Skip to main content

Busrejser til Holland i blomst - Blomsterrejser til Keukenhof tulipanpark

 

Blomsterrejser til Holland i blomst 5 dage med bus og hotel m/halvpension

De fleste er bekendt med den meget omtalte blomstersæson i Holland - også kaldet Holland i blomst eller tulipanrejser til Holland. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste perioder, hvor du bl.a. får muligheden for at opleve den verdensberømte blomsterpark Keukenhof, men ikke nok med det, så sørger vi for at hele rejsen er besat med et spændende program.
Vi skal også opleve Amsterdam, Giethoorn (lille Venedig) samt den skønne Møllepark Zaanse.

Der er lagt op til en yderst spændende tur, som køres med moderne langtursbus og dansktalende chauffør.

Vi har sammensat et spændende program, således at du får mest muligt ud af denne fantastiske tur og til en yderst attraktiv pris.

Vi har fundet et godt hotel hvor der indgår både morgenmad og aftensmad på hotellet.

Turen kræver man er selvhjulpen og kan gå længere distancer.

Busrejser til Holland

Har du endnu til gode at opleve charmerende Holland? Eller vil du gerne gense det skønne land, der er kendt for sine mange tulipaner og andre skønne blomster?

Hos Skan Rejser tilbyder vi dig en mindeværdig busrejse til Holland. Vi har tænkt på alt lige fra transport og hotel til dagsprogram og halvpension. Tager du med på vores bustur til Holland, kan du trygt læne dig tilbage og stole på, at vi har styr på alt, der skal være styr på, for at du kan få en vellykket tur. Nyd den afslappende bustur til Holland velvidende, at du bliver kørt lige til dit hotels dør.

Bestil bus til Holland allerede i dag, så forventningens glæde varer så længe som muligt. 

Bustur til Holland i moderne og veludstyret bus

Når du rejser til Holland med bus med os, kommer du til at køre i en lækker, ny bus med alle de nødvendige faciliteter. Du kan købe drikkevarer undervejs, se film og klare toiletbesøg, mens vi er på farten. Derudover vil vores danske chauffør naturligvis også gøre stop undervejs, så du kan købe noget at spise, strække dine ben og i det hele taget trække lidt frisk luft.

Komfort er et nøgleord hos os - både når det kommer til busrejser til Holland eller en hvilken som helst anden destination, vi kan tilbyde. 

Bus til Holland - tag dine kære med

Måske vil du gerne have kæresten eller familien med til Holland? Eller måske overvejer du, om du skal tage din mor eller din veninde med til tulipanernes land? Vores busrejser til Holland er for alle - store som små - og du kan se her på siden, hvilket program vi har sammensat til turen. Så kan du på forhånd se, om det er noget, der vil falde i god jord hos dig og den person, du gerne vil rejse sammen med. 

Populære og billige rejser til Holland med bus

Vores busrejser til Holland og andre lande ligger alle i den billige ende. Vi er ikke interesseret i at tilbyde rejser, du skal betale overpris for, og der er ingen fordyrende mellemled, når du bestiller busture og rejser hos os. Med i den pris, der er angivet for vores bustur til Holland, er der både inkluderet transport og hotelophold.

Her er lagt op til aktiv tur, hvor vi skal ud at opleve en masse spændende seværdigheder.  Det er ikke en tur for gangsbesværet. 

Er du i tvivl om, hvad du betaler for, når du køber en rejse hos os? Så tøv ikke med at kontakte os.

Book din rejse til Holland online

Lever programmet for vores busrejse til Holland op til dine forventninger? Hvorfor så vente med at bestille? Slå til allerede i dag - så kan du allerede nu begynde at tælle dagene til, at du skal afsted. Vi er gerne behjælpelige, når det kommer til at svare på spørgsmål eller bestille din rejse. 
Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN / STOPPESTED
Afgang
Hjemkomst
Ingerslevsgade nær DGI byen/hovedbanegården
06.55
21.15
Ølby Station, Sdr. centervej
07.45
20.35
Rønnede P-plads, Ny Næstvedvej
08.10
20.10
Vordingborg P-plads, Opk. 41
08.35
19.45
Højmølle Kro (p-plads)
08.55
19.30
Rødby v/ Billetsalg for biler
09.25
19.00
Holland Ankomst / Afgang 
18.30
08:30
Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel. Vi holder ved Bordershoppen såfremt tiden tillader det.

 

Dagsprogram

 • Kære gæst

  Nedenfor finder du vores turprogram for turen til Holland.

 • Dag 1 – udrejsen

  Afgang fra Sjælland, hvor vi forventer at komme med færgen (Rødby – Puttgarden) kl. 09:15
  Vi holder naturligvis pauser undervejs og forventer at være fremme ved hotellet omkring kl. 17:00-18:00.
  Vi spiser aftensmad på hotellets restaurant alle dage kl. 19:00.

 • Dag 2 - Amsterdam samt Zaanse på egen hånd. Heldagstur - Afgang fra hotellet kl. 09:00

  Afgang efter morgenmaden, hvor bussen kører til Amsterdam (turen tager ca. 1 time) Her stopper bussen så centralt som muligt og herefter vil der være tid på egen hånd. Vi forlader Amsterdam ca. kl. 15:00 og forventer ankomst i De Zaanse Schans vindmølle-/frilandsmuseum ca. kl. 15:45, hvor der er tid på egen hånd. Vil man op i én af vindmøllerne, koster det ca. 5 euro pr. person og afregnes direkte med salgsstedet i Zaanse.
  Kl. 17:00 forlader vi Zaanse og sætter kursen mod vores hotel.
  Vi forventer at være hjemme ved hotellet sidst på dagen.

 • Dag 3 - Het Loo & Giethoorn. Heldagstur - Afgang fra hotellet kl. 09:30

  Vi starter med at køre til kongepaladset "Het Loo" med forventet ankomst ca. kl. 10:00 hvor der afsættes 2 timer på egen hånd til at gå på opdagelse i slotsparken samt staldene.

  Herefter fortsætter vi kursen mod Giethoorn også kaldet "lille Venedig" hvor vi skal starte med at holde ind ved en lille frokost restaurant. Efter frokosten som forventes afsluttet ca. kl. 14:15 tager vi på kanaltur rundt i Giethoorn.
  Vi forventer at være hjemme ved hotellet sidst på dagen

 • Dag 4 - Keukenhof. Heldagstur - Afgang fra hotellet kl. 08:30

  Vi sætter kurs mod Keukenhof efter morgenmaden, dog med stop undervejs ved Clara Maria ostefarm/fabrik, hvor vi skal hilse på ejerne. Der vil være rundvisning både i deres oste-/træsko produktion og herefter vil være mulighed for at købe lidt af husets unikke specialiteter. Vi fortsætter herefter til Keukenhof, hvor der venter ca. 4 timer på egen hånd i denne skønne blomsterpark.
  Vi forventer at være hjemme ved hotellet sidst på dagen.

 • Dag 5 - Hjemrejsen - Afgang fra hotellet kl. 08:30

  Efter morgenmaden kører vi tilbage mod Danmark.
  Herefter sætter vi kursen mod Puttgarden, hvor vi stopper ind ved Bordershoppen, såfremt tiden tillader det og hvor der vil være mulighed for at købe billigt ind i Nordeuropas største grænsehandel på godt 8.000 kvm.

 • Bemærk.

  Udflugternes rækkefølge kan variere.
  Denne tur kræver gode spadseresko, da vi skal vidt omkring. Alle udflugter er baseret på lange gåture - gælder både Zaanse, Amsterdam samt Keukenhof.
  Turen er ikke egnet for gangbesværet.

Hotel

Mercure Hotel Zwolle

Mercure Hotel Zwolle

Mercure Hotel Zwolle i Holland Vi skal bo på det dejlige 4**** Mercure Hotel Zwolle som ligger lidt udenfor Zwolle bymidte (ca. 4 km). Zwolle har knap 130.000 indbyggere og ligger i provinsen Overijss...