Skip to main content

Kiel 1-dags juletur

Julemarked i Kiel 1 dagstur med bus fra kr 199,-

Skanrejsers éndagsture med bus til Kiel og Bordershop giver dig ca. 3-4 timer i Kiel og 1 time i Bordershoppen. Tá på denne hyggelige shoppingtur, hvor du kommer til Kiel og Bordershoppen på én og samme tur.
Vi kører onsdag til kr. 199,- i perioden fra d. 25.11.2020 - 16.12.2020

Oplev det hyggelige julemarked i Kiel – book en dagstur med bus

Skan Rejsers éndagsture med bus til Kiel og grænsebutik giver dig ca. tre-fire timer i Kiel og en time i grænsebutikken. Tag en, du holder af, under armen og ryk en enkelt dag ud af kalenderen til eventyrlig julehygge.

Duften af Glühwein, candyfloss, brændte mandler blandet med osen fra pølsegrillen og lugten fra frituregryderne, hvor de sprøde berlinere med syltetøj bliver til, hænger i luften. Du vil opleve nisser, gran, kogler og andre små hyggelige ting, som alle er glimrende julegaveidéer. Den julestemning, der hersker på julemarkedet i Kiel, er ikke til
sammenligning – den skal opleves.

Eventyrligt og fortryllende julemarked i Kiel – rejs nemt og billigt med bus

Elsker du jul og den hyggelige stemning, der kendetegner alt, der har med jul at gøre? Så vil du også elske at komme med på vores tur til julemarked i Kiel.

Hos Skan Rejser kan du bestille en endagstur med bus til Kiel. Kiel julemarked er en fantastisk oplevelse, der ikke kan beskrives. Det skal opleves med egne øjne og mærkes på
egen krop. Her dufter af jul, musikken lyder af jul, og dine øjne vil blive mødt af tusindvis af julelys og en imponerende juleudsmykning.
Er du ikke allerede i julestemning, når du stiger på bussen, der skal køre dig til Kiel, er du det med garanti, når du kommer tilbage. Du vil helt sikkert også stige af bussen med favnen fyldt af lækre julelækkerier og fine, personlige julegaver.

Bestil din billet til julemarked i Kiel allerede i dag – så er du sikker på at få en plads i vores bus, inden alt er udsolgt.

Besøg det fineste juleparadis, der opstår i Kiel i juleperioden og giv dig selv en oplevelse for livet

Har du først været på julemarked i Nordtyskland en gang, vil du få lyst til at tage af sted hvert eneste år op til jul. Det tør vi godt sige, uden at love for meget. Måske har du allerede været afsted før og vil nu gentage succesen? Eller måske er det din første tur, du er ved at
bestille?

Uanset hvad, vil vi gøre vores for, at du får en skøn og uforglemmelig tur. En tur, som du altid vil mindes med glæde, og en tur, du gerne vil tage på igen og igen.

Bus til julemarked i Kiel fra København – gør de storem oplevelser nemme for dig selv

Du kan naturligvis besøge markedet ved at køre afsted i din egen bil. Men det vil slet ikke blive den samme afslappende oplevelse, som en tur med bus. Lader du en af vores dansktalende buschauffører køre dig over den tyske grænse, skal du ikke spekulere på at finde vej eller bruge krudt på, om du vil kunne holde dig vågen bag rattet hele vejen hjem også.

Vi kører dig sikkert og trygt frem til julemarkedet, og når du har nydt den ganske særlige julestemning og igen trænger til pause, kører vi dig tilbage til København. Det er nemt,
hyggeligt og fuldstændigt ukompliceret.

Har du forelsket dig i de Nordtyske julemarkeder? Det er der ikke noget at sige til, for det er virkelig en fortryllende oplevelse. Har du endnu ikke besøgt Kiel, der ikke blot har ét
julemarked men faktisk hele fem – er du gået glip af noget. Her er der masser af forskelligartede juleoplevelser fyldt med julestemning.

Book din plads på bussen til Kiel allerede nu

Vores rejser til det populære nordtyske julemarked i Kiel er populære, og det er sjældent, at vores bus ikke bliver fyldt op. Vil du gerne være sikker på at få en plads, så du kan komme med, vil vi derfor anbefale dig, at du ikke venter for længe med at bestille din tur.

Har du spørgsmål til vores priser eller brug for hjælp til at bestille? Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Køreplan

OPSAMLINGSSTEDER

KIEL JULEMARKED + BORDERSHOP

AFGANG / HJEMKOMST

Afgang

Hjemkomst

Sjælør Station, Sjælør Blvd.

06.50

21.15

Ølby Station, Sdr. centervej

07.25

20.35

Rønnede P-plads, Ny Næstvedvej

07.50

20.10

Vordingborg P-plads, Opk. 41

08.15

19.45

Rødby v/ Billetsalg for biler

09.00

19.00

Ankomst Puttgarden/Bordershop

10.00

18.15

Ankomst / afgang Kiel d. 27.11.2019 - 18.12.2019

11.30

15.00

ANKOMST / AFGANG

Ankomst

Afgang

Det er kun muligt at bestille én opsamlings/afstigningssted pr. billet. Vi kan ikke garanterer at man kommer med samme bus, med mindre man står på samme billet.


Søgeord: Kiel jul, juletur til Kiel julemarked, jul i Kiel