Skip to main content

Kolobrzeg busrejser

Busrejser til Kolobrzeg - Kolobrzeg er en meget charmerende, romantisk og hyggelig polsk havne-/ferieby. Byen osser af god stemning, ferie og afslapning.

Man kommer til denne attraktive by for at få det bedre og slappe af – ferieperioden varer her hele året rundt. En af byens mange kvaliteter er den 12 kilometer lange kyst med direkte adgang til havet. Mulighederne for sightseeing og kurophold, samt byens udviklende turismeinfrastruktur tiltrækker mange. kolobrzeg er meget stolt af sin bypark (Park Zdrojowy), samt strandpromenaden og de lange sandstrande

Vi bor på dejligt 3*** hotel med bl.a. indendørspool samt wellness muligheder.

Kolobrzeg er en betagende by med caféliv, konditorier, hvor feriegæster fra morgentimerne nyder frisk brygget kaffe og boller. Der er også mange romantiske steder her, som f.eks. træalléen kaldet de forelskedes allé, et sted hvor man kan møde spadserende par i alle aldre.

Byen er smuk på alle årstider, om sommeren er den fyldt med liv og musik, fra efteråret til foråret falder den til ro og tilbyder fantastiske muligheder for afslapning.

Vi inkludere også en tur med bussen til Darłowo
Tirsdag kl. 10:00 kører bussen ”Ad Pommern til” - til den hyggelige by Darłowo med knap 15.000 indbyggere og som er en af de hyggeligste byer langs vestkysten - oplev fx. ”De Pommerske Hertugers Slot”, som i dag er et museum.
Tid på egen hånd. Bussen returnerer kl. 15:00.

Særlige søgeord: Busrejser til Kolobrzeg, bus og hotel i Kolobrzeg, tur til Kolobrzeg med bus, busrejse Kolobrzeg - Kolobrzeg, ferie med bus og hotel, billige busrejser Kolobrzeg, kolobrzeg busrejser

Søg rejse

Kolobrzeg køreplan

KØREPLAN: SJÆLLAND KOLOBRZEG

OPSAMLING FRA SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

Sjælør Station, Sjælør Boulevard

06.15

21.10

Ølby Station, Søndre Centervej

06.55

20.30

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

07.20

20.05

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

07.45

19.40

Nykøbing F. "Cementen" ved Svanedammen hjørnet af Engboulevarden og Nørre Boulevard

08.10

19.15

Gedser Færgehavn v/ Billetsalg for biler

08.35

18.50

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

KOLOBRZEG

16.30

09.30


Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel. Vi holder ved Bordershoppen såfremt tiden tillader det.


Kolobrzeg wellness, spa by, ferie med bus og hotel, busrejse Kolobrzeg

Kort

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
8/9SjællandKolobrzeg 4 dage
Sidste tur i år
Hotel New Skanpol
Sidste tur i år
21.798,-Bestil

Hotel

Hotel New Skanpol

Hotel New Skanpol

Dette 3*** Hotel New Skanpol ligger i den centrale del af Kołobrzeg, blot 200 m fra Kołobrzeg Station. Hotellet tilbyder bl.a. aquacenter med indendørs swimmingpool, spabad, jacuzzi samt sau...