André Rieu Maastricht

André Rieu Maastricht rejser med bus 2023:
På denne side finder du André Rieu 2023 Maastricht Musikrejser.

Busrejser til André Rieu i Maastricht - så bliver det ikke større.
Koncert med valsekongen André Rieu og hans Johan Strauss Orchestra i Maastricht - Det bliver en fantastisk oplevelse, du aldrig vil glemme. André Rieu spiller under åben himmel midt på Vrijthof pladsen i Maastricht

André Rieu koncerter - Musikrejse til Maastricht juli 2023:
André Rieu er kendt af millioner verden over som ”kongen af valsen” André er også en ægte “konge af romantik”. Han har været gift i over 40 år og bor med sin kone Marjorie på et romantisk slot, bygget i 1492 i hans hjemby Maastricht / Holland. Parret har to sønner og fem børnebørn. Gå ikke glip af denne chance for at se André Rieu LIVE i hans hjemby Maastricht !

André Rieu koncert i det åbne:
"Mine koncerter handler om glæde og om kærlighed!" Siger André Rieu. "Vi burde tage beslutninger i vores liv med vores hjerter, ikke med vores hoveder. Folk spørger mig ofte 'hvordan vælger du dit program?' - svaret er: med mit hjerte. Jeg elsker Johann Strauss, men jeg er også fascineret af Andrew Lloyd Webber samt Bruce Springsteen. Vi bør ikke begrænse os med kategorier og grænser - ikke kun med hensyn til musik, men i vores liv generelt ”- siger André Rieu

Søgeord: Musikrejser til André Rieu i Maastricht 2023, bus, hotel samt koncertbillet.

Er du nysgerrig efter at vide mere om en eller flere af de rejser, vi tilbyder?  Så hører vi altid gerne fra dig. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Dagsprogram

 • Dag 1

  Udrejse fra Danmark og med forventet ankomst til vores hotel i Mönchengladbach hen mod aften, hvor vi efter checkin, skal spise aftensmad sammen.

 • Dag 2

  Efter morgenmaden kører vi ind til Maastricht, hvor der vil være tid på egen hånd.

  Vi anbefaler at starte med at besøge turistkontoret i Maastricht, hvor du finder alle former for relevant information omkring Maastricht og hvor personalet kan hjælpe dig med gode råd og vejledning.
  Maastricht Visitor Center (Turistkontoret)
  Kleine Staat 1, 6211 ED Maastricht

 • Dag 3: Koncerten

  Tid på egen hånd. Gå på opdagelse i den fantastisk by Mönchengladbach med 258.251 indbyggere.
  Byen er bl.a. hjemsted for fodboldklubben Borussia Mönchengladbach
  Vi spiser tidligt aftensmad på hotellet (ca. kl. 17:30) og derefter sætter vi kursen mod Maastricht hvor vi skal se koncerten, som starter omkring kl. 21:00. Vi forventer at være retur til vores hotel omkring midnat.

 • Dag 4

  Afgang fra hotellet efter vi har spist morgenmad kl. 10:00 (med mindre chaufføren meddeler andet), hvor vi sætter kurs mod Danmark.

 • Praktisk information

  Der tages forbehold for ændring i tider samt program.

  Turen køres med erfarende chauffør, som naturligvis vil være behjælpelig under hele turen, men der er ingen guide med på turen. Opholdet er således på egen hånd.

  Gælder kun Sjælland:
  Vi stopper ved Bordershoppen, såfremt tiden tillader det.