NYCorrect LOGO SKANREJSER 2017 busNede

service1

Dresden busrejse - Sjælland

Rejser med bus til Dresden i Tyskland 2017 / 2018

inkl. hotel med morgenmad.
3*** ibis Hotels Dresden Zentrum
*Billigst fra kr. 1498,-
map edit Se google maps >>
travel bus
bestil
pris

koreplan

Dresden busrejser fra kr. 1498,- inkl. bus og hotel i centrum. Billig busrejse til Dresden med afgang fra Sjælland.
Oplev fantastiske Dresden - Elbens Firenze. På denne skønne 5 dages tur med bus og hotel, vil du have mulighed for at påleve denne tyske perle af storby Dresden på egen hånd.
travel bus
bestil

pris

koreplan

CallUS

Busrejse: Dresden er blandt Tysklands smukkeste byer - bus rejser til Dresden
Dresden er hovedstad i delstaten Sachsen også kaldet Tysklands Firenze og er måske mest kendt for de allieredes bombardement i februar 1945, som forårsaget store ødelæggelser og lagde det meste af byen i ruiner. Byen er siden da renoveret og genopbygget - Dresden har tidligere været UNESCO-beskyttet.

Rejser til Dresden med bus: Et andet navn for kultur. 
Man kan opfatte og definere kultur på mange, helt forskellige måder. Man kan imidlertid også bare sige: Dresden. Så overvældende er den mængde og den pragt af fremragende kultur, som helt tager vejret fra den besøgende. Og fordi indbyggerne i Dresden har sørget for, at det hele ligger omkranset af et smukt flodlandskab, går forbavselsen hurtigt over i den rene begejstring.

Dresden ligger  i Elbens floddal mellem Berlin (160 km) og Prag (120 km) og er Sachsens hovedstad med ca. 500.000 indbyggere.

Dresden er også kendt for kultur, kunst, unikke arkitektur, et fantastisk musikliv og en storslået natur, hvor Elben skærer sig gennem dybe klippekløfter i det Saksiske Schweiz.

Dresden byder på et væld af kendte seværdigheder, så som Frauenkirche, Zwinger, Fürstenzug, pragtslottet, Semperopera. Dresden er en ægte storbyperle uden sidestykke.

Er du porcelænsinteresseret, finder du den verdensberømte porcelænsby Meissen ca. 25 km fra Dresden.

Følgende ingår i rejsen til Dresden med bus:

  • Dresden med bus tur/retur
  • Dansk talende chauffører på bussen til Dresden
  • Moderne langtursbusser
  • Alle busser er med toilet
  • Hotel i Dresden Altstadt
  • 4 x morgenmad
  • På hjemrejsen runder vi Bordershoppen, såfremt tiden tillader det.

1
Vi bor på 3*** hotel i centrum af Dresden (Hotel i Dresden Altstadt) med ca. 10 minutters gang til bl.a. Semper Opera huset, Zwinger Palads, Frauenkirche, Royal Palads, Altmarkt & Neumarkt pladsen.
Alle værelserne er med eget bad/toilet, farve tv, telefon, wake-up service, hårtørrer samt air-condition.
Der indgår morgenmad på hotellet.

Dresden

add  Turistinformation i Dresden LINK

add  Læs/bladre i lille brochure om Dresden LINK

add Se denne skønne lille video fra Dresden LINK

add Se denne skønne video (25 min) fra Dresden LINK


Bemærk: Dresden har indført turistskat "City Tax"
Skatten udgør ca. 2-3 euro pr. pers. pr. nat og skal afregnes direkte med hotellet. Dette er helt udenfor Skan Rejser regí

DRESDEN BUS + HOTEL 2017

3*** Hotel i Dresden Altstadt

PENSION

morgenmad

SØNDAG d. 16. APRIL

5 dage / 4 nætter

1598

SØNDAG d. 14. MAJ

5 dage / 4 nætter

1698

SØNDAG d. 18. JUNI

5 dage / 4 nætter

1698

SØNDAG d. 16. JULI

5 dage / 4 nætter

1698

SØNDAG d. 13. AUGUST

5 dage / 4 nætter

1698

SØNDAG d. 3. SEPTEMBER

5 dage / 4 nætter

1598

SØNDAG d. 17. SEPTEMBER

5 dage / 4 nætter

1498

SØNDAG d. 03. DECEMBER (JULETUR)

5 dage / 4 nætter

1998

Tillæg for eneværelse pr. nat

200

Turistskat betales direkte til hotellet. 1 euro pr. pers. pr. nat v/2 pers. i samme værelse og 3 euro pr. pers i eneværelse.


KØREPLAN:

DRESDEN

SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

Sjælør Station, Sjælør Boulevard

06.15

23.10

Ølby Station, Søndre Centervej v/Netto

06.55

22.30

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

07.20

22.05

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

07.45

21.40

Nykøbing F. "Cementen" v/ Svanedammen
V/hjørnet af Engboulevarden og Nørre Boulevard

08.10

21.15

Gedser Færgehavn v/ Billetsalg for biler (ikke muligt dec)

08.35

20.50

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

DRESDEN

17.30

10.30

Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel

DRESDEN BUS + HOTEL 2018

3*** Hotel i Dresden centrum

PENSION

morgenmad

SØNDAG d. 22. APRIL

5 dage / 4 nætter

1898

MANDAG d. 21. MAJ

5 dage / 4 nætter

1998

SØNDAG d. 24. JUNI

5 dage / 4 nætter

1898

SØNDAG d. 15. JULI

5 dage / 4 nætter

2098

SØNDAG d. 05. AUGUST

5 dage / 4 nætter

1898

SØNDAG d. 02. SEPTEMBER

5 dage / 4 nætter

1998

SØNDAG d. 23. SEPTEMBER

5 dage / 4 nætter

1998

SØNDAG d. 14. OKTOBER

5 dage / 4 nætter

1898

SØNDAG d. 02. DECEMBER (JULETUR)

5 dage / 4 nætter

2298

Tillæg for eneværelse pr. nat

200

Der indgår ikke udflugter på vores juletur d. 2/12, men der vil indgå en tur til julemarked i Leipzig (et af Tysklands største)
Turistskat betales direkte til hotellet. 1 euro pr. pers. pr. nat v/2 pers. i samme værelse og 3 euro pr. pers i eneværelse.

 

Dresden er en ægte storbyperle der hører til blandt Tysklands smukkeste byer.
Dresden er hovedstad i delstaten Sachsen også kaldet Tysklands Firenze og er muligvis mest kendt for de allieredes bombardement i februar 1945, som forårsagede store ødelæggelser og lagde det meste af byen i ruiner. Byen er siden da renoveret og genopbygget.

Man kan opfatte og definere kultur på mange forskellige måder. Man kan imidlertidig også bare sige: Dresden. Så overvældende er den mængde og den pragt af fremragende kultur, som helt tager vejret fra den besøgende. Og fordi indbyggerne i Dresden har sørget for, at det hele ligger omkranset af et smukt flodlandskab, går forbavselsen hurtigt over i den rene begejstring.
Byen med 525.000 indbyggere ligger i Elbens floddal mellem Berlin (160 km) og Prag (120 km).
Dresden er også kendt for kultur, kunst, unik arkitektur, et fantastisk musik/natteliv og en storslået natur, hvor Elben skærer sig gennem dybe klippekløfter i det Saksiske Schweiz.
Dresden byder på et væld af kendte seværdigheder, så som Frauenkirche, Zwinger, Fürstenzug, pragtslottet, Semperopera.

Naturligvis er Dresden også verdensberømt for sin musik, og har været det gennem næsten 700 år. Ikke blot operaen, men også Staatskapelle, Philharmonie og Kreuzchor vækker begejstring med deres orkestre og ensembler.

Program
Dag 2: afgang fra hotellet kl. 09:00
Meissen, som ligger ca. 1 time fra Dresden - du får ca. 4 timer på egen hånd i Meissen.
Mulighed for at besøge den berømte porcelænsfabrik Staatliche Porzellan-Manufaktur Meißen. Gå på opdagelse inde i selve Meissen, som er fantastisk hyggelig og yderst charmerende.

Dag 4: Afgang fra hotellet kl. 09:00
Bastei og Königsstein - vi starter turen med at køre ud til den fantastiske naturpark Bastei. Derefter fortsætter vi turen til Königsstein, som er en 750 år gammel borg.

Alle udflugter er excl. entreer og er uden guideservice.

Hvis du ønsker at besøge Dresden i december: Tysklands ældste julemarked nævnes første gang i dokumenter i 1434, og det er den dag i dag en fest af lys, farver og dufte. Nyd den højtidelige stemning mellem Glühwein, julekager og varme kastanjer – og lær en Dresden-specialitet at kende: Den særlige julekage Christstollen, som her kaldes „Striezel“, og som kun kan karakteriseres med ét ord: verdensberømt.
Dag 3. Kl. 09:00 kører vi en tur til julemarked i Leipzig som er blandt Tysklands største. Du får ca. 6 timer i Leipzig.
*Dette er den eneste udflugt der køres i december.

Vi bor på 3*** hotel i centrum med ca. 10 minutters gang til bl.a. Semper Opera huset, Zwinger Palads, Frauenkirche, Royal Palads, Altmarkt & Neumarkt pladsen.
Alle værelserne er med eget bad/toilet, farve tv, telefon, wake-up service, hårtørrer samt air-condition. Der indgår morgenmad på hotellet.
Opholdet er på egen hånd uden guideservice.


Køb Dresden "Welcome Card" online inden afrejsen - klik på nedenstående billede
DEU00000010060142933 sized 430 0
Egentlig bør man ikke bruge betegnelsen „verdensberømt“ i flæng. Men i Dresden er den imidlertid særdeles velanbragt. Ikke blot på grund af de „berømte tre“, Zwinger, Semperoper og Frauenkirche, men også for Brühlsche Terrasse og Residenzschloss, for Elbschlösser på Loschwitzer Hang, for Blasewitzer Villenviertel, Hellerauer Gartenstadt og naturligvis for de statslige kunstsamlingers tolv museer. Og sidst men ikke mindst for bycentrets placering på Elbens venstre bred, i en henrivende bugtning af floden.

Det „mest verdensberømte“ bygningsværk er nok Zwinger, over alt beundret som højdepunktet af barokkens bygningskunst. Frauenkirche, der er genopstået i al sin glans fra ruinerne, er protestantismens måske mest betydningsfulde kirke, og den massive Sächsische Staatsoper i italiensk højrenæssancestil, kaldet Semperoper efter sin skaber, er uden tvivl et af verdens smukkeste musikteatre. Fra parkanlægget på Brühlsche Terrasse, „Europas altan“, har man et storslået udsyn over Elben og Neustadt på den anden side; omgivet af repræsentative bygningsværker som Kunstakademiet og Albertinum med Galerie Neue Meister og skulptursamlingen er det et af byens mange andre kulturelle highlights. Også de storslåede museer som Grüne Gewölbe i Residenzschloss – verdens største skattekammer – Türckische Cammer og Gemäldegalerie Alte Meister med Rafaels Sixtiniske Madonna beriger kulturoplevelsen på uovertruffen vis.

Naturligvis er Dresden også verdensberømt for sin musik, og har været det gennem næsten 700 år. Ikke blot operaen, også Staatskapelle, Philharmonie og Kreuzchor vækker begejstring med deres orkestre og ensembler. Internationale festspil, engagerende teater- og danseproduktioner samt topevents som SemperOpernball er på spilleplanen året igennem. Kultur er i Dresden imidlertid også jazz: Den Internationale Dixieland Festival er Europas største oldtime-jazzfestival. Traditionelle højdepunkter er Riverboat Shuffle, jazz-strøget på Prager Straße og dixieland-paraden gennem den gamle by. Open-air-events som filmeventen "Filmnächte am Elbufer", Elbhangfesten og koncerter i de romantiske parkanlæg ved slottene ved Elben fuldender festspilkalenderen.

At Dresden ikke blot plejer traditionerne ses af flere arkitektoniske mesterværker. Karakteristiske eksempler er f.eks. Neue Synagoge og det dekonstruktivistiske UFA-Kristallpalast af den østrigske stjernearkitekt Coop Himmelb(l)au. Også hovedbanegården, hvis historiske jernkonstruktion stjernearkitekten Sir Norman Foster har overdækket med en transparent teflon-membran, og det militærhistoriske museum er seværdige. Sidstnævnte er for nyligt blevet udvidet og ændret efter et modigt design af Daniel Liebeskind. Modig var i sin tid også bygningen af „Blaues Wunder“: Europas første bro uden strømpiller er et ingeniørmæssigt mesterværk og samtidig et vidunderligt udsigtspunkt.

Og hvis du en gang skulle besøge Dresden i december, venter der dig endnu en kulturel begivenhed: Striezelmarkt. Tysklands ældste julemarked nævnes første gang i dokumenter i 1434, og det er den dag i dag en fest af lys, farver og dufte. Nyd den højtidelige stemning mellem Glühwein, julekager og varme kastanjer – og lær en Dresden-specialitet at kende: Den særlige julekage Christstollen, som her kaldes „Striezel“, og som kun kan karakteriseres med ét ord: verdensberømt.

Se denne søde lille julefilm vedr. julemarked i Dresden LINK

Kommende datoer for julemarked i Dresden:
29.11.-24.12.2017
28.11.-24.12.2018
27.11.-24.12.2019

dresden julemarked


Søgeord: Dresden, billig rejse Dresden, Dresdenhotel, Dresdeninformation, udflugter Dresden, busrejse Dresden, bus Dresden, hotel i Dresden, busrejser til Dresden, billige rejser Dresden

Nyhedsbrev

Klik på nedenstående link

FÅ DE BEDSTE TILBUD HER

Indsæt din mail her og modtag vores nyhedsbrev:

Vi udsender nyhedsbrev ca. hver 6-8 uge

Rejs langt billigere

RejsLangtBillihgere

Skan Rejser

Skan Rejser A/S
Brogade 3, 3 sal
Indgang via porten
DK-4600 Køge
Cvr-nr: 2724 3185

Telefon: + 45 33 13 23 50
Fax:       + 45 33 13 23 51
Mail: info@skanrejser.dk

Mandag - fredag fra 09:00 - 16:30
Lørdag, søndag samt helligdage lukket.

images background