Skip to main content

Julerejser til Bremen

Jul i Bremen - tá på busrejse til Bremen og få 3 julemarkeder på én og samme tur.
 

 

Julerejser til 3 tyske byer på én og samme rejse - Vi bor i Bremen
Lad dig ikke snyde - Bremen er en meget fin og smuk perle, som bør opleves. Bremen er en hyggelig samt traditionsrig storby.

Historiske altstadt

Bremens altstadt ligger placeret nær Liebfrauenkirche i centrum af Bremen. Altstadt er yderst hyggeligt og her venter en positiv historisk og kulturelt oplevelse. Overalt i Altstadt findes spor efter middelalderens rigdomme bl.a. med fantastiske bygningsværker i både barok - og renæssancestil.

Slå en smut forbi bydelen Schnoor, hvor du finder omkring 600 middelalderhuse, hvor mange kan dateres tilbage til det 15. og 16 århundrede.

Anderledes og hyggeligt julemarked i Bremen:

Tá med Skan Rejser til Bremen og få hele 3 julemarkeder på turen.
Vi lægger ud med at besøge Lübeck på udrejsen - her afsættes nogle timer til at gå på opdagelse i Lübecks hyggelige gader og opleve juleboder i massevis.
Herefter fortsætter turen til Bremen hvor du vil se et julemarked som ikke minder så meget om de "traditionsmæssige" tyske julemarkeder. Hele Altstadt vil være hyggeligt belyst og der er i det hele taget åbnet op for gæstfriheden samt det sociale. Vi tilbringer nogle dejlige dage i Bremen.
På hjemrejsen kører vi via Hamborg, hvor der afsættes nogle timer, til at få fornemmelsen af Hamborg s julestemning - Hamborg er stor og der er naturligvis ikke nok tid, til at opleve det hele, men det bliver bestemt et hyggeligt visit.

Fra slut november er Bremens markedsplads som forvandlet.
Midt mellem det historiske rådhus og de ikoniske bymusikanter popper op mod 170 juleboder op. Når du har suget en masse julestemning til dig, må du ikke snyde dig selv for en gåtur langs Weser-promenaden. Få minutters gang fra rådhuspladsen ligger oplyste skibe som perler på en snor og skaber et eventyrligt lysarrangement på floden – det såkaldte ’Schlachte-Zauber’. 

TURPROGRAM
Dag 1
Udrejse fra Sjælland med forventet ankomst til Lübeck kl. 12:15. Der afsættes ca. 3 timer i Lübeck på egen hånd. Herefter sætter vi kurs mod Bremen og forventer ankomst ca. kl. 17:30

Dag 2:
Hele dagen til fri disposition

Dag 3
Hele dagen til fri disposition

Dag 4
Afgang fra vores hotel i Bremen kl. 09:00, hvorefter vi sætter kurs mod Hamborg. Vi forventer ankomst ca. kl. 10:30 og afsætter ca. 4 - 4,5 time på egen hånd i Hamborg. Vi forlader Hamborg kl. 15:00, hvor vi kører mod Puttgarden. Vi stopper ved Bordershoppen såfremt tiden tillader det.

Der skal betales turistskat i Bremen - afregning skal ske direkte til hotellet og er helt udenfor Skan Rejser regí.

Lyder en busrejse til Hamborg som noget for dig? Så bestil din rejse allerede i dag og inviter en, du holder af at tilbringe tid sammen med, med. Har du brug for vores hjælp til bestilling af din rejse, eller brænder du inde med spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN: SJÆLLAND Bremen sommer

OPSAMLING FRA SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

DGI Byen /Københavns Hovedbanegård

07.30

21.50

Ølby Station, Ølby Center v/Netto

08.20

21.05

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

08.45

20.40

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

09.10

20.15

Højmølle Kro, P-pladsen v/hotellet

09.30

20.00

Rødby Færgehavn v/ Billetsalg for biler

10.00

19.30

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

BREMEN

17.30

09.00

Denne køreplan vil være gældende frem til og med november.
Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel. Vi holder ved Bordershoppen såfremt tiden tillader det.