Skip to main content

Prag singlerejser med bus

Rejs til Prag sammen med andre singler.

Prag singlerejser med bus. Rejs i selskab med en masse andre singler - fælleskab skabes og sammen skal vi opleve en fantastisk spændende by. Det bliver helt sikkert rigtigt hyggeligt.

 

Prag er en by som har formået at genopbygge og renovere sig så smukt og så diskret, at man føler sig indsat midt i den tjekkiske renæssance når man spadserer, kører eller sejler igennem byen.

Rejse til Prag med bus - Den gyldne stad er den af de tidligere Øst-byer der hurtigst er kommet op på den internationale standard som turister forventer af en storby.

Prag regnes for en af verdens smukkeste byer med utallige seværdigheder og masser af charme. Skan Rejser giver dig her mulighed for at udforske og tage på shopping i den dynamiske bykerne ved Václav-pladsen, som i dag er indbegrebet af det moderne Prag. Har man først været i Prag én gang, vil du med stor sandsynlighed vende tilbage igen.

- Denne tur er primært tilegnet de, som rejser alene og som ønsker socialt samvær samt fælles oplevelser med andre ligesindet.

Alle kan deltage på disse single ture og alle skal føle sig velkommen på denne rejse.

Vi rejser naturligvis som en samlet gruppe, hvilket betyder at vi er samlet, hygger samt taler med hinanden. Har man brug for at trække sig, er der naturligvis også mulighed for dette. Du er velkommen til at tage med på turen, også selvom du ønsker at være for dig selv eller har brug for lidt tid på egen hånd. Her er ingen pres, da hele turen er baseret på at give dig den bedst mulige rejseoplevelse - og hvem ved, måske der knyttes nye venskaber på turen.

Inkluderet i prisen

Prag 5 dage/4 nætter inkl. bus tur/retur samt hotel hvor der indgår halvpension (4 x morgenmad + 4 x aftensmad). Derudover indgår der udflugter - læs mere under "Dags program" (alle udflugter er inkl. i prisen dog ex entre).

Alle over 70 år, kan benytte sporvogn gratis i Prag, mod fremvisning af sit pas.

Bemærk: City-tax Botal Albatros
Turistskatten dækker hele perioden (kr 50,- pr værelse pr nat).
- Alle skal betale turistskat (city tax) i Prag og skal normalt betales ved checkin direkte på hotellet (udenfor Skan Rejsers regí). Dette skaber dog lange ventetider ved checkin og vi har derfor aftalt med hotellet, at vi agerer mellemmand for denne turistskat allerede ved bestilling af rejsen og dermed betales den gennem Skan Rejser.
 

Er du nysgerrig efter at vide mere om en eller flere af de rejser, vi tilbyder?  Så hører vi altid gerne fra dig. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Dagsprogram

Gæsterne bedes (før byrundturen) at komme til hotellets reception kl. 09:00 for at lave tilmelding til turen på onsdag (til glasfabrik Nizbor og borgen Karlstein).
                     
ENTRE TIL NIZBOR SKAL I BETALE DIREKTE TIL GUIDEN. VI BEDER DEM OM AT HAVE BELØBET TIL ENTREEN MED I KONTANTER (I CZK).

DAG 1
Udrejse fra Sjælland.
Vi sætter kurs mod Prag og forventer at være fremme sidst på aften (til sen aftensmad på hotellet).
Vi skal med færgen Gedser-Rostock kl. 09:00 (sejltid ca. 2 timer)
Der holdes pauser undervejs

DAG 2
Guidede byrundtur (til fods)
Mødetid kl. 09:00 ved hotellet hvor guiden står klar.
Byrundtur med dansktalende guide. Det bliver en to timers byrundtur og introduktions tur i den gamle bydel og det Jødiske kvarter som slutter ved Karlsbroen.

DAG 3
Hele dagen på egen hånd

DAG 4
Heldagstur med bus og guide:
Karlstejn/Nizbor 09:00-16:00
Afgang fra hotellet kl. 09:00 hvor vi kører til et familieejet glasværk og herefter til den lille landsby Karlstejn med et af de smukkeste slotte i Tjekkiet.

Entreen til Nizbor glasværk skal du selv betale direkte til guiden: ca. 150 CZK per person (ca. kr. 50,-)

Der er også mulighed for at komme ind på selve slottet - prisen er ca. 330CZK / kr 100,- pr person.

DAG 5
Afgang fra hotellet om morgenen, hvor vi sætter kurs mod Danmark (ca. kl. 08:30). Nærmere information gives af chaufføren.

Vi spiser aftensmad kl. 19:00 på hotellet.

OVENSTÅENDE UDFLUGTER/ARRANGEMENTER:
Vi har indlagt følgende arrangementer/udflugter som indgår i rejsens pris - dog ikke entreer og bespisning. Det er helt frivilligt om du ønsker at deltage på disse ture eller hellere ønsker at opleve Prag på egen hånd.

Ovenstående ture/arrangementer er ekskl. entréer samt spisning.
Der er dansktalende lokalguide med på alle ture.

Der tages forbehold for ændring i tider/program.

Køreplan

KØREPLAN / STOPPESTED
Afgang
Hjemkomst
Ingerslevsgade nær DGI byen/hovedbanegården
06.05
22.25
Ølby Station, Sdr. centervej
06.55
21.40
Rønnede P-plads, Ny Næstvedvej
07.20
21.15
Vordingborg P-plads, Opk. 41
07.45
20.50
Nykøbing F. Cementen
08.10
20.25
Gedser Færgehavn v/Billetsalg for biler (ikke muligt nov-feb)
08.35
20.00
Prag Ankomst / Afgang 
19.00
08:30
Vi stopper ved Bordershoppen på hjemrejsen, såfremt tiden tillader det. Ovenstående er estimeret tider, som kan afvige afhængig af trafik mv.

 

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
1/9SjællandPrag Singlerejse 5 dage3*** Botel Albatros13.598,-Bestil

Hotel

3*** Botel Albatros

3*** Botel Albatros (Hotelklasse: 3 stjerner)

Albatros Botel tilbyder et dejligt ophold på unikke små kahytter-/værelser, mange med en god udsigt over Moldau og Prags borg. Bådhotel beliggende på selve Moldauflode, hvor der er udsigt fra skibets...