Skip to main content

Rostock 1-dags juletur

Oplev Nordeuropas største julemarked i Rostock – rejs komfortabelt med bus

Julemarked i Rostock fra d. 27.11.2023 - 16.12.2023

Hvem kender ikke følelsen af julegaveindkøb, der emmer af travlhed og penge, der ikke slår til? Besøg Rostock julemarked og shop til tyske priser – samtidig med, at du hygger dig på Nordeuropas største julemarked.

Rostock ved juletid er fortryllende. I et hyggeligt skær fra julelysene stråler Rostock julemarked med omkring 300 boder på Neuer Markt i hjertet af Rostocks historiske indre by. Oplev det fine pariserhjul, kunsthåndværkerne, karakteristiske specialiteter som røgede pølser, friskrøgede fisk og et glas varm Glühwein, og mærk hvordan du bliver tryllebundet af duften af honningkager, brændte mandler og klejner. Der tages naturligvis forbehold for ændringer ift. restriktioner.

(ca. 4,5 timer i Rostock samt 1 time i Bordershoppen) - Priser:
Onsdag ......................  kr. 249,- pr. person
Fredag ........................  kr. 249,- pr. person
Lørdag "By Night" ..... kr. 299,- pr. person
+ ekspeditionsgebyr kr. 39,- pr. billet (ikke pr. person).

Besøg Rostock julemarked med bus
– Oplev Rostock "By Night" hver lørdag i juleperioden

Du kan besøge julemarkedet i Rostock alle ugens dage i juleperioden, men som noget helt særligt tilbyder vi en Rostock by night-oplevelse, hvor du får muligheden for at opleve julelysene og den hyggelige stemning, der spreder sig hen mod aftenen. Vi har rykket afgangen fra Danmark med to timer. Det betyder, at du har mulighed for at lave en god handel i Bordershoppen ved grænsen, inden vi ankommer til Rostock. På den måde får vi god tid til at nyde lidt af julelysene i Rostock. Vi forventer ankomst ca. kl. 14:30 og afgang fra Rostock ca. kl. 19:15.

LUKKET GRUPPER - SKOLER, FIRMAER SAMT FORENINGER
Ønsker I tilbud på egen bus og ændret rejsetider samt særlig opsamling, så kontakt os på tlf. 33132350 eller send en mail på info@skanrejser.dk og få et  godt tilbud. 

Med bus fra København til Rostock julemarked

Bliver du glad indeni, når du tænker på sne, julelys, honningkager, duften af gran og brændte mandler? Så tag med os og besøg Nordeuropas største julemarked. Her er der ægte julestemning.

Hos Skan Rejser kan vi tilbyde dig en hyggelig endagstur til Rostock, der står i julens tegn. Vi starter dagens rejse i København, hvor du stiger på vores bus. Herefter kan du slappe af, mens buschaufføren kører dig sikkert og trygt frem til det storslåede og hyggelige marked.

Her har du nogle timer på egen hånd til at nyde den smukke juleudsmykning og shoppe i de mere end 300 boder, inden vi igen sætter kursen mod København. På vejen hjem får du også mulighed for at gøre nogle gode køb ved grænsen.

Kom nemt og bekvemt til den hyggelige julestemning i den gamle bydel

Det er både nemmere og mere behageligt at tage med bus til Rostock julemarked end at køre selv i egen bil. Når du tager med på vores endagstur, tager vi os nemlig af alt det praktiske, så du kan få en hyggelig og afslappende dag.

Du behøver ikke at spekulere på, hvordan du skal finde vej – det tager vores dansktalende buschauffør sig naturligvis af. Du behøver heller ikke at døje med at parkere din bil, når du ankommer. Og bliver du træt undervejs, står det dig frit for at tage en lur, mens du sidder i bussen og skal have tiden til at gå.

Spørger du os, er der kun fordele ved at tage med bus til julemarkedet – vi kan faktisk slet ikke komme på nogen grund til, hvorfor det skulle være smartere og sjovere for dig at køre selv.

Hvor meget må du have med i bussen fra grænsebutikken?

Der må max medbringes tre rammer øl/vand pr. passager i lastrummet, samt hvad man ellers kan have oppe under sædet. Medbring gerne noget som kendetegner netop dine varer, da det kan være svært at genkende sine varer, når vi ankommer til vores stoppesteder i Danmark.

Skan Rejsers endagsture med bus til Rostock og grænsebutik giver dig ca. 4 timer i Rostock og én time i grænsebutikken.

Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Ægte tysk julestemning i Rostock – det største julemarked i Nordtyskland

I juleperioden dukker der rigtigt mange julemarkeder op rundt i hele Tyskland. For eksempel kan du opleve et tysk julemarked i flere nordtyske byer, som eksempelvis Flensborg og Lübeck. Julemarkedet i Rostock er dog det største af de nordtyske julemarkeder, og det betyder, at du kan boltre dig i mere end 300 boder med tyske priser, når du skal ud at gøre nogle gode juleindkøb.

Markedet er derfor fantastisk til dig, der ønsker at finde personlige, sjove og hyggelige julegaver, som man måske ikke finder i byens andre butikker. Besøg julemarkedet og sikre dig en julegave, der emmer af stemningen fra hjerternes fest.

Glæd en, du holder af, med en endagstur til Rostock julemarked

Mangler du en idé til en gave, til en du har kær? En tur med bus fra København til Rostock julemarked koster kun få hundrede kroner, og det er derfor en oplagt gaveidé, hvis du har en god veninde, du gerne vil have lidt kvalitetstid med, eller hvis du ønsker alenetid med din datter, mor eller kæreste.

Hvert år afvikler vi flere ture i løbet af november og december, og der er derfor masser af datoer at vælge imellem. Book gerne i god tid, da der er stor efterspørgsel på vores endagsture til de stemningsfyldte og hyggelige nordtyske julemarkeder.

Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk.

Søg rejse

Køreplan

OPSAMLINGSSTEDER

ROSTOCK + BORDERSHOPPEN

KØREPLAN ->

Afgang

Hjemkomst

DGI Byen /Ingerslevsgade, Københavns Hovedbanegård

06:05

22:25

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

06.55

21.45

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

07.20

21.20

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

07.45

20.55

Cementen” ved Svanedammen hjørnet af Engboulevarden og Nørre Boulevard

08.10

20.30

Ankomst til Rostock/ afgang fra Rostock

11.15

16:00

     
OPSAMLINGSSTEDER "By night"

ROSTOCK "By night" + BORDERSHOPPEN

KØREPLAN ->

Afgang

Hjemkomst

DGI Byen /Københavns Hovedbanegård

08.05

00.45

Ølby Station, Søndre Centervej

08.55

23.59

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

09.20

23.35

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

09.45

23.10

Cementen” ved Svanedammen hjørnet af Engboulevarden og Nørre Boulevard

10.10

22.45

Ankomst til Rostock/ afgang fra Rostock

14.30

19:15

Det er kun muligt at bestille én opsamlings/afstigningssted pr. billet. Vi kan ikke garanterer at man kommer med samme bus, med mindre man står på samme billet.