NYCorrect LOGO SKANREJSER 2017 busNede

service1

Wismar med bus og hotel

map edit Se google maps >>


travel bus
bestil

Oplev den smukke tyske hansestad Wismar - bestil busrejse til Wismar her. På denne side kan du læse mere om Wismar og turen med bus inkl. 4**** hotel.

travel bus
bestil

Ferie i Wismar: Hyggelig weekendtur til Wismar i 3 dage.

Vi gentager succesen og tilbyder i 2017 vores meget hyggelige tur til Wismar.
Oplev den smukke tyske by Wismar i den bedste årstid, nemlig mellem april - december.

Gå ikke glip af denne skønne tur

Rejsens længde bliver med 3 dage/2 nætter på lækkert 4**** Hotel Wyndham Garden Wismar - der indgår morgenmad i prisen.
Hotellet ligger udenfor byen ca. 5-6 km.
Der går lokal bus nær hotellet - bussen kører ca. en gang i timen ml. kl. 09:00 - 19:00
Turen køres med moderne langtursbus med dansktalende chauffør.


Hyggelig weekendtur til Wismar

Wismar er en hyggelig tysk hansestad i Mecklenburg Vorpommern beliggende i Nordtyskland ved Østersøen. Byen ligger på den sydlige spids af øen Poel beskyttet af Wismarbucht.

Hanseforbundets glans og rigdom i det 14 århundrede kan næppe anskueliggøres bedre end i den gamle bydel i Wismar. Byens historiske bykerne virker imponerende med grundrids, der er næsten uændrede siden middelalderen, og bygninger fra murstensgotikken, der er bevaret i vidt omfang.

Wismar er med hensyn til størrelse og fuldstændighed den bedst bevarede hansestad i den sydlige del af Østersøen, og er super attraktiv med masser af charme, hyggelige havneknejper og idylliske kroge.

Det historiske havnebassin i Wismar giver et autentisk indtryk af den magtfulde hansestad, og „Alter Schwede“, det ældste borgerhus i byen og i dag restaurant med samme navn repræsenterer på overbevisende måde de stolte beboeres velstand og kreativitet.

Rejseplan samt info

Gå ikke glip af denne skønne tur

Rejsens længde bliver med 3 dage/2 nætter på lækkert 4**** Hotel Wyndham Garden Wismar - der indgår morgenmad i prisen.
Hotellet ligger udenfor byen ca. 5-6 km.
Der går lokal bus nær hotellet - bussen kører ca. en gang i timen ml. kl. 09:00 - 19:00

Turen køres med moderne langtursbus med dansktalende chauffør.

Der indgår 2 ture/udflugter med bussen:

Fredag / dag 1:
Efter ankomst samt indlogering på vores hotel, kører bussen ind til Wismar kl. 15:30 hvor der vil være tid på egen hånd. Bussen kører retur til hotellet kl. 18:00.
Du bestemmer selv om du ønsker at køre med bussen retur til hotellet eller om du ønsker at blive inde i Wismar og selv finde tilbage til hotellet på egen hånd.

Lørdag / dag 2
:
Efter morgenmaden er der afgang fra hotellet Kl. 09:30, hvor bussen kører til Schwerin og hvor der vil være tid på egen hånd. Bussen kører retur til vores hotel kl. 16:00.
Du bestemmer selv om du ønsker at køre med bussen retur til hotellet eller om du ønsker at blive i Schwerin og selv finde tilbage til hotellet på egen hånd.

Søndag / dag 3
:
Afgang fra hotellet kl. 10:30 hvor vi sætter kurs mod Warnemünde, hvor der vil være tid på egen hånd. Bussen kører videre kl. 14:45. Hvorefter vi sætter kurs mod Bordershoppen ved færgen i Rostock.
Bemærk: På afgangen i april kører bussen fra hotellet kl. 10:00 og videre fra Warnemünde kl. 13:45 og ankommer ca. 1,5 time tidligere i Danmark).
Turen køres uden guide.

Hotellet arrangerer fælles aftensmad på hotellet for de som har forudbestilt dette gennem Skan rejser ved bestillingen.
Prisen er 2 x euro 17,- pr. person og skal betales direkte til hotellet. Dette plejer at blive ganske hyggeligt og efter middagen kan I slutte aften af ved hotellets hyggelige bar.
Prisen er for aftensmad uden drikkevarer.

Turen køres uden guide.

Se video af hotellet LINK

WISMAR BUS + HOTEL 2017

4* Hotel Wyndham Garden Wismar

PENSION

MORGENMAD

FREDAG d. 18. AUGUST

3 dage / 2 nætter

1198

FREDAG d. 1. SEPTEMBER

3 dage / 2 nætter

1098

FREDAG d. 15. DECEMBER (*juletur)

3 dage / 2 nætter

1398

Tillæg for eneværelse pr. nat

150

 Bestil aftensmad på hotellet. Pris pr. aften kr. 17 euro. Skal bestilles hjemmefra. Hyggelig middag i selskab med Skan Rejser.
*juletur: Her vil busrundturen være lidt anderledes: 1 dag: Wismar / 2. dag: Schwerin / 3. dag: Rostock (3 julemarkeder på denne tur)

KØREPLAN: SJÆLLAND
Ny kørepl

WISMAR

SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

Sjælør Station, Sjælør Boulevard

08.15

21.10

Ølby Station, Søndre Centervej

08.55

20.30

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

09.20

20.05

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

09.45

19.40

Nykøbing F."Cementen" ved Svanedammen
hjørnet af Engboulevarden og Nørre Boulevard

10.10

19.15

Gedser Færgehavn v/ Billetsalg for biler

10.35

18.50

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

WISMAR

14.15

10.30

Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel. 1 times stop V/Bordershoppen på hjemvejen såfremt tiden tillader det.

Kultur, serværdigheder samt generel information

Fra økonomisk at have været præget af havnen og værftet spiller turismen til de nærliggende rekreative områder ved Østersøen en stigende rolle efter en barsk omstilling i 1990'erne.

Wismar har siden 2002 været en del af UNESCO Verdensarvsliste. Wismar tilbyder en bred vifte af stilfuld arkitektur, historisk og betydningsfulde bygningsværker. Wismar er ligeledes også kendt for dens 3 smukke kirker (St. Mariakirken, St. George Kirke og St. Nikolai Kirke). En permanent udstilling i St. Marienkirke i Wismar viser de teknikker, som blev benyttet i det gotiske murstensbyggeri og middelalderens håndværkskunst i forbindelse med den Europæiske murstensgotik-rute.

Svenskerne har haft sit indtog i Wismar for godt 200 år siden og har været med til at sætte sit præg på vise dele af arkitekturen i Wismar. Wismar kom i 1648 til Sverige, som gjorde den til en stærk fæstning. I 1803 pantsattes den til Mecklenburg-Schwerin, men først i 1903 gav Sverige endeligt afkald på byen. Svenskernes indtog i Wismar har været med til at sætte sit præg på vise dele af arkitekturen i Wismar.

Desuden lokker Wismar med et bredt udvalg af seværdigheder samt udflugtsmål, såsom Schabbelhaus, vandkunst, den gamle bydel, havnen, arkitektur museums osv. Der er fritidsaktiviteter for børn og voksne: Besøg fx Wonnemar som er et stor indendørs svømmeland LINK eller indendørs aktivitetscenter for børn Mumpitz LINK

De vigtigste seværdigheder ligger i den ældste del af byen. Her findes markedstorvet, som er det største i Nordtyskland. Her står rådhuset i klassicistisk stil, som blev bygget mellem 1817 og 1819. Ved pladsen findes også Wismars ældste verdslige bygning, Alter Schwede, og museet Schabbelhaus, samt bygningen Wismarer Wasserkunst, der oprindeligt var en cisterne med pumpeværk og fordelingsledninger til byens mange bryggerier.

De to bygninger, der tilsammen danner Fürstenhof, er opført i tegl og rigt dekoreret med indbyggede friser i terracotta fra kunstneren Statius von Dürens værksted i Lübeck. I denne bygning findes Wismars byret og stadsarkiv. Tidligere var bygningen residens for det svenske tribunal, dvs. forvaltningsdomstol for hele det svenske område i Forpommern. Den historiske, gamle havn er også seværdig på grund af resterne af havnebefæstningen, en rekonstrueret kogge fundet ved øen Poel og det sidste endnu fungerende bryggeri fra 1452.

Det vil være oplagt at tage nordpå til Østersøen, der ligger kun få kilometer fra hotellet. Her kan I nyde det dejlige naturområde ved havet og skoven.

Læs mere om Wismar på byens egen hjemmeside (på engelsk) LINK

Se denne skønne Youtube video fra Wismar som danner et meget godt indtryk af denne skønne by LINK

Statistiske data
Areal               41,36 km²
Højde              15 m
Indbyggere ca. 45.000

Inkl. stop i Bordershop
Udover besøget i Wismar giver Skanrejser dig mulighed for at gøre nogle rigtigt gode kup grænsebutikken ved Bordershoppen Rostock (såfremt tiden tillader det).

Busrejse til Wismar - billig bus til Wismar i Tyskland, bus tur til Wismar - rejse til Wismar, rejser til Wismar, Wismar rejser.

Nyhedsbrev

Klik på nedenstående link

FÅ DE BEDSTE TILBUD HER

Indsæt din mail her og modtag vores nyhedsbrev:

Vi udsender nyhedsbrev ca. hver 6-8 uge

Rejsetilbud

1-dagstur Lübeck + Bordershoppen

1-dagstur Lübeck + Bordershoppen

Hyggelig shoppingtur til Lübeck i Tyskland...

Læs mere

Polsk tandlægekonsultation i DK

Polsk tandlægekonsultation i DK

SPAR PENGE: Tandlæger i Polen -...

Læs mere

Størst og billigst til Stettin

Størst og billigst til Stettin

Størst og billigst til Stettin med...

Læs mere

Størst og billigst til Berlin

Størst og billigst til Berlin

Billigst og størst på busrejser til...

Læs mere

Flyrejser inkl. hotel

Flyrejser inkl. hotel

Vi har et kæmpe udvalg af...

Læs mere

Rejs langt billigere

RejsLangtBillihgere

Wismar Hotel og info

Skan Rejser

Skan Rejser A/S
Brogade 3, 3 sal
Indgang via porten
DK-4600 Køge
Cvr-nr: 2724 3185

Telefon: + 45 33 13 23 50
Fax:       + 45 33 13 23 51
Mail: info@skanrejser.dk

Mandag - fredag fra 09:00 - 16:30
Lørdag, søndag samt helligdage lukket.

images background