Skip to main content

Busrejser til Ærø - Single uge - Rejs alene sammen med andre singler

Singlerejser til Ærø, solorejser rejser for enlige, rejs alene

Denne tur må ikke forveksles med "Dating rejse"
- Denne tur er primært tilegnet de, som rejser alene og som ønsker socialt samvær samt fælles oplevelser med andre ligesindet.

Alle kan deltage på disse single ture, og der stilles ingen krav til alder, køn samt interesser - ung som pensionist - alle skal føle sig velkommen på denne rejse.

Vi rejser naturligvis som en samlet gruppe, hvilket betyder at vi er samlet, hygger samt taler med hinanden. Har man brug for at trække sig, er der naturligvis også mulighed for dette. Du er velkommen til at tage med på turen, også selvom du ønsker at være for dig selv eller har brug for lidt tid på egen hånd. Her er ingen pres, da hele turen er baseret på at give dig den bedst mulige rejseoplevelse - og hvem ved, måske der knyttes nye venskaber på turen.

Vi skal bo på det hyggelige Ærø Hotel, som ligger i Marstal. Hotellets motto siger en hel del omkring, hvad vi skal forvente: "Ærø Hotel, hos os er du ventet og velkommen"

Denne skønne Singletur / ferie - 3dagestur til Ærø, kommer til at forgår på følgende måde:

 • Afgang fra Sjælland fredag d. 16.10.2020, 23.10.2020 eller 28.10.2020 - 3 dages tur.
 • Vi skal med færgen fra Svendborg kl. 13:05 og forventer at være ved vores hotel ca. kl. 15:00
 • Efter checkin, mødes vi i hotellets restaurant, hvor vi skal have kaffe og kage - herefter er resten af aften på egen hånd.
 • Dag 1:
  Om aftenen skal vi have en dejlig buffet (drikkevarer er for egen regning)  og der vil være levende musik: Dinnermusik. Vi anbefaler at mødes i baren til en drink inden vi skal spise aftensmad.
 • Dag 2:
  Efter morgenmaden, køres der udflugt (såfremt man har tilvalgt dette - merpris) - vi skal på ø-rundtur med guide - turen tager ca. 3-4 timer og ved hjemkomsten til hotellet, serveres der frokost, som er æggekage-buffet. Dette tilbud er kun gældende for dem, som har købt denne tur/frokost.
 • Vi er tilbage ved hotellet om eftermiddagen, hvor der er tid på egen hånd. Man kan evt. gå en tur ind til Marstal eller nyde dagen på hotellet.
 • Dag 2:
  Om aftenen mødes vi (Vi anbefaler at mødes i baren til en drink inden vi skal spise aftensmad) - vi skal igen have en dejlig buffet (drikkevarer er for egen regning)  og der vil være levende musik: Dinnermusik. 
 • Dag 3: Her foretager vi en lille ændring, da mange fra region hovedstaden ikke kan komme ind i Tyskland.
  Efter morgenmaden omkring kl. 10:45, pakker vi bussen og kører mod Ærøskøbing, hvor vi tager færgen til Svendborg. Her fortsætter turen mod Sjælland - vi holder frokostpause undervejs.
 • Der indgår halvpension i prisen - altså 2 x morgenmad samt 2 x aftensmad.
  Alle drikkevarer samt udflugter er for egen regning.

Singlerejser til Ærø, solorejser rejser for enlige, rejs alene

Singlerejser også kaldet solorejser, er rejser hvor du rejser alene

Tag med os på denne single rejse med bus til Ærø, hvor hele hotellet har en specifik uge, som kaldes single uge på Ærø. Dette betyder at størstedelen af hotellet, er fyldt med enlige rejselystne og glade mennesker, som ikke ønsker at rejse sammen med et helt selskab fyldt med par, da dette ofte skaber følelsen af at være ensom. På disse singleture, rejser du sammen med singler som alle ønsker en hyggelig og social ferie, som man på kryds og tværs kan dele sine rejse-erfaringer med. 

Rejser du som single, behøver du ikke føle dig alene. Singlerejser er måske lige det du søger

Vi fylder en hel bus fra Sjælland med enlige, som sammen skal have en god oplevelse på Ærø. Vi arrangerer langborde til morgenmaden og til aftensmaden, hvor vi sidder sammen - ønsker man at sidde alene, er der naturligvis også mulighed for dette.
Vores busrejser til Ærø, byder på spændende oplevelser og flot natur (selvom, vi er lidt udenfor sæsonen) - og bestiller du ø-rundturen, vil du få en masse information omkring Ærø og dens historie - udflugten på Ærø tager ca 3-4 timer og vi kommer rundt på det meste af øen.

Singlerejser er ikke en datingrejse for de som rejser alene på ferie, men henvender sig til de som ønsker at rejse alene i selskab med andre ligesindet, som rejser alene, men alligevel ikke ønsker, at have følelsen af at rejse alene. Solorejser er yderst populært og her dannes nye venskaber på kryds og på tværs af køn alder samt interesser.

Single der rejser på ferie som enlig, på solorejser med bus

Hvordan finder man ud af, om denne tur er noget for mig som altid rejser alene på ferie ? Dette spørgsmål kan være svært at svare på, da præferencerne kan være vidt forskellige fra person til person. Fællesnævneren når det kommer til single rejser, altså de som er enlige og ikke har nogle af rejse sammen med, er at de ofte føler sig lidt ensomme i andres selskab - tror de fleste kender denne følelse. Dette ønsker vi at gøre op med, ved at tilbyde en rejse, der udelukkende henvender sig til singler - altså rejser du sammen med andre singler og dermed opstår der en positiv dynamik, og som giver følelsen af et fællesskab, man måske ikke  har oplevet på en tidligere ferie.
Det er naturligvis helt op til dig selv, at bestemme, hvor meget du ønsker at engagerer digpå denne solorejse, men der er rig mulighed for at hygge sig sammen med resten af selskabet eller om du delvis ønsker at være alene - rejsen er på egen hånd og du styrre og bestemmer selv, hvordan dagsprogrammet skal være.

Singleferie er enlige der rejser alene - også kaldet solorejse

Book rejsen nu 
 Singlerejser til Ærø, solorejser rejser for enlige, rejs alene

Søg rejse

Køreplan til Ærø

OPSAMLINGSSTEDER

ÆRØ

AFGANG / HJEMKOMST

Afgang

Hjemkomst

Helsingør (Færgevej v/stationen mod havnen under landgangsbroen)

08.25

18.35

Nærum Station, Parkeringspladsen

08.50

18.10

Sjælør Station, Sjælør Blvd.

09.35

17.25

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

10.15

16.45

Ringsted, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej

10.50

16.15

Slagelse, Trafikcenter Allé afk. 39 (bag Circle K)

11.15

15.50

Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43

11.35

15:30

ANKOMST / AFGANG ÆRØ

15:00

07:40

Der tages forbehold for ændringer samt trafikale forsinkelser

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
25/10SjællandÆrø singlerejse 3 dage
Single uge på Ærø
Ærø Hotel
Single uge på Ærø
Mere end 81.998,-Bestil
27/10SjællandÆrø singlerejse 3 dage
Single uge på Ærø
Ærø Hotel
Single uge på Ærø
Mere end 81.998,-Bestil

Hotel

Ærø Hotel

Ærø Hotel

Her finder du hotellets egen beskrivelse: Om Ærø Hotel Hos os er du ventet og velkommen God service og prikken over i’et Ærø Hotel er med 100 lyse og imødekommende værelser (heraf flere handicapvenlig...