NYCorrect LOGO SKANREJSER 2017 busNede

service1

Nyheder

Nyt i Klinikken

Sapphire® Plasma Bue tandblegning

Tandlæge rejse til Polen: Sapphire® Plasma Bue Tandblegning er i øjeblikket en af de mest effektive og sikre måder at blegne tænder. Den er sikker for såvel tænder som tandkød. Den forårsager ingen overfølsomhed i tænderne. Denne tandlægebehandling tilbydes i Stettin Sapphire® Plasma Bue Tandblegning er den bedste løsning for mennesker, der plejer deres smil og tid, fordi det er den hurtigste og mest effektive måde at blegne tænder. Inden en time bliver dine tænder lysere om op til 12 misfarvninger eller inden 30 minutter om 7 misfarvninger. For at fremskynde processen anvender man Sapphire® Plasma Bue med en særlig krystal, der hjælper med at fordele lyset på tanden jævnt.

Ozonoterapi

Ozonterapi er en smertefri og non-invasiv desinfektion, som kan anvendes, hvis karies opdages på et tidligt stadium. Prozone apparat fremstiller ozoneret vand, hvilken dræber bakterier og virusser. Inden 20 sekunder eliminerer den 99,9 % af alle bakterier, støtter den naturlige remineralisering af tandemalje, hjælper at fjerne overfølsomhed i tænderne og støtter bahandling af blister (også kaldet after), forkølelsessår (herpes) og andre betændelsestilstande i munden.

Dentalt mikroskop

Klinikken råder over et særligt dentalt mikroskop, hvilket er det mest nødvendige udstyr ved tandbehandling og især ved rod behandling. Mikroskopet muliggør behandlinger ud fra forstørrelser af operationsområdet. Det er derfor muligt at finde alle usynlige rodkanaler, at bearbejde dem videre og udfylde dem professionelt. Mikroskopet muliggør også andre endodontiske indgreb, blandt andet at fjerne knækket rod behandlingsmateriale.

Digital radiografi (RVG)

Klinikken er udstyret med det mest moderne digitale røntgensystem (RVG). Systemet muliggør at reducere stråledosis med 90 procent ved anvendelse af en digital føler. Ved enhver tandlægestol i klinikken findes der et røntgenapparat, hvilket muliggør at lave røntgenbilleder under behandlingen. Klinikken råder også over en panoramaoptagelser, hvilken muliggør undersøgelse af hele tandsættet. Konsultation og overslag i København: Bestil en tandlæge konsultation i København og få en præcis pris på din behandling inden du rejser til tandlægen i Stettin.

Yderligere information og tidsbestilling i København

  • en konsultation koster kr. 150,-

Nyhedsbrev

Klik på nedenstående link

FÅ DE BEDSTE TILBUD HER

Indsæt din mail her og modtag vores nyhedsbrev:

Vi udsender nyhedsbrev ca. hver 6-8 uge

Rejsetilbud

1-dagstur Lübeck + Bordershoppen

1-dagstur Lübeck + Bordershoppen

Hyggelig shoppingtur til Lübeck i Tyskland...

Læs mere

Polsk tandlægekonsultation i DK

Polsk tandlægekonsultation i DK

SPAR PENGE: Tandlæger i Polen -...

Læs mere

Størst og billigst til Stettin

Størst og billigst til Stettin

Størst og billigst til Stettin med...

Læs mere

Størst og billigst til Berlin

Størst og billigst til Berlin

Billigst og størst på busrejser til...

Læs mere

Flyrejser inkl. hotel

Flyrejser inkl. hotel

Vi har et kæmpe udvalg af...

Læs mere

Rejs langt billigere

RejsLangtBillihgere

Stettin

Skan Rejser

Skan Rejser A/S
Brogade 3, 3 sal
Indgang via porten
DK-4600 Køge
Cvr-nr: 2724 3185

Telefon: + 45 33 13 23 50
Fax:       + 45 33 13 23 51
Mail: info@skanrejser.dk

Mandag - fredag fra 09:00 - 16:30
Lørdag, søndag samt helligdage lukket.

images background