NYCorrect LOGO SKANREJSER 2017 busNede

service1

Sverige

Sverige ferie rejserSKAN REJSER; Rejser til Sverige og Stockholm med hotel og fly. Billige flybilletter til Sverige og billige hoteller i Sverige og Stockholm.

Sverige er et konstitutionelt monarki med ca. 9 mio indbyggere. Landet breder sig over 450.000 km2 og er opdelt i 21 provinser. Hovedstaden er Stockholm.

Mere end halvdelen af Sverige er dækket af skov og søer i tusindvis. I den sydlige del er landet opdyrket - med mere og mere skov, jo længere nordpå man kommer.

Sverige har tempereret klima trods den nordlige beliggenhed. Det skyldes Golfstrømmen. I den bjergrige nordlige del af landet er klimaet subarktisk.

Geografi
Sverige er afgrænset af Norge i vest og af Finland i nordøst med en lang kystlinje ud til det baltiske hav til syd og øst. Omtrent halvdelen af landet er dækket af skov, og de fleste af de over tusinde søer er placeret i den sydlige og centrale del af Sverige. Den største sø er Vänern, som dækker over 5400 km2. Lapland i den nordlige del af landet er meget bjergrig og strækker sig ud over den arktiske cirkel.

SKAN REJSER; Stockholm i Sverige information - Stockholm turist information, Rejser til Sverige og Stockholm med hotel og fly. Billige flybilletter til Sverige og billige hoteller i Sverige og Stockholm.

Nyhedsbrev

Klik på nedenstående link

FÅ DE BEDSTE TILBUD HER

Indsæt din mail her og modtag vores nyhedsbrev:

Vi udsender nyhedsbrev ca. hver 6-8 uge

Rejs langt billigere

RejsLangtBillihgere

Sverige

Skan Rejser

Skan Rejser A/S
Brogade 3, 3 sal
Indgang via porten
DK-4600 Køge
Cvr-nr: 2724 3185

Telefon: + 45 33 13 23 50
Fax:       + 45 33 13 23 51
Mail: info@skanrejser.dk

Mandag - fredag fra 09:00 - 16:30
Lørdag, søndag samt helligdage lukket.

images background