Skip to main content

Ullared shopping tur til Sverige

Bustur til Gekås Ullared i Sverige - 1 dags tur med bus til Ullared
 

 

Bus tur til Gekås Ullared i Sverige - Nordens største varehus.
Den svenske kurs er rigtig lav, hvilke gør det yderst attraktivt for os danskere at handle i Sverige.

Få  ca. 4 timer i Skandinaviens største varehus   
Bus tur til Gekås Ullared i Halland i det sydlige Sverige er intet mindre end Skandinaviens største varehus. Her kan man finde alt til hjemmet – alt hvad der kan være i en bil. Alt ved Gekås Ullared er i øvrigt stort, MEGET stort. Kundearealerne svarer til ca. seks fodboldbaner. Næsten hver fjerde svensker handlede sidste år i Gekås Ullared. Og der blev købt tøj, husholdningsartikler, mad, sæsonvarer, elektronik, legetøj, belysning og hobbyartikler og meget, meget andet.

Enestående shoppingmuligheder i Skandinaviens største varehus.
Kan du lide at shoppe? Og synes du, at det er ekstra sjovt, når priserne er i bund, og du har et kæmpe udvalg på ét og samme sted – så har vi et forslag til dig.

Bemærk: Det er kun muligt at komme med samme bus, hvis man står på samme billet og vælger samme påstigningssted.Anbefaling: Tag noget farvet snor eller andet du kan binde på dine indkøbsposer, som er med til at kendetegne dine indkøbsposer, så de ikke bliver forvekslet i bussen på vej hjem.

Læs mere på Gekås / Ullared hjemmesiden herHvad gælder som gyldig legitimation?  
Som gyldig legitimation kan du fremvise dit pas (eller et kørekort, for nordiske borgere - der anbefales dog pas).

Gekås Ullared i Halland i det sydlige Sverige er ikke alene Skandinaviens største varehus – det er også her, du finder de billigste priser. Sortimentet er meget bredt og spænder over eksempelvis beklædning, kosmetik, hygiejneprodukter, boligindretning, elektronik, hobby og fritid, legetøj, tekstil, rengøring, tasker, babyudstyr, belysning, fødevarer og husdyr- og hestesportsudstyr. For blot at nævne nogle af kategorierne. Selv siger de: Vi har alt til hjemmet – alt hvad der kan være i en bil.

Gekås Ullared er faktisk intet mindre end Sveriges populæreste udflugtsmål med cirka fem millioner besøgende hvert år.
Omsætningen ligger på omkring fem milliarder svenske kroner årligt og kunderne rejser gennemsnitligt 210 km hver vej for at shoppe i Ullared. Det er mange rekorder samlet på ét sted. Og denne position opnår man naturligvis ikke, hvis ikke man leverer kvalitet til usædvanligt lave priser.

Det samlede areal for varehuset svarer til seks fodboldbaner, så du kan roligt afsætte mindst 3-4 timer, hvis du vil sikre dig, at du når rundt i alle krogene efter de gode tilbud. Egentlig er det ikke fair over for Ullareds forretningsmodel at kalde noget for tilbud. De annoncerer aldrig med slagtilbud, udsalgspriser eller særlige events som Black Friday eller lignende. Priserne er ALTID i bund. Det har været opskriften for den nuværende succes, og sådan har man tænkt sig at fortsætte.

For os danskere betyder en gunstig valutakurs i øjeblikket, at prisniveauet i Gekås Ullared vil opleves som ekstra tiltalende.
Faktisk er shoppingkonceptet i Ullared så unikt og populært, at det er mundet ud i populære TV-serier, som er blevet vist i lande som Sverige, Norge, Danmark og Tyskland.
Du kan trygt tage børn med til Ullared. Varehuset har sit eget kæmpestore legeland, og når sulten skal stilles, kan du vælge mellem restauranten, sportsbaren, salatbaren eller kaffebaren.
Kan du komme i tanke om bedre argumenter for ikke at tage med på denne tur og besøge Gekås Ullared…?

Betaling i GEKÅS
Der kan betales i DK, EURO, SVENSKE KRONER samt med alle gængse kreditkort.

Hvor meget må jeg medbringe
Vi anbefaler du medbringer noget der gør at du nemt kan genkende dine indkøbsposer, til når du skal have dem ud af lastrummet på bussen på hjemrejsen. Du må medbringe svarende til en stor kuffert (lastrummet) samt hvad du kan have under dit sæde samt foran dig ved benene pr. person.
Husk at tage lidt farvet snor eller linende , som du kan bruge til at kende dine indkøbsposer i bussen.

Søg rejse

Køreplan

OPSAMLINGSSTEDER
KØREPLAN 1

GEKÅS / ULLARED

AFGANG / HJEMKOMST

Afgang

Hjemkomst

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

08:15

21.55

Ingerslevsgade nær DGI byen/hovedbanegården

09:05

21.15

Herlev station foran stationsbygninge

09:45

20.55

Nærum station foran stationsbygningen

10:05

20.35

Helsingør færgehavn v/bus billetsalg - drive in Færgevej 8

10:30

20:10

Gekås forventet (ca. tider) ankomst / Afgang

13:30

17:30


Denne tur er ikke egnet til kørestolsbrugere. Tag evt. lidt snor med farve eller lign. med til at genkende dine indkøbsposer i bussen på vej hjem.
Det er kun muligt at bestille én opsamlings/afstigningssted pr. billet. Vi kan ikke garanterer at man kommer med samme bus, med mindre man står på samme billet.

 

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
2/9SjællandGekås UllaredFuldbooket, venteliste299,-Book på venteliste
4/9SjællandGekås Ullared
NY EKSTRA TUR
NY EKSTRA TUR
Mere end 8299,-Bestil
7/9SjællandGekås UllaredMere end 8299,-Bestil
2/12SjællandGekås UllaredMere end 8299,-Bestil
7/12SjællandGekås UllaredMere end 8299,-Bestil