Skip to main content

Sverige

Endagstur til Sverige med bus

Vi danskere er glade for vores svenske naboer, og deres shoppingmuligheder og ikke mindst lave priser er svære at konkurrere med. Derfor er endagsture populære, og vælger du at tage en bus til Sverige, er der masser af plads til at transportere dagens indkøb hjem.

Nyd shopping og afslapning på en tur til Sverige

Den lave kurs på svenske kroner gør det særdeles attraktivt for danskere at handle i Sverige. Kombinér de gode priser med smukke, svenske byer fyldt med interessante seværdigheder og gode restauranter, og du har opskriften på en dag fyldt med hygge, shopping og afslapning.

Vælger du at tage på en endagstur til Sverige, kan du for en stund træde ud af de vante omgivelser og nyde de mange indkøbsmuligheder – helt uden den lange rejsetid og med transport direkte til din destination.

Besøg Nordens største varehus med bus

En populær shoppingdestination er Gekås Ullared, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer. På en endagstur til Sverige med stop i Gekås kan du få stillet shoppelysten, uanset om du er på jagt efter tøj, boligartikler, elektronik eller fritidsudstyr. Her er alt samlet under ét tag, og der er garanti for timevis af hygge og masser af gode køb.

På en endagstur har du både tid til masser af shopping og et måltid i en af varehusets restauranter. Du kan endda også få sat håret eller nyde en tur i saunaen for at runde dagen af på en perfekt, afslappende måde.

Lad Skan Rejser stå for din endagstur til Sverige

Hos Skan Rejser har vi 18 års erfaring med at arrangere både kortere og længere busture og -rejser. At rejse med bus er både billigt og komfortabelt, og vi kører dig altid direkte til destinationen.  

Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores endagsture. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg rejse

Gekås Ullared shoppingtur

1 dage Fra 299,-

1-dags shoppingtur til Gekås Ullared fra 299,- med bus til Sverige, Nordens største varehus med afgang fra Sjælland. Bustur til Gekås Ullared i Sverige - 1 dags tur med bus til Ullared - Bus tur til Gekås Ullared i Sverige - Nordens største varehus. Den svenske kurs er rigtig lav, hvilke gør det yderst attraktivt for os danskere at handle i Sverige. Få ca. 4 timer i Skandinaviens største varehus Bus tur til Gekås Ullared i Halland i det sydlige Sverige er intet mindre end Skandin...Læs mere