Skip to main content

Grupperejser

Grupperejser er den ultimative måde at udforske verdenen på, så tag dine venner, familie, klasse, forretning eller ligesindede under armen og rejs med Skan Rejser. Uanset om du er en erfaren rejsende, en ung studerende eller en pensionist på eventyr, er grupperejser med Skan Rejser en unik mulighed for at drage på eventyr og skabe minder for livet.

Oplev de europæiske storbyer med Skan Rejser

Drømmer du om at udforske Berlins inspirerende gader og livlige stemning? Måske Speicherstadt og det pulserende byliv i Hamborg? Eller vil du hellere til Stettin for at opleve den polske charme og de gode shoppingmuligheder? Med Skan Rejser kan du opleve nogle af de mest populære europæiske byer, men hvad er det sjove i at gøre det på egen hånd?

Hvis du vil dele dine oplevelser med gode venner, kollegaer og ligesindede, er grupperejser den ultimative måde at gøre det på. En grupperejse med Skan Rejser er en fantastisk mulighed for at drage ud i verden i behageligt selskab og skabe gode minder i fællesskab med andre. Vi tilbyder blandt andet:

  •  Grupperejser for voksne
  • Grupperejser for par
  • Grupperejser for singler
  • Grupperejser for de musikinteresserede
  • Grupperejser for seniorer
  • Grupperejser for folkeskoleklasser
  • Grupperejser for unge
  • Grupperejser for firmaer

    Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk, så kan du få et gratis og uforpligtende tilbud på din fremtidige grupperejse.

Besøg en af de europæiske storbyer med Skan Rejser – grupperejser for unge, voksne og seniorer

Hos Skan Rejser kan vi hjælpe dig med at arrangere grupperejser, uanset om du gerne vil arrangere en billig grupperejse til et af de populære julemarkeder i Tyskland, eller turen skal gå til en europæisk storby. Vi sørger altid for at sammensætte et godt tilbud, der giver mulighed for skønne gruppeoplevelser, og vi vil gøre vores til, at du får arrangeret en rejse, som rejsedeltagerne sent vil glemme. 

Nedenfor kan du se en oversigt over alle de forskellige typer grupperejser, som Skan Rejser arrangerer, og vores destinationer.

1-dagstur med flotte turist busser

Som noget helt specielt kan du komme med Skan Rejser på en 1-dagstur med bus til Lübeck, hvor fokus er enkelt og ligetil: shopping. Gruppen får omkring 3,5 timer til at udforske de skønne markeder i Lübeck og byens Altstadt, og på enten ud- eller hjemrejsen stopper bussen ved grænsebutikken BorderShop.

Hvis du vil besøge Skandinaviens største varehus, kan Skan Rejser også arrangere en grupperejse til Gekås Ullared i Sverige. I Gekås Ullared i Halland kan du finde alt fra tøj, kosmetik og hygiejneprodukter til elektronik, legetøj, fødevarer og alt til boligindretning til de billigste priser.

Flerdagsture med moderne turist busser

Er du mere til en grupperejse, der varer i flere dage, så der er mere tid til at udforske? Skan Rejser kan nemt stå for rejsen til følgende storbyer:

Vil du fejre juleaften eller nytåret i udlandet?

Som noget helt specielt har du også mulighed for at tage familie, venner eller hvem end, du ønsker, med til Berlin eller Stettin, hvor jeres ophold strækker sig hen over juleaften og juledagene. Ønsker du at hoppe ind i det nye år i nye og festlige omgivelser, kan du også fejre nytårsaften i udlandet med Skan Rejser.

Oplev verdenen og find fællesskab på vores single-grupperejser

At rejse på egen hånd betyder ikke, at du behøver gå på kompromis med dine rejseoplevelser. Vores singlerejser for voksne en type grupperejse, hvor du får lov til at udforske, skabe minder og møde ligesindede rejsende.

På vores singlerejser er du aldrig alene. De er arrangeret for at fremme fællesskab og forbindelser mellem enkeltpersoner, der deler samme interesse for eventyr – og det gælder hvad end du drømmer om at drage på opdagelse i Prag eller tage til vores egne danske skatteø Ærø.

Kom på grupperejse i Danmark

Hvis du ønsker at udforske dit eget hjemland, arrangerer vi hos Skan Rejser også grupperejser i Danmark, såsom en årlig tur til Ærø Sommerfest, hvor vi besøger den idylliske ø om sommeren, eller vores Sort Sol-ture til Tønder, hvor du kan opleve naturfænomenet sort sol i Tøndermarsken. Tidligere har vi også arrangeret en bustur til Sprogø, så der er rig mulighed for at tage på et ægte dansk eventyr med Skan Rejser.

Tag på grupperejse med musikken i fokus

Har du nogensinde drømt om at lade musikken føre dig på en uforglemmelig rejse rundt om i verden? Nu kan du opfylde drømmen med Skan Rejser! Vores grupperejser på musikture er skabt til alle musikelskere, uanset om du er en ivrig koncertgænger eller en musiknørd.

På vores musikture kan du opleve enestående koncerter, festivaler og musikbegivenheder i nogle af verdens mest ikoniske byer. Udforsk den lokale musikscene, lær om musikkens historie og mød musikelskere fra hele kloden. Vi har tidligere arrangeret musikture for at se blandt andet André Rieu, Santiano, Klaus & Servants og Helene Fischer.

Så lad musikken være din guide, og tag på en grupperejse med Skan Rejser på et musikalsk eventyr, der vil røre din sjæl. Udforsk nye toner og oplev en verden af musik.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at bestille grupperejser gennem os?

Har du spørgsmål til vores priser, eller vil du vide mere om, hvordan det hele fungerer, når du har os med inde over den grupperejse, du arrangerer? Så hører vi altid gerne fra dig.
Du har flere muligheder for at komme i kontakt med os. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at arrangere den eller de grupperejser, du står i spidsen for. 

Kontaktinformation

*
*
*
*
*
*
this is a picture of the number 1this is a picture of the number 6this is a picture of the number 4this is a picture of the number 3

Indsæt denne kode. Dette bruges for at kontrollere, at det ikke er en computer, som udfylder formularer automatisk. *

Søg rejse