Skip to main content

Toscana busrejse

Nyhed 2025: Bestil allerede nu din busrejse til Toscana...
Storslået 9 dages bustur til Toscana - busrejse til Toscana.

Tá med på denne idyliske, skønne og smukke italienske perle, Toscana, som er en region i den nordlige del af det centrale Italien, grænsende til Lazio i syd, Umbria i øst, Emilia-Romagna og Liguria i nord, og liguriske og Tyrrhenske hav mod vest. Regionen anses gerne for Italiens skønneste.

9 dage inkl. 4**** hotel m/halvpension (gælder også overnatningshotellet på hhv. ud-og hjemrejsen) fra kr. 5998,- 

Toscana er en region i det centrale Italien, der er kendt for sin naturskønhed, rige kulturarv, kunstneriske arv og fremragende gastronomi. Her er en kort oversigt over nogle af de vigtigste træk ved Toscana:

Kunst og kultur: Toscana er hjemsted for nogle af verdens mest ikoniske kunstneriske mesterværker og arkitektoniske skatte. Byer som Firenze, Siena og Pisa er fyldt med imponerende kunstmuseer, monumenter og historiske bygninger, herunder den berømte skulptur af Michelangelos David i Firenze og det skæve tårn i Pisa.

Smukke landskaber: Toscana er velsignet med en varieret og betagende natur. Det bølgende landskab er dækket af olivenlunde, vinmarker, cypresser og solsikkemarker. De maleriske landsbyer og bakketoppe tilføjer til regionens charme og tiltrækker besøgende fra hele verden.

Mad og vin: Toscana er et gastronomisk paradis med sin enkle, men lækre toscanske køkken. Regionen er kendt for sine friske lokale råvarer, herunder olivenolie af høj kvalitet, pecorino-ost og de berømte toscanske stege. Desuden er Toscana et af Italiens mest prestigefyldte vinproducerende områder, med vine som Chianti, Brunello di Montalcino og Vino Nobile di Montepulciano.

Historie og arkitektur: Toscana har en rig historie, der strækker sig tilbage til oldtiden. Fra etruskiske ruiner og middelalderlige borge til renæssancepaladser og romanske kirker, er regionen fyldt med historiske skatte, der fortæller historien om dens fortidige storhed.

Kyststrækning: Ud over sit betagende indland har Toscana også en smuk kystlinje ved Det Tyrrhenske Hav. Populære kystbyer som Viareggio, Livorno og Castiglione della Pescaia tiltrækker besøgende med deres solrige strande, charmerende havne og friske fiskerestauranter.

Sommerferien, familieferie & badestrande: Det er faktisk også muligt at tilbyde familieferie til Toscana. Vi kan tilbyde familieværelser med plads til 2 voksne + 2 børn på vores hotel. Ønsker man at tage til stranden, tager man lokaltoget til endestationen og herfra er der blot 5 minutters gang til stranden. Kombiferie med kultur, oplevelser samt strand.

Udgangspunktet i Toscana: Vi skal bo i den skønne by, Montecatini Terme er en charmerende kurby beliggende i hjertet af Toscana, Italien

Alt i alt er Toscana en enestående destination, der tilbyder en perfekt blanding af kultur, natur og gastronomi, hvilket gør det til et af de mest elskede rejsemål i verden.

Søg rejse

Dagsprogram

Vores meget dygtige chauffør/guide vil flittigt fortælle under hele turen, men som udgangspunkt vil man være på egen hånd i nedenstående byer - altså går guiden ikke med rundt i byerne (dog med forbehold for visse byer). Chaufføren/guiden vil altid sørge for at du vil blive guidet i korrekte retning ift. vigtige seværdigheder og vil generelt være behjælpelig i bred udstrækning.

Dag 1 - Udrejse:

Efter at have samlet alle deltagerne, begiver vi os mod vores overnatningshotel i Tyskland. Undervejs vil der være passende pauser, og ved ankomsten vil vi blive indkvarteret og nyde en sen aftensmad på det 4**** Flightgate Munich Airport Hotel, a member of Radisson Individuals. 

Dag 2 - Ankomst til Toscana:

Efter en malerisk køretur gennem det betagende Østrig, når vi endelig vores destination i Toscana. Om aftenen ankommer vi til vores hotel i Montecatini, hvor hotellets personale står klar til at byde os velkommen med aftensmad.

Dag 3 - Montecatini Terme (på egen hånd) – Vinsmagning afgang fra hotellet kl. 11:00

Efter morgenmaden vil der være tid på egen hånd til at danne sig et lille overblik over den skønne by, Montecatini Terme, kendt som Italiens mest berømte kurby, hvor varme kilder og frodige parker omfavner os. Der er meget kort gåafstand til byens torv og hvor der også vil være mulighed for en tur med bjergbanen til op til Alto, der byder på en betagende udsigt over det toskanske landskab. 

Kl. 11:00 kører vi ud til Fattoria Il Poggio - lokalbonde, hvor vi skal se vinmarker/olivenlunde samt have en tasting vinmenu af 6 vine inkl. lidt italiensk snack - Der er tale om en rigtig fin rundvisning på idylsk lokal vingård. Der vil naturligvis blive mulighed for at købe nogle af disse fantastiske produkter efterfølgende. Denne tur er fantastisk og bestemt egnet, hvad enten du er vinentusiast eller ej.

Dag 4 - Siena - San Gimignano – afgang fra hotellet kl. 08:30:

Vi tager på en heldagstur til den fascinerende middelalderby Siena, hvor vi udforsker de historiske seværdigheder, herunder den stribede marmorkatedral og Piazza del Campo. På vejen tilbage besøger vi også fæstningsbyen San Gimignano, kendt for sine imponerende tårne. Begge byer vil være på egen hånd. Guiden skal nok vide vejen ind til det perfekte udgangspunkt midt i byen.
Sienna Byporten) kl. 10:00 – 14:00 -> San Gimignano kl. 15:00 – 17:30 
Retur ved hotellet 19:00 (flot hjemtur)

Dag 5 - Togtur til Firenze – afgang fra hotellet kl. 08:30:

Afgang fra stationen i Montecatini Terme kl. 09:00 med forventet ankomst til Firenze kl. 10:00. 
Vi besøger Toscanas hovedstad, Firenze, en by rig på historie og beliggende smukt ved Arnofloden. Vi vil vandre gennem byen og opleve imponerende seværdigheder som Domkirken (Vi går i samlet flok op til Domkirken, hvorefter der afsættes tid på egen hånd til at udforske byens charmerende gader og pladser.)
Anbefalinger:  Ponte Vecchio og Uffizi-galleriet, der huser nogle af verdens mest betydningsfulde kunstværker. Efter rundturen har du tid på egen hånd til at udforske byens charmerende gader og pladser.
Meeting point Domkirken, såfremt man vil følges med guiden hjem med toget. Der er også mulighed for at blive i Firenze i længere eller kortere tid, da din togbillet benyttes hele dagen 
Forventet hjemkomst 17:30 

Dag 6 - Pisa – afgang fra hotellet kl. 10:00 – 16:00:

Vi følges med guiden op til den verdenskendte Miraklernes Plads, hvor Pisas mest ikoniske seværdigheder ligger, herunder det berømte Skæve Tårn og den storslåede domkirke af marmor. Herefter er resten af tiden på egen hånd. 
Vi har god tid på egen hånd til at se nærmere på byen og hvor du kan finde dagens frokost på en af byens mange cafeer og restauranter.

Meeting point Miraklernes Plads kl. 14:30
 efter besøget vender vi tilbage til hotellet (forventet hjemkomst 16:00), så du kan nyde resten af dagen i Montecatini Terme

Dag 7 - Lucca – afgang fra hotellet kl. 10:00 – 16:00:

Denne dag skal vi udforske den charmerende og skønne renæssanceby Lucca og bl.a. nyde dens intakte bymur fra 1500-1600 tallet. 
Vi går i samlet flok op til Amfi pladsen – herefter tid på egen hånd.
Meeting point Amfi pladsen kl. 14:30
- efter besøget vender vi tilbage til hotellet (forventet hjemkomst 16:00), så du kan nyde resten af dagen i Montecatini Terme

Dag 8 - Hjemrejsen kl. 08:00 – kurs mod vores overnatningshotel:

Efter morgenmaden siger vi farvel til Toscana og Montecatini Terme. Vi kører til vores overnatningshotel i Sydtyskland, hvor aftensmaden venter ved ankomsten. Vi overnatter igen på det 4**** Flightgate Munich Airport Hotel, a member of Radisson Individuals.

Dag 9 - Hjemrejsen kl. 08:00 – kurs mod Rostock – vi skal med færgen kl. 20:15 :

Efter morgenmaden kører vi det sidste stræk mod Danmark og forventer at være hjemme sent om aftenen

Bemærk:
Turen er ikke egnet for gangbesværede. Der tages forbehold for ændring i programmet samt rækkefølgen. Der gøres stop ved Bordershoppen såfremt tiden tillader det.

Af-/påstigning på hhv ankomst-/afrejsedagen
Vær opmærksompå at bussen ikke må/kan holde foran hotellet, men at bussen stopper ca. 200 m fra hotellet. Du skal dermed være forberedt på at skulle gå/bære din bagage 200 m.

Køreplan

KØREPLAN / STOPPESTED
Afgang
Hjemkomst
Ingerslevsgade nær DGI byen/hovedbanegården
06.05
00.45
Ølby Station, Sdr. centervej
06.55
23.59
Rønnede P-plads, Ny Næstvedvej
07.20
23.35
Vordingborg P-plads, Opk. 41
07.45
23.10
Nykøbing F. Cementen
08.10
22.45
Gedser Færgehavn v/Billetsalg for biler
08.35
22.15
Montecatini Terma Ankomst / Afgang 
18:30
08:30
Vi stopper ved Bordershoppen på hjemrejsen, såfremt tiden tillader det. Ovenstående er estimeret tider, som kan afvige afhængig af trafik mv.

 

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
17/5SjællandToscana 9 dage
NYHED 2025
4**** Hotel Ambrosiano
NYHED 2025
Mere end 85.998,-Bestil
7/6SjællandToscana 9 dage
NYHED 2025
4**** Hotel Ambrosiano
NYHED 2025
Mere end 85.998,-Bestil
21/6SjællandToscana 9 dage
NYHED 2025
4**** Hotel Ambrosiano
NYHED 2025
Mere end 85.998,-Bestil
12/7SjællandToscana 9 dage
NYHED 2025
4**** Hotel Ambrosiano
NYHED 2025
Mere end 85.998,-Bestil
26/7SjællandToscana 9 dage
NYHED 2025
4**** Hotel Ambrosiano
NYHED 2025
Mere end 85.998,-Bestil
9/8SjællandToscana 9 dage
NYHED 2025
4**** Hotel Ambrosiano
NYHED 2025
Mere end 85.998,-Bestil
23/8SjællandToscana 9 dage
NYHED 2025
4**** Hotel Ambrosiano
NYHED 2025
Mere end 85.998,-Bestil
18/10SjællandToscana 9 dage
NYHED 2025
4**** Hotel Ambrosiano
NYHED 2025
Mere end 85.998,-Bestil

Hotel

4**** Hotel Ambrosiano

4**** Hotel Ambrosiano (Hotelklasse: 4 stjerner)

Bo på det skønne hotel Ambrosiano i hjertet af Montecatini Terme - Montecatini Terme blev i 2021 optaget på Unesco´s liste over kultur og arv. Dette "grønne" familie ejet 4-stjernede byhotel er kendt...