Skip to main content

Rostock julemarked – Nordeuropas største julemarked
 

 

Julemarked i Rostock fra d. 27.11.2024 - 21.12.2024

Bliver du glad indeni, når du tænker på sne, julelys, honningkager og duften af gran og brændte mandler? Så tag med os og besøg Nordeuropas største julemarked i Rostock. Her er der ægte julestemning, og så får du rig mulighed for at shoppe til tyske priser samtidig med, at du hygger dig på Rostock julemarked, som er aldeles fortryllende. 

I et hyggeligt skær fra julelysene stråler Rostock julemarked med omkring 300 boder på Neuer Markt i hjertet af byens historiske indre. Oplev det fine pariserhjul, kunsthåndværkerne, karakteristiske specialiteter som røgede pølser, friskrøgede fisk og et glas varmt Glühwein, og mærk hvordan du bliver tryllebundet af duften af småkager, brændte mandler og klejner.

Tag til Rostock julemarked med bus

Hos Skan Rejser kan vi tilbyde dig en hyggelig endagstur til Rostock, der står i julens tegn. Vi starter rejsen i København og kører ned gennem Sjælland, hvor vi samler passagerer op. Så snart du er stået på bussen, kan du slappe af, mens buschaufføren kører dig sikkert og trygt frem til det storslåede og hyggelige marked. Her har du ca. 4,5 timer på egen hånd til at udforske Rostock julemarked og de mere end 300 boder, inden vi sætter kursen mod Danmark igen. På vejen hjem får du også mulighed for at gøre nogle gode køb ved grænsen i en times tid.

I 2024 kan du opleve julemarkedet i Rostock med Skan Rejser fra d. 27/11 til d. 21/12. Du kan se vores rejsedage og priser nedenfor

(ca. 4,5 timer i Rostock samt 1 time i Bordershoppen) - Priser:
Onsdag ......................  kr. 279,- pr. person
Fredag ........................  kr. 299,- pr. person
Lørdag "By Night" ..... kr. 299,- pr. person
+ ekspeditionsgebyr kr. 49,- pr. billet (ikke pr. person).

Glæd en du holder af med en endagstur til Rostock julemarked

Mangler du en gaveidé til en, du har kær? En tur med bus fra Sjælland til Rostock julemarked koster kun få hundrede kroner, og det er derfor en oplagt oplevelse, hvis du har en god veninde, du gerne vil have lidt kvalitetstid med, eller hvis du ønsker alenetid med din datter, mor eller kæreste.

Hvert år afvikler vi flere ture i løbet af november og december, og der er derfor masser af datoer at vælge imellem. Book gerne i god tid, da der er stor efterspørgsel på vores endagsture til de stemningsfyldte og hyggelige nordtyske julemarkeder.

Oplev Rostock "By Night" hver lørdag i juleperioden for 299 kr.

Du kan besøge julemarkedet i Rostock alle ugens dage i juleperioden, men som noget helt særligt tilbyder vi en Rostock by night-oplevelse, hvor du får muligheden for at opleve julelysene og den hyggelige stemning, der spreder sig hen mod aftenen. Vi har rykket afgangen fra Danmark med 2 timer, så rejsen starter kl. 08:05 fra København i stedet for kl. 06:05. Du kan forvente at være i Rostock ca. kl. 14:30., hvor du har 4,5 timer til at udforske julemarkedet.

I 2024 kan du opleve Rostock “By Night” de følgende datoer: 30/11, 7/12, 14/12 eller 21/12, og prisen er kun 299 kr. pr. person.

Som en del af turen til Rostock, vil du også besøge Bordershoppen ved grænsen, inden turen går videre. Her vil du få rig mulighed til at købe alt godt til julen til billige, tyske priser.

Betalingsmiddel på julemarked
Du kan som regel kun betale med kontanter i boderne, dog med visse undtagelser – i de fysiske butikker, kan du naturligvis benytte kreditkort. Vi anbefaler derfor du medbringer lidt kontakter (Euro).

Hvor meget må du have med i bussen fra grænsebutikken?

Du må max medbringe tre rammer øl/vand pr. passager, samt hvad du ellers kan have under sædet i bussen. For at undgå forvirring anbefaler vi, at du tager noget med, som du kan bruge til at kendetegne dine varer, når vi ankommer til vores stoppesteder i Danmark – dette kan eksempelvis være et skilt eller en tusch til markering.

Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk.

Søg rejse

Køreplan

OPSAMLINGSSTEDER

ROSTOCK + BORDERSHOPPEN

KØREPLAN ->

Afgang

Hjemkomst

DGI Byen /Ingerslevsgade, Københavns Hovedbanegård

06:05

22:25

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

06.55

21.45

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

07.20

21.20

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

07.45

20.55

Cementen” ved Svanedammen hjørnet af Engboulevarden og Nørre Boulevard

08.10

20.30

Ankomst til Rostock/ afgang fra Rostock

11.15

16:00

     
OPSAMLINGSSTEDER "By night"

ROSTOCK "By night" + BORDERSHOPPEN

KØREPLAN ->

Afgang

Hjemkomst

DGI Byen /Københavns Hovedbanegård

08.05

00.45

Ølby Station, Søndre Centervej

08.55

23.59

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

09.20

23.35

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

09.45

23.10

Cementen” ved Svanedammen hjørnet af Engboulevarden og Nørre Boulevard

10.10

22.45

Ankomst til Rostock/ afgang fra Rostock

14.30

19:15

Det er kun muligt at bestille én opsamlings/afstigningssted pr. billet. Vi kan ikke garanterer at man kommer med samme bus, med mindre man står på samme billet.