Skip to main content

Busrejser

Billig busrejse med Skan Rejser

En billig busrejse er et godt valg, hvis du foretrækker en nem og bekvem rejseform, hvor der tages hånd om alt det praktiske for dig. Vælger du at rejse med bus, er alt, du skal gøre, at sætte dig ind i bussen og vente på, du når din destination.

Skan Rejser tilbyder endagsture og længere bus rejser i Danmark, vores nabolande og flere andre destinationer i Europa.

Søg rejse

Tyskland

Er du på jagt efter billige busture til Tyskland fra København? Så er du landet det rette sted. Rejs på tysklandstur fra Sjælland med bus. Bestil her.

Sverige

Vil du gerne med på en tur til Sverige med bus, hvor du kan shoppe løs til gode priser? Klik her og bestil billet til shoppingtur til Sverige med bus.

Polen

Leder du efter billige rejser til Polen med bus? Polen har meget at byde på med masser af spændende og historiske byer. Find billig bustur til Polen her.

Julemarked i Tyskland

Får du julelys i øjnene, når du tænker på de verdenskendte julemarkeder i Tyskland? Besøg julemarked i Tyskland med bus. Læs mere her. Tag til julemarked i Tyskland Ah, duften af varm Glühwein, ristede nødder, lyset fra hyggelige boder den gode julestemning! Tyskland er julemarkedernes højborg, og t...

1-dagstur til Tyskland

Indkøbstur med bus til Tyskland. Endagstur til Tyskland med bus Glæd dig til en rigtigt hyggelig oplevelse i skønne Nordtyskland! – For en endagstur til Tyskland med bus er både en behagelig og oplevelsesrig begivenhed. Stig på bussen og gør dig klar til en køretur, hvor du ikke skal gøre andet end...

Tandlæge i Polen

Billige tandlæger i Polen - spar 50-60% på behandlig.

Musikrejser

Forkæl dig selv med en koncertrejse med bus - musikoplevelser med bus skaber minder. Klik her og se vores store udvalg af musikrejser med bus.

Danmark

Leder du efter spændende rejser i Danmark med bus? Vi tilbyder et hav af forskellige busture i Danmark. Bestil din rejse allerede i dag.

Single Rejser

Rejs alene sammen andre singler, med fokus på social hygge og samvær. Singlerejser - Rejs alene sammen med andre single - solo ferie - Skan Rejser tilbyder singlerejser - ikke at forveksle med "dating Rejser" - Her lægges der fokus på social samvær sammen med andre der rejser alene. Dett...

Udsolgt Læs mere

Østrig

Bus rejse til Tyrol i Østrig.