Rejs med bus til Berlin inkl. hotel – billigt og bekvemt

Ønsker du at rejse fra Jylland - klik her

Mærk historiens vingesus, når du besøger Berlinmuren, Checkpoint Charlie og de mange museer. Nyd en slentretur på Kurfürstendamm, en af verdens smukkeste og mest berømte shoppinggader. Smag på mad fra hele verden i byen, hvor mere end 180 nationaliteter er samlet. Lun dig på en kop Glühwein i julelysenes skær på et af de mange julemarkeder i november og december.

Berlin har det hele og lidt til, og med vores busrejser til Berlin skal du ikke tænke på andet end at stå på bussen, nyde din ferie og lade os køre dig hjem igen. Vi har sørget for transport direkte til dit hotel, som også er inkluderet i prisen

Alt det praktiske – sådan foregår vores busrejser til Berlin

Når du booker en busrejse til Berlin med os, kører du med en moderne langtursbus til et godt turistklassehotel med morgenmadsbuffet og central beliggenhed i Berlin. Der er masser at se og opleve i den tyske hovedstad, men vores erfaring er, at du kan nå det meste på 4-5 dage. Derfor tilbyder vi både 4- og 5-dagesture til gode priser og med komforten helt i top.

Alle vores busrejser til Berlin starter på Sjælland med flere stoppesteder mellem København og Gedser. Herfra tager vi turen ned over den tyske grænse. Vi sejler via Gedser-Rostock, og sejltiden er sat til ca. to timer. Du bliver kørt direkte til dit hotel i Berlin, hvorefter du er fri til at udforske byens mange kulturelle tilbud på egen hånd. Dermed styrer du helt selv planlægningen af din rejse og kan opleve Berlin på præcis den måde, du har drømt om.

Berlin-Welcome-Card
Ønsker du ubegrænset offentlig transport og rabat på mange af de store seværdigheder, vil vi anbefale dig at købe et Berlin Welcome Card. Kortet kan købes online og printes hjemmefra, så det er klar til brug allerede ved din ankomst til byen. Når du har købt Berlin-kortet, skal du printe det ud i A4 format og hav dette med dig hele tiden. Du skal kun validere kortet én, inden det træder i kraft på Ubahn ved automaten.
Du kan købe dit Welcome Card online via tysk hjemmeside >> her <<

Tag med bus til Berlin og bo på vores skønne hoteller

Når du stiger om bord på vores bus til Berlin, sætter den kursen mod et af vores to hoteller, der begge har en attraktiv beliggenhed. B&B Hotel Berlin Alexanderplatz er – som navnet antyder – beliggende lige omkring Alexanderplatz i den nordøstlige del af bydelen Mitte. Herfra har du nem adgang til de store seværdigheder med offentlig transport, og du er helt tæt på det pulserende storbyliv. Hotellet er kommet med i vores program i 2021. 

Fra 2022 kan du også vælge vores nye 4**** Hotel Parkinn Radisson Alexanderplatz, som ligger på selve Alexanderplatz. Prisen er naturligvis baseret på hotellets standard værelser.

Bemærk, at Berlin har indført en mindre turistskat, som skal afregnes direkte med hotellet og er uden for Skan Rejsers regi. Prisen er ca. 2-2,5 euro pr. person.
Tidligere havde vi yderligere et hotel, Mercure Berlin Am Alexanderplatz, men dette hotel er desværre lukket ned permanent.

Kør med bus til Berlin fra København, hvor fantastiske oplevelser venter dig året rundt

Måske har du allerede besøgt vidunderlige Berlin og glæder dig til et gensyn med den skønne, tyske hovedstad? Eller måske har du stadig dit første besøg til gode? Uanset hvad er der rigtig meget at give sig til i Berlin, som byder på masser af historie, shoppingmuligheder og storbystemning.

Berlin er populær om sommeren, hvor der i perioder kan blive meget varmt. Mange berlinere fortrækker på de varme dage til byens mange badesøer og det populære Strandbad Wannsee for at køle af, og også turister nyder godt af at bade i de svalende skovsøer. Er du ikke meget for de høje temperaturer, er Berlin også et yndet rejsemål både i foråret og efteråret. Foråret kommer en lille smule tidligere til Berlin end til Danmark, og byen begynder ofte at blive grøn allerede i april.

Gå ikke glip af Hofbraeu Wirtshaus, som er en af Tysklands største ølhuse, hvor du også kan få nogle af landets nationalretter - dette besøg må nærmest anses som et "must". Læs mere om dette øl/spisehus her LINK

Berlins mange julemarkeder må du heller ikke gå glip af. De åbner allerede i slutningen af november og er indbegrebet af tysk julehygge. Her kan du nyde den lune Glühwein og gnaske dig igennem alskens bagværk og brændte mandler. Hvert marked har sine egne særpræg – på den smukke plads Gendarmenmarkt i Mitte handler det fx især om kunsthåndværk, og du kan endda også finde danske julemarkeder med gløgg og æbleskiver.
Der tages forbehold for afviklingen af julemarked i Berlin samt særlige restriktioner.

Billige rejser til Berlin med bus og hotel
At rejse med bus til Berlin er en billig og nem måde at komme frem på. Du skal ikke besvære dig med at finde transport til lufthavnen, tjekke din bagage ind, vente på sikkerhedskontrol og meget andet. Alt, du skal gøre, er at stige om bord på vores bus til Berlin fra København. Herefter kan du slappe af og hygge dig med læsestof, musik og hvad du ellers lyster under hele den lange køretur.

Når du bestiller en af vores busrejser til Berlin, får du ikke alene transporten med i prisen. Dit hotelophold er også inkluderet. Du kan vælge mellem flere forskellige hoteller, når du booker en af vores berlinrejser med bus. Vælg det hotel, du foretrækker, book din rejse og lad derefter forventningens glæde sprede sig.

Bestil din busrejse til Berlin allerede i dag
Er der noget, du gerne vil vide mere om? Så tøv ikke med at kontakte os. Ringer du til os inden for vores åbningstid, sidder vi klar ved telefonen til at hjælpe dig med at bestille bus til Berlin fra København og til at give dig svar på alle dine spørgsmål.

Er du nysgerrig efter at vide mere om en eller flere af de rejser, vi tilbyder?  Så hører vi altid gerne fra dig. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Berlin køreplan

PÅ-/AFSTIGNING

AFGANG

HJEMREJSE

DGI Byen /Ingerlsevsgade
Københavns Hovedbanegård

06.05

00:45

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

06.55

23:59

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

07.20

23:35

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

07.45

23:10

Nykøbing F. "Cementen" ved Svanedammen hjørnet af Engboulevarden og Nørre Boulevard

08.10

22:45

Gedser Færgehavn v/Billetsalg for biler (ikke muligt nov-feb)

08.35

22:15

Vi skal med færgen Gedser/Rostock ud/retur

09.00

20:15

ANKOMST / AFREJSE

ANKOMST

HJEMREJSE

Berlin

ca. 14.30

ca. 15.00

       

Sejlturen tager ca. 2 timer.  Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel.

Afgange og priser

Side 2 af 10

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
26/12SjællandBerlin 4 dage ParkinnHotel Parkinn Radisson AlexanderplatzMere end 81.998,-Bestil
29/12SjællandBerlin Nytår 5 dage B&BHotel B&B Berlin-AlexanderplatzFuldbooket, venteliste2.198,-Book på venteliste
29/12SjællandBerlin 5 dage Parkinn
Inkl. stort nytårs-arrangement d. 31/12
Hotel Parkinn Radisson Alexanderplatz
Inkl. stort nytårs-arrangement d. 31/12
Fuldbooket, venteliste3.498,-Book på venteliste
2/3SjællandBerlin 4 dage **+Hotel B&B Berlin-AlexanderplatzMere end 81.598,-Bestil
2/3SjællandBerlin 4 dage ****Hotel Parkinn Radisson AlexanderplatzMere end 81.898,-Bestil
5/3SjællandBerlin 5 dage **+Hotel B&B Berlin-AlexanderplatzMere end 81.698,-Bestil
5/3SjællandBerlin 5 dage ****Hotel Parkinn Radisson AlexanderplatzMere end 81.998,-Bestil
9/3SjællandBerlin 4 dage **+Hotel B&B Berlin-AlexanderplatzMere end 81.598,-Bestil
9/3SjællandBerlin 4 dage ****Hotel Parkinn Radisson AlexanderplatzMere end 81.898,-Bestil
12/3SjællandBerlin 5 dage **+Hotel B&B Berlin-AlexanderplatzMere end 81.698,-Bestil
12/3SjællandBerlin 5 dage ****Hotel Parkinn Radisson AlexanderplatzMere end 81.998,-Bestil
16/3SjællandBerlin 4 dage **+Hotel B&B Berlin-AlexanderplatzMere end 81.598,-Bestil
16/3SjællandBerlin 4 dage ****Hotel Parkinn Radisson AlexanderplatzMere end 81.898,-Bestil
19/3SjællandBerlin 5 dage **+Hotel B&B Berlin-AlexanderplatzMere end 81.698,-Bestil
19/3SjællandBerlin 5 dage ****Hotel Parkinn Radisson AlexanderplatzMere end 81.998,-Bestil

Hotel

Hotel B&B Berlin-Alexanderplatz

Hotel B&B Berlin-Alexanderplatz

Det er os en glæde at kunne tilbyde dette nye hotel med fantastisk beliggenhed: B&B Hotel Berlin-Alexanderplatz ligger super centralt i det gamle Østberlin nær Alexanderplatz og dermed med nem adgang...
Hotel Parkinn Radisson Alexanderplatz

Hotel Parkinn Radisson Alexanderplatz

Hvad med at bo på selveste Alexanderplatz i Berlin Dette fine 4-stjernede superior-hotel er et af de mest kendte hoteller i Berlin - bl.a for at være Berlins højeste hotel og med helt fantastisk belig...

Hotel efter aftale

Hotel efter aftale -