Skip to main content

Polen

Busrejse til Polen

Polen har masser at byde på, når det gælder seværdigheder, historiske monumenter og ikke mindst shopping til meget lavere priser, end vi er vant til. Derfor vender mange af vores rejsende tilbage til Polen år efter år. Når du rejser med os, sørger vi som altid for transport i en moderne langtursbus med dansktalende chauffør og overnatning og forplejning på et af de hyggelige hoteller, vi nøje har udvalgt.

Nyd vores busrejser til Polen, hvor vi klarer alt det praktiske

Vi har flere smukke og charmerende destinationer i Polen i vores program. Vælg fx en tur til Stettin eller Barlinek, som virkelig er et besøg værd – og husk kameraet, for der er smukke motiver på hvert et gadehjørne.

Uanset hvilken by du vælger at besøge, skal du ikke bekymre dig om alt det kedelige og praktiske. Du skal blot stige på vores komfortable bus på Sjælland, hvorefter vi kører dig med bus til Polen – direkte til din destination. Når din ferie er veloverstået, samler vi dig op ved hotellet og kører dig hjem til stoppestedet igen. Undervejs skal du ikke gøre andet end at læne dig tilbage og nyde turen med dit medbragte læsestof, en god film, eller hvad du nu har lyst til.

Vores hoteller i Polen er nøje udvalgt og lever op til alle vores krav om god service, rengøring og forplejning. Ligesom selve opholdet er morgenmaden inkluderet i prisen, du betaler for rejsen. Sommetider er aftensmad på hotellet også med i prisen – læs mere på de enkelte destinationer, før du bestiller din busrejse til Polen.

 

Bestil din busrejse til Polen i dag

Lyder vores rejser til Polen som noget for dig? Hvis du er klar til at lade dig fortrylle af Polens historiske charme og gode shoppingmuligheder, kan du klare bookingen online allerede i dag. Mangler du at få svar på nogle spørgsmål, inden du bestiller, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Stettin

4 dage Fra 1.298,-

Vil du gerne opleve mere af Polen? Har du overvejet at rejse billigt med bus til Stettin? Læs mere om vores spændende rejser til Stettin med bus her. Rejs med bus til Stettin inkl. ophold på Hotel Radisson Blu - For mange af vores gæster er busrejsen til Stettin en fast tradition hvert år, og nogle tager endda turen flere gange om året. Vores busrejser til Stettin – eller Szczecin, som byen hedder på polsk – er kendetegnet ved billig shopping, ophold på et lækkert hotel og ren velvær...Læs mere