Skip to main content
VORES TRYGSHEDSGARANTI Bestil trygt uden risiko, uanset nuværende restriktioner - Fri afbestilling eller ombooking af din rejse indtil 60 dage før afrejsen Læs mere Luk

Kiel 1-dags juletur

Julemarked i Kiel 1 dagstur med bus fra kr 199,-

Skanrejsers éndagsture med bus til Kiel og Bordershop giver dig ca. 3-4 timer i Kiel og 1 time i Bordershoppen. Tá på denne hyggelige shoppingtur, hvor du kommer til Kiel og Bordershoppen på én og samme tur.
Vi kører onsdag til kr. 199,- i perioden fra d. 25.11.2020 - 16.12.2020

Isfestivalen vil i år foregå fra d. 25.11.2020 - 16.12.2020 og vil være åben frem til kl. 20:00 om aften
Slap af og nyd den lille "Vinter-by" somligger lige ved siden af skøjtebanen og prøv samtidig en varm kryderet vin.

Duften af Glühwein, candyfloss, brændte mandler blandet med osen fra pølsegrillen og lugten fra frituregryderne, hvor de sprøde berlinere med syltetøj bliver til, hænger i luften. Du vil opleve nisser, gran og kogler der springer i øjnene fra alle syv verdenshjørner. Melodien af »Oh Tannenbaum« fra lirekassen kan høres og blandes med smagen af den dampende varme Glühwein, giver simpelthen en enestående stemning som ikke kan beskrives – den skal opleves.

Hvor meget må vi have med i bussen fra Bordershoppen ?
Der må max medbringes 3 rammer øl/vand pr. passager i lastrummet samt hvad man ellers kan have oppe under sædet. Medbring gerne noget som kendetegner netop dine varer, da det kan være svært at genkende sine varer, når vi ankommer til vores stoppesteder i DK (det er mørkt)

Julemarked i Kiel med bus

Elsker du jul og den hyggelige stemning, der kendetegner alt, der har med jul at gøre? Så vil du også elske at komme med på vores tur til julemarked i Kiel.

Hos Skan Rejser kan du bestille en endagstur med bus til Kiel julemarked. Kiel julemarked er en fantastisk oplevelse, der ikke kan beskrives. Det skal opleves med egne øjne og mærkes på egen krop. Der dufter af jul, musikken lyder af jul, og dine øjne vil blive mødt af tusindvis af julelys og en imponerende juleudsmykning. Er du ikke allerede i julestemning, når du stiger ind i bussen, der kører dig til Kiel julemarked, er du det med garanti, når du kommer tilbage og stiger ud af bussen.

Bestil din billet til julemarked i Kiel allerede i dag - så er du sikker på at få en plads i vores bus, inden alt er udsolgt. 

Oplev tysk julemarked i Kiel og få en oplevelse for livet

Har du først været på julemarked i Nordtyskland en gang, vil du få lyst til at tage afsted hvert eneste år op til jul. Det tør vi godt sige uden at love for meget. Måske har du allerede været afsted før og vil nu gentage succesen? Eller måske er det din første tur, du er ved at bestille?

Uanset hvad, vil vi gøre vores til, at du får en skøn og uforglemmelig tur. En tur, du altid vil mindes med glæde, og en tur, du gerne vil gøre om igen og igen. 

Bus til Kiel julemarked fra København - gør det nemt for dig selv

Hvis du gerne vil på julemarked i Nordtyskland, er det selvfølgelig også en mulighed, at du kører afsted i din egen bil. Men det vil slet ikke blive den samme afslappende oplevelse. Lader du en af vores dansktalende chauffører køre dig over den tyske grænse, skal du ikke selv spekulere på at finde vej eller bruge tankekrudt på, om du vil kunne holde dig vågen bag rattet hele vejen hjem også.

Vi kører dig sikkert og trygt frem til julemarkedet i Kiel, og når du har fået en på opleveren og igen trænger til en pause, kører vi dig tilbage til København. Det er nemt, hyggeligt og meget afslappende i forhold til, hvis du selv skal starte din egen bil. 

Book allerede nu plads på København - Kiel bussen

Vores rejser til det populære nordtyske julemarked i Kiel er populære, og det er sjældent, at vores bus ikke bliver fyldt op. Vil du gerne være sikker på at få en plads, så du kan komme med, vil vi derfor anbefale dig, at du ikke venter alt for længe med at bestille din tur.
Har du spørgsmål til vores priser eller brug for hjælp til at bestille? Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Køreplan

OPSAMLINGSSTEDER

KIEL JULEMARKED + BORDERSHOP

AFGANG / HJEMKOMST

Afgang

Hjemkomst

Sjælør Station, Sjælør Blvd.

06.50

21.15

Ølby Station, Sdr. centervej

07.25

20.35

Rønnede P-plads, Ny Næstvedvej

07.50

20.10

Vordingborg P-plads, Opk. 41

08.15

19.45

Rødby v/ Billetsalg for biler

09.00

19.00

Ankomst Puttgarden/Bordershop

10.00

18.15

Ankomst / afgang Kiel d. 27.11.2019 - 18.12.2019

11.30

15.00

ANKOMST / AFGANG

Ankomst

Afgang

Det er kun muligt at bestille én opsamlings/afstigningssted pr. billet. Vi kan ikke garanterer at man kommer med samme bus, med mindre man står på samme billet.


Søgeord: Kiel jul, juletur til Kiel julemarked, jul i Kiel

Kort