Skip to main content

Vigtig information

BILLET/REJSEBEVIS
Når du har modtaget din Skan Rejser billet er det MEGET VIGTIGT du kontrollerer dato og at alle navne stemmer overens med det der står i passet. Såfremt der er ændringer må disse meddeles straks.
På alle rejser opkræves et ekspeditionsgebyr på kr. 39,- pr. billet. Beløbet dækker bl.a. gebyr til Rejsegarantifonden samt udvidet ansvarsforsikring.
Flybilletten bestilles ikke før depositum er modtaget og herefter kan der ikke foretages nogen ændringer.  Stavefejl i navne der først observeres efter indbetaling af depositum, kan kun ændres mod
betaling af gebyr i henhold til flyselskabets bestemmelser. Alle priser er inkl. flyskatter og afgifter.

HOTELLER/LEJLIGHEDER
Vi gør opmærksom på, at vores kategorier ikke har noget at gøre med det antal stjerner hotellerne har, uanset om der er købt et navngivet eller uspecif ceret hotel.
Visse hoteller opkræver et depositum ved ankomsten.

TURISTSKAT
De fleste byer (bl.a. flere tyske byer) opkræver i dag en turistskat hvor afgiften varierer efter hotellernes klassif cering og ligger mellem 1-7 euro pr. dag. I de tilfælde hvor der opkræves turistskat, betales denne af kunden direkte til hotellets reception ved afrejse.

VÆRELSER/HOTELLER
Vores hoteller har ofte værelser der varierer i såvel størrelse som farver og form. De fotos der vises i dette katalog samt på hjemmesiden, skal derfor kun ses som eksempler. Vi kan ikke garantere at man får et værelse med samme udseende og standard som vist på fotos i katalog/hjemmeside.

På visse værelser kan der forekomme Grand lit senge. 3-og 4-sengsværelser kan være alm. dobbeltværelser med ekstra senge/sovesofa. Tv, safetybox samt andre værelsesfaciliteter kan være mod betaling.

På ankomstdagen må det ikke forventes, at værelserne er til rådighed før kl. 14-16.00 af hensyn til rengøringen. På afrejsedagen skal værelserne forlades ca. kl. 10.00 af hensyn til rengøringen.

Såfremt ankomst/afgang er udenfor hotellernes spisetider kan det ikke forventes at den evt. købte pension vil være tilgængelig og der ydes ikke nogen kompensation i den forbindelse.

VÆRELSESTYPE - FORKLARING
Dobbeltværelse er et hotelværelse beregnet til 2 personer enten med én stor seng eller 2 enkeltsenge

Studio/1-værelses lejligheder består af kombineret opholdsstue og soveværelse med lille køkkenniche og bad/toilet. Der kan være tale om sovesofa i disse typer af lejligheder.
2-værelses lejligheder består som regel af opholdsstue, køkkenniche, bad/toilet og separat soveværelse.
3-værelses lejligheder består som regel af opholdsstue, køkkenniche, bad/toilet og to soveværelser.
4-værelses lejligheder består som regel af opholdsstue, køkken niche, bad/toilet og tre soveværelser.
I de fleste lejligheder kan der være sparsomt udstyret køkkenniche til lettere madlavning og kombineret køkken/opholdsrum.
I lejligheder med 2, 3- eller 4-værelser kan et eller flere af soveværelserne variere i størrelse og/eller være indrettet som opholdsrum med opredningsmuligheder (evt. sovesofa).
Der tages forbehold for afvigelser i ovenstående beskrivelse/værelser.
Spørg derfor altid din rejsekonsulent, såfremt du er i tvivl eller ønsker yderligere informationer omkring valg af værelsestype.
Ved køb af uspecifcerede hoteller må der ikke forventes mere end en seng at sove i og en knage til sit tøj. Er der bad/toilet er man bare heldig og rengøring kan være mangelfuld.
Beliggenhed kan være hvor som helst.

ENKELTVÆRELSE
Enkeltværelser er generelt en mangelvare. Ofte lever de ikke op til standarden som på de øvrige værelser.

TURENS VARIGHED
Turens varighed er ALTID inkl. afrejse og hjemkomst dagen uanset tidspunkt for afrejse og hjemkomst.

AFBESTILLINGS- OG REJSEFORSIKRING
Vil man være sikker på at få din indbetaling tilbage i tilfælde af akut opstået sygdom inden afrejsen, kan man tegne en afbestillingsforsikring som koster 6,25% af rejsens pris og skal tegnes samtidig med bestilling af rejsen. Man kan også bestille alm. rejseforsikringer gennem os.

GUL ELLER BLÅT SYGESIKRINGSKORT
Siden 2014 skal man have det blå sygesikringskort, hvis man rejser i Europa. Man skal tage det blå EU-sygesikringskort med, når man tager over grænsen og drager på ferie i Europa. Måske har man også brug for en rejseforsikring, for fremover gælder nye regler for refusion af udgifter til lægebehandling.
Det kan koste penge at komme til læge i udlandet.
Fra den 1/8-2014 vil man være dækket af sygeforsikringen i det land, du rejser i – det sørger det blå sygesikringskort for. Kortet giver dig ret til samme behandling som borgerne i landet. Hvis de skal betale for at komme til lægen, så skal du også. Måske koster det også penge at få medicin.
Man skal selv bestille det blå kort på www.borger.dk eller på det nærmeste borgerservicekontor. Det er gratis at bestille kortet, og ventetiden er omkring to uger.

PAS/VISUM
Gæster uden dansk pas eller EU pas er SELV forpligtet til at undersøge evt. krav om VISUM eller TRANSITVISUM til transitlandene samt det endelige rejsemål.
Gæster der afvises pga. ugyldigt pas eller manglende visum/transitvisum kan ikke forvente nogen refusion for afbrudt rejse, ligesom hjemrejsen må ske for egen regning.

BAGAGE PÅ BUSREJSER
Af hensyn til bussens bagagekapacitet må der maximum medbringes 15 kg bagage pr. person (ca. 70 cm høj x 50 cm bred x 30). Der er ikke plads til at medbringe barnevogn/klapvogn eller kørestol. Paraplyklapvogn accepteres såfremt det er aftalt med Skan Rejser og påført billetten. Der kan max. medbringes 1 rollator på bussen, såfremt det er påført billetten. Særlige aftaler der er indgået med Skan Rejser skal være påført billetten.
Skan Rejser / Chauffør forbeholder sig ret til at afvise, såfremt vægt samt størrelse afviger fra ovennævnte.

GUIDER/LUFTHAVNSTRANSPORT/VAGT-TLF.
På alle vores destinationer er opholdet på egen hånd og transport til/fra lufthavnen er for egen regning. Har du brug for at kontakte Skan Rejser under opholdet i udlandet, kan du i nødstilfælde benytte vores 24-timers vagttelefon.

OPHOLD PÅ DESTINATIONEN
Såfremt der er uoverensstemmelse med din rejse, er det vigtigt at du STRAKS forsøger at løse problemet med hotellets reception. Opnår du ikke en tilfredsstillende løsning her, må du straks kontakte Skan Rejser – udenfor kontortid på bureauets vagttelefon.
Det er vigtigt, at dette gøres straks når manglen konstateres og ikke efter hjemkomst !!
Læs også vores alm. rejsebestemmelser.
Der tages forbehold for kursændringer samt afgifter m.m. som d.d. ikke er bureauet bekendt.

Der tages forbehold for trykfejl i katalog og prisliste, som er gældende indtil nyt udkommer.

SKAN REJSER
Brogade 3,3 * 4600 Køge
(indgang gennem porten ved siden af Danske Bank - benyt dørtelefonen)
Ingen elevator - kun trapper

Søg rejse