingen.
Samtidig fik jeg den bedste behandling af nogle af de rareste mennesker jeg nogensinde har mødt , plus der var plads til en masse humor også. Og så er det jo ikke slemt at spare en masse penge ;-)

Så alt i alt , kan jeg kun anbefale at tage til tandlæge i polen

Med venlig hilsen

Henrik

Tandlæge i Polen i Stettin Szczecin - billig krone, implantat, blegning, bro, broer Tandlæge imformation om tandlæger i Polen Stettin

 

Nyhedsbrev

Klik på nedenstående link

FÅ DE BEDSTE TILBUD HER

Indsæt din mail her og modtag vores nyhedsbrev:

Vi udsender nyhedsbrev ca. hver 6-8 uge

Rejsetilbud

1-dagstur Lübeck + Bordershoppen

1-dagstur Lübeck + Bordershoppen

Hyggelig shoppingtur til Lübeck i Tyskland...

Læs mere

Polsk tandlægekonsultation i DK

Polsk tandlægekonsultation i DK

SPAR PENGE: Tandlæger i Polen -...

Læs mere

Størst og billigst til Stettin

Størst og billigst til Stettin

Størst og billigst til Stettin med...

Læs mere

Størst og billigst til Berlin

Størst og billigst til Berlin

Billigst og størst på busrejser til...

Læs mere

Flyrejser inkl. hotel

Flyrejser inkl. hotel

Vi har et kæmpe udvalg af...

Læs mere

Rejs langt billigere

RejsLangtBillihgere

Stettin

Skan Rejser

Skan Rejser A/S
Brogade 3, 3 sal
Indgang via porten
DK-4600 Køge
Cvr-nr: 2724 3185

Telefon: + 45 33 13 23 50
Fax:       + 45 33 13 23 51
Mail: info@skanrejser.dk

Mandag - fredag fra 09:00 - 16:30
Lørdag, søndag samt helligdage lukket.

images background