Skip to main content

Busrejser til Tjekkiet 

Det er umuligt at nævne Tjekkiet uden i samme åndedrag også at nævne den smukke hovedstad, Prag. Byen emmer af en helt unik charme og har kulturelle seværdigheder i overflod – det er ikke underligt, at mange vender tilbage igen og igen, når først de har stiftet bekendtskab med Prag. Skan Rejser tilbyder flere forskellige busrejser til Tjekkiet og Prag, som du kan læse mere om her.

Rejser til Tjekkiet med bus

Tjekkiet er et land, der er rigt på kultur og historie. Seværdighederne i Tjekkiet er derfor tæt bundet op på netop dette – og de er helt perfekte for dig, der elsker at udforske historiske bydele, pladser, slotte og katedraler. I Prag finder du adskillige historiske områder og monumenter, og bliver du sulten og tørstig undervejs på din sightseeing, kan du nyde godt af de lave priser på mad og drikkevarer.

Hos Skan Rejser tilbyder vi flere forskellige rejser til Tjekkiet med bus:

Bustur til Prag
Single- og solorejser til Prag
Musikrejser til Prag inkl. koncert med André Rieu


 Prague Castle
 Charles Bridge
 Old Town Square
 Jewish QuarterSt.
 Vitus Cathedral

Med Skan Rejser vil der være mulighed for at komme på byrundture til forskellige seværdigheder, men du er naturligvis også velkommen til at tage rundt på egen hånd.

Hvorfor skal du vælge en busrejse til Tjekkiet?

Der er mange – faktisk rigtigt mange – gode grunde til at vælge en busrejse, når Tjekkiet er din drømmedestination.

For det første er en busrejse til Tjekkiet en billig rejseform sammenlignet med andre måder at komme frem på. For det andet har vi hos Skan Rejser sørget for alt det praktiske inkl. dagsture, så du ikke skal koncentrere dig om noget som helst andet end at møde op og være med. For det tredje er en busrejse en social måde at rejse på, hvor du har mulighed for at hygge dig med de andre rejsende og få nye bekendtskaber, mens du er af sted. Det gælder ikke kun for vores solorejser, hvor du møder andre ligesindede, men i lige så høj grad på vores øvrige busrejser.

Rejs til Tjekkiet med Skan Rejser – det er nemt og billigt

Alt i alt er en busrejse til Tjekkiet en billig og bekvem måde at holde ferie på. Vi har udvalgt et hyggeligt hotel med en god atmosfære og lækker mad, vi har nøje sammensat et program med de bedste seværdigheder og ture, og du skal blot møde op ved opsamlingsstedet og følge med på en oplevelsesrig og mindeværdig tur.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at bestille din næste bustur til Tjekkiet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 33 13 23 50, og du kan også sende en mail til os på info@skanrejser.dk.

Søg rejse

Prag

Med vores bustur til Prag kan du gå på opdagelse i den kulturrige by. Vi gør det nemt og billigt at opdage en verden udenfor Danmark → bestil her. Busrejser til Prag - En bustur til Prag er en fantastisk måde at udforske verden på. Prag er en by med uendeligt meget at byde på, og s...

5 dage Fra 2.900,- Læs mere

Prag singlerejser

Singlerejser / solorejser til Prag med bus og hotel. Rejs alene og få fælles oplevelser med andre ligesindet. Rejs til Prag sammen med andre singler. - Prag singlerejser med bus. Rejs i selskab med en masse andre singler - fælleskab skabes og sammen skal vi opleve en fantastisk spændende...

5 dage Fra 3.598,- Læs mere

André Rieu Prag

Bestil allerede nu; Musikrejser med André Rieu i Prag i 2024, bus/hotel m/halvpension, PREMIUM koncertbilletter. André Rieu musikrejse med bus og hotel samt premium koncertbilletter - André Rieu spiller i Prag d. 07.06.2024 - Gå ikke glip af denne fantastiske musikoplevelse som vi...

Udsolgt Læs mere