Skip to main content

Lubeck 3 dages juletur inkl. hotel

NYHED: Juletur til Lübeck, 3 dage inkl. hotel & bus.

Som en nyhed, kan vi nu tilbyde Lübeck inkl. overnatning - bestil vores skønne 3 dagestur allerede nu (begrænset antal pladser på de få afgange vi har) Vi kører til Lübeck i følgende periode: 29.11.2024 - 07.12.2024

Oplev den fantastiske hyggelige hansastad Lübeck i Tyskland - en rigtig hyggelig familie eller vennetur.

Der er ikke meget, der er mere julet end et julemarked i Nordtyskland. Så elsker du julen, må du afsted for at besøge et af de største markeder: Julemarkedet i Lübeck. Markedet er placeret midt i den gamle bydel Altstadt, der også er at finde på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, og det er altså en helt særlig oplevelse at besøge Lübeck i juleperioden, hvor byen forvandles til et fortryllende vinterlandskab, der emmer af hygge og gode oplevelser.

 

Julemarkeder med Charme:
Slentre gennem Lübecks gamle bydel, der er pyntet med glitrende lys og fyldt med duften af ​​julekrydderier. Besøg de velkendte julemarkeder, hvor boderne bugner af håndlavede gaver, julepynt og lækre lokale delikatesser.

Historisk Skat i Julens Ånd:
Udforsk UNESCO-listede gamle bygninger og middelalderlige kirker, som er smukt oplyst og dekoreret til jul. Lübecks charme træder tydeligt frem i julemåneden, og historien kommer til live med en magisk juleglød.

Kulinariske Lækkerier:
Forkæl dine smagsløg med tyske julespecialiteter og lækker glühwein på de lokale markeder. Fra saftige bratwurst til lækre stegt marcipan, vil dine smagsløg blive forkælet i denne juletidsoplevelse.

Overnatning:
Vi har indgået en aftale med det fine 4**** turistklasse Hotel Hanseatischer Hof, som er beliggende tæt på centrum og med gåafstand til julemarkederne i den gamle stadt.
Vi sørger for, du bliver direkte til dit hotel på ankomstdagen og når du skal hjem igen, bliver du hentet lige ved dit hotel - nemt, bekvemt og billigt.

Bemærk: at Lübeck har indført en mindre turistskat, som skal afregnes direkte med hotellet og er uden for Skan Rejsers regi. Prisen er ca. 2-5 euro pr. nat.

Julelysshow:
Oplev Lübecks julelysshow, hvor byens vartegn badet i festlige farver skaber en fortryllende atmosfære. Et spektakulært syn, der garanteret vil fylde dit hjerte med juleglæde.

Magisk Atmosfære: Oplev en unik kombination af traditionel julemagi og moderne komfort i Lübeck.

Lübeck julemarked – 3 dages bustur inkl. hotel med Skan Rejser

Hos Skan Rejser tager vi dig med på julemarked i Lübeck med bus. Du skal altså ikke bekymre dig om at komme frem og tilbage eller finde vej – vores buschauffører kører dig sikkert og trygt til dit hotel. Du skal blot tænke på at komme i julestemning og nyde omgivelserne omkring dig.

Tag en du holder af under armen og book din næste julerejse til Lübeck i dag. Vores julerejser til Lübeck giver dig masser af tid til at opleve det fantastisk julelandskab som Lübeck hvert år, er så kendte for. På hjemrejsen holder vi ind forbi grænsebutikken Bordershoppen i Puttgarden, så du kan shoppe en masse lækkerier med hjem til jul.

 Betalingsmiddel på julemarked
Du kan som regel kun betale med kontanter i boderne, dog med visse undtagelser – i de fysiske butikker, kan du naturligvis benytte kreditkort. Vi anbefaler derfor du medbringer lidt kontakter (Euro).

Som en del af turen til Lübeck vil du også besøge Bordershoppen i Puttgarden, hvor du har mulighed for at gøre nogle rigtigt gode køb. Bordershoppen i Puttgarden fordeler sig over 8.000 m2 fyldt med tilbud på alt fra parfume og makeup til øl, vin, spiritus, slik, sodavand og meget mere. Så ligesom du kan gøre dig nogle fine køb på julemarkedet, kan du altså også sikre dig, at du har alt på lager til julehyggen.

Hvor meget må du have med i bussen fra grænsebutikken?

De må max medbringes tre rammer øl/vand pr. passager, samt hvad du ellers kan have under sædet i bussen. For at undgå forvirring anbefaler vi, at du tager noget med, som du kan bruge til at kendetegne dine varer, når vi ankommer til vores stoppesteder i Danmark – dette kan eksempelvis være et skilt eller en tusch til markering.

Bemærk: Julemarked er åbent om søndagen, men butikkerne er lukket.

Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk.

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN / STOPPESTED
Afgang
Hjemkomst
Ingerslevsgade nær DGI byen/hovedbanegården
09.50
21.50
Ølby Station, Sdr. centervej
10.40
21.05
Rønnede P-plads, Ny Næstvedvej
11.05
20.40
Vordingborg P-plads, Opk. 41
11.30
20.15
Højmølle Kro (p-plads)
11.50
20.00
Rødby v/ Billetsalg for biler
12.20
19.30
Lübeck Ankomst / Afgang 
14.45
15:15
Vi stopper ved Bordershoppen på hjemrejsen, såfremt tiden tillader det. Ovenstående er estimeret tider, som kan afvige afhængig af trafik mv.

 

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
29/11SjællandLübeck 3 dageHotel Hanseatischer HofMere end 81.998,-Bestil
1/12SjællandLübeck 3 dageHotel Hanseatischer HofMere end 81.698,-Bestil
3/12SjællandLübeck 3 dageHotel Hanseatischer HofMere end 81.898,-Bestil
5/12SjællandLübeck 3 dageHotel Hanseatischer HofMere end 81.898,-Bestil

Hotel

Hotel Hanseatischer Hof

Hotel Hanseatischer Hof

NYHED 2024: Hotel Hanseatischer Hof - Vi har netop indgået aftale med dette fine 4**** Hotel Hanseatischer Hof. Hotellet er bygget i 1996 og er renoveret siden sin opførelse. Hotellet ligger i rolige...