Skip to main content

Skagen

I Skagen venter oplevelser ud over det sædvanlige

Oplev charmerende og kulturelle Skagen, mens du nyder dit ophold på 4-stjernede Color Hotel Skagen

Oplev charmerende og fantastiske Skagen -
- ligger i bogstavligste forstand på toppen af Danmark og er altid et besøg værd.
Her ligger oplevelserne som perler på en snor. Skagen er faktisk lidt vanedannende og har man først været her én gang, er der meget stor sandsynlighed for at du vender tilbage. Uanset om det er en weekendtur med familien, romantisk miniferie, sommer eller vinter, så er der en speciel atmosfære på spidsen, der fænger og får os til at komme tilbage til skønne Skagen.

Vi har sammensat flere forskellige varianter og tilbud: 

  • Miniferie Tag på et "Pusterum" på Color Hotel Skagen
  • "Musical og Vildt" Særarrangement i skønne omgivelser på Color Hotel Skagen
  • "Vin og Jazz" på Color Hotel Skagen
  • "Vin og Jule-jazz" på Color Hotel Skagen
  • "Juleophold & julefrokost" på Color Hotel Skagen

Skagen er bl.a. kendt for Skagensmalerne, som var en kunstnerkoloni af malere, der blev tiltrukket af naturen og lyset. Så et besøg på de mange museer er altid et "must" på din ferie i Skagen. 

Skagen er også rig på naturoplevelser og seværdigheder. Cyklen er en god måde at nå rundt på, hvor du let kan runde seværdigheder som Råbjerg Mile eller Skagen Klitplantage alt efter hvor gode ben, du har. 

Derudover er her strand efter strand, gode shopping muligheder med specialbutikker, masser af caféer, restauranter, den årlige Skagen Festival - og så blomstrer kunsten i form af spændende kunstværksteder, hvor du ofte kan se kunsthåndværkere, som glaspustere, keramikere eller malere trylle værker frem.

6 gode grunde til at besøge skønne Skagen 
Inspiration til din Skagensferie

Hvad sker i Skagen

Hvad sker i Skagen - se eventkalender

Grenen Skagen
Når du besøger  Skagen , skal du opleve det nordligste punkt i Danmark –  Grenen . Her kan du opleve det unikke naturfænomen, når de to have, Skagerrak og Kattegat, mødes i en brusende svingom.

Råbjerg Mile
Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit, som ikke er standset med tilplantning og dette overvældende natursceneri er et selvfølgeligt udflugtsmål.

Den Tilsandede Kirke
Kirken, hvis navn er Sct. Laurentii Kirke, menes opført i sidste halvdel af 1300-tallet og var på den tid den største i Vendsyssel.

Søg rejse

Hotel

Color Skagen Hotel

Color Skagen Hotel

Velkommen til Color Hotel Skagen Vi tilbyder indlogering på Skagens største og eneste 4-stjernede hotel Hotel Color Skagen, er beliggende i Nordjylland - her finder du helt sikkert det hotelophold, d...