Skip to main content

Rejser til Polen med bus

Polen har masser at byde på, når det gælder seværdigheder, historiske monumenter og ikke mindst shopping til meget lavere priser, end vi er vant til. Derfor vender mange af vores rejsende tilbage til Polen år efter år. Når du rejser med os, sørger vi som altid for transport i en moderne langtursbus med dansktalende chauffør og overnatning og forplejning på et af de hyggelige hoteller, vi nøje har udvalgt.

Nyd en bustur til Polen, hvor vi klarer alt det praktiske

Vi har flere smukke og charmerende destinationer i Polen i vores program. Vælg fx en tur til Krakow, hvis historiske bymidte ligger på UNESCOs verdensarvsliste og virkelig er et besøg værd – og husk kameraet, for der er smukke motiver på hvert et gadehjørne.

Uanset hvilken by du vælger at besøge, skal du ikke bekymre dig om alt det kedelige og praktiske. Du skal blot stige på vores komfortable bus på Sjælland, hvorefter vi kører dig direkte til din destination. Når din ferie er veloverstået, samler vi dig op ved hotellet og kører dig hjem til stoppestedet igen. Undervejs skal du ikke gøre andet end at læne dig tilbage og nyde turen med dit medbragte læsestof, en god film eller hvad du nu har lyst til.

Vores hoteller i Polen er nøje udvalgt og lever op til alle vores krav om god service, rengøring og forplejning. Ligesom selve opholdet er morgenmaden inkluderet i prisen, du betaler for rejsen. Sommetider er aftensmad på hotellet også med i prisen – læs mere på de enkelte destinationer, før du bestiller.

Bestil din busrejse til Polen i dag

Lyder vores rejser til Polen som noget for dig? Hvis du er klar til at lade dig fortrylle af Polens historiske charme og gode shoppingmuligheder, kan du klare bookingen online allerede i dag. Mangler du at få svar på nogle spørgsmål, inden du bestiller, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på 33 13 23 50 eller send en mail til info@skanrejser.dk, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Søg rejse

Stettin

Vil du gerne opleve mere af Polen? Har du overvejet at rejse billigt med bus til Stettin? Læs mere om vores spændende rejser til Stettin med bus her. Rejs med bus til Stettin inkl. ophold på Hotel Radisson Blu - Ønsker du at rejse fra Jylland - klik her For mange af vores gæster er busr...

4 dage Fra 1.298,- Læs mere

Barlinek

Fra kr 2298,- Bus rejse til Barlinek inkl. bus/hotel med halvpension samt fest & udflugter. Bus rejse til Barlinek - Oplev et anderledes Polen - Busrejse til Barlinek med bus & hotel med halvpension: Gå ikke glip af denne skønne naturoplevelse, hvor vi bor på fint hotel helt ud til den s...

4 dage Fra 2.698,- Læs mere