Skip to main content

Julerejser til Bremen

Jul i Bremen - tá på busrejse til Bremen og få 3 julemarkeder på én og samme tur.
 

 

Julerejser til 3 tyske byer på én og samme rejse - Vi bor i Bremen
Lad dig ikke snyde - Bremen er en meget fin og smuk perle, som bør opleves. Bremen er en hyggelig samt traditionsrig storby.

Historiske altstadt

Bremens altstadt ligger placeret nær Liebfrauenkirche i centrum af Bremen. Altstadt er yderst hyggeligt og her venter en positiv historisk og kulturelt oplevelse. Overalt i Altstadt findes spor efter middelalderens rigdomme bl.a. med fantastiske bygningsværker i både barok - og renæssancestil.

Slå en smut forbi bydelen Schnoor, hvor du finder omkring 600 middelalderhuse, hvor mange kan dateres tilbage til det 15. og 16 århundrede.

Anderledes og hyggeligt julemarked i Bremen:

Tá med Skan Rejser til Bremen og få hele 3 julemarkeder på turen.
Vi lægger ud med at besøge Lübeck på udrejsen - her afsættes nogle timer til at gå på opdagelse i Lübecks hyggelige gader og opleve juleboder i massevis.
Herefter fortsætter turen til Bremen hvor du vil se et julemarked som ikke minder så meget om de "traditionsmæssige" tyske julemarkeder. Hele Altstadt vil være hyggeligt belyst og der er i det hele taget åbnet op for gæstfriheden samt det sociale. Vi tilbringer nogle dejlige dage i Bremen.
På dag 3 kører vi ind til den skønne by Stade, hvor der vil være tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byens skønne gade samt opleve byens fantastiske julemarkeder.
På hjemrejsen holder vi ind ved Ricklinger Landbrauerei, hvor vi skal have en tysk tradisionel frokostplate..

Fra slut november er Bremens markedsplads som forvandlet.
Midt mellem det historiske rådhus og de ikoniske bymusikanter popper op mod 170 juleboder op. Når du har suget en masse julestemning til dig, må du ikke snyde dig selv for en gåtur langs Weser-promenaden. Få minutters gang fra rådhuspladsen ligger oplyste skibe som perler på en snor og skaber et eventyrligt lysarrangement på floden – det såkaldte ’Schlachte-Zauber’. 

TURPROGRAM
Dag 1
Udrejse fra Sjælland med forventet ankomst til Lübeck kl. 12:15. Der afsættes ca. 3 timer i Lübeck på egen hånd. Herefter sætter vi kurs mod Bremen og forventer ankomst ca. kl. 17:30

Dag 2:
Hele dagen til fri disposition

Dag 3
Valgfri: Denne morgen kører vi fra hotellet kl. 09:30 og sætter kursen mod den hyggelige og skønne hansestad med knap 50.000 indbyggere. Stade ligger kulisse til et virkeligt hyggeligt julemarked, hvilke man tydeligt vil opdage ved at gå en kort tur rundt i Stade, som hurtigt viser, hvor livlig den smukt restaurerede by stadig er i dag. De mange små butikker,  de hyggelige juleboder samt stemningen gør Stade i Tyskland til den perfekte juleby.

Dag 4
Afgang fra vores hotel i Bremen kl. 09:00, hvorefter vi sætter kurs mod Ricklinger Landbrauerei, hvor vi skal have en dejlig tysk platte inkl. 2 x øl eller sodavand. Vi forventer at forlade Ricklinger Landbrauerei ca. kl. 13:00 og fortsætter mod Puttgarden. Vi stopper ved Bordershoppen såfremt tiden tillader det.

Lyder en busrejse til Bremen som noget for dig? Så bestil din rejse allerede i dag og inviter en, du holder af at tilbringe tid sammen med, med. Har du brug for vores hjælp til bestilling af din rejse, eller brænder du inde med spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN / STOPPESTED
Afgang
Hjemkomst
Ingerslevsgade nær DGI byen/hovedbanegården
07.30
19.20
Ølby Station, Sdr. centervej
08.20
18.35
Rønnede P-plads, Ny Næstvedvej
08.45
18.10
Vordingborg P-plads, Opk. 41
09.10
17.45
Højmølle Kro (p-plads)
09.30
17.30
Rødby v/ Billetsalg for biler
10.00
17.00
Bremen Ankomst / Afgang 
17.30
09:00
Vi stopper ved Bordershoppen på hjemrejsen, såfremt tiden tillader det. Ovenstående er estimeret tider, som kan afvige afhængig af trafik mv.
Bemærk: hotelværelserne er muligvis først klar kl. 15:00
 

 

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
2/12SjællandBremen juletur 4 dage
3 x julemarked * inkl. 1 x frokost
ibis Budget Bremen City Center
3 x julemarked * inkl. 1 x frokost
Mere end 82.798,-Bestil
9/12SjællandBremen juletur 4 dage
3 x julemarked * inkl. 1 x frokost
ibis Budget Bremen City Center
3 x julemarked * inkl. 1 x frokost
Mere end 82.798,-Bestil

Hotel

ibis Budget Bremen City Center

ibis Budget Bremen City Center

Tá med Skan Rejser til julemarked i Bremen og bo på ibis Budget Bremen City Center. Det smarte budgethotel med en ideel beliggenhed, Ibis Budget Bremen City Center er centralt beliggende til at udfors...