Skip to main content

Busrejser til Dresden

Rejs med bus til Dresden

 

Her finder du information om busrejser til Dresden:
I år er det 79 år siden, at byen Dresden blev total-bombet og efterfølgende opbygget påny.
Gå ikke glip af dette fantastiske år i Dresden.
Dresden ligger  i Elbens floddal mellem Berlin (160 km) og Prag (120 km) og er Sachsens hovedstad med ca. 500.000 indbyggere. Byen er bl.a. kendt for kultur, kunst, unikke arkitektur, et fantastisk musikliv og en storslået natur, hvor Elben skærer sig gennem dybe klippekløfter i det Saksiske Schweiz. Dresden byder på et væld af kendte seværdigheder, så som Frauenkirche, Zwinger, Fürstenzug, pragtslottet, Semperopera. Dresden er en ægte storbyperle uden sidestykke.

På bustur til Dresden

Busrejser til Dresden har altid været populært:
På denne fantastiske tur til Dresden med bus fra Sjælland, vil du få en unik mulighed, for at opleve Dresden på egen hånd og i det tempo der netop passer dig. Vi tilbyder 5 dage/4 nætter på 3⭐⭐ hotel midt i den centrale del af Dresden - altså super udgangspunkt, når du skal rundt i Dresden.
Dresden er måske én af Tysklands flotteste byer og har vores varmeste anbefalinger. Dresden er fuldstændig genopbygget, efter 2. verdenskrig, hvor byen blev totalbombet og lå i ruiner. 

Dresden med bus og hotel - busrejse til Dresden med masser af oplevelser

Dresden er lidt overset ift. andre tyske byer og får slet ikke den anderkendelse, som Dresden burde have. Dresden må anses som være et mekka indenfor musikkens verden og hertil kommer kultur, kunst og arkitektur. Dresden er sprængfyldt med historie, hvilket man fornemmer i det øjeblik, man lander i denne charmerende og smukke by.

Rejser til Dresden: Et andet navn for kultur

Man kan opfatte og definere kultur på mange, helt forskellige måder. Man kan imidlertid også bare sige: Dresden. Så overvældende er den mængde og den pragt af fremragende kultur, som helt tager vejret fra den besøgende. Og fordi indbyggerne i Dresden har sørget for, at det hele ligger omkranset af et smukt flodlandskab, går forbavselsen hurtigt over i den rene begejstring.

Dresden er en ægte storbyperle der hører til blandt Tysklands smukkeste byer.

Dresden er hovedstad i delstaten Sachsen også kaldet Tysklands Firenze og er muligvis mest kendt for de allieredes bombardement i februar 1945, som forårsagede store ødelæggelser og lagde det meste af byen i ruiner. Byen er siden da renoveret og genopbygget.

Man kan opfatte og definere kultur på mange forskellige måder. Man kan imidlertidig også bare sige: Dresden. Så overvældende er den mængde og den pragt af fremragende kultur, som helt tager vejret fra den besøgende. Og fordi indbyggerne i Dresden har sørget for, at det hele ligger omkranset af et smukt flodlandskab, går forbavselsen hurtigt over i den rene begejstring.

Byen med 525.000 indbyggere ligger i Elbens floddal mellem Berlin (160 km) og Prag (120 km).
Dresden er også kendt for kultur, kunst, unik arkitektur, et fantastisk musik/natteliv og en storslået natur, hvor Elben skærer sig gennem dybe klippekløfter i det Saksiske Schweiz.
Dresden byder på et væld af kendte seværdigheder, så som Frauenkirche, Zwinger, Fürstenzug, pragtslottet, Semperopera.

Naturligvis er Dresden også verdensberømt for sin musik, og har været det gennem næsten 700 år. Ikke blot operaen, men også Staatskapelle, Philharmonie og Kreuzchor vækker begejstring med deres orkestre og ensembler.

Dresden Turist kort samt relevante oplysninger
Du kan bestille Dresden "Welcome Cards" her Link
Yderligere relevante oplysninger - Link

Bemærk: at Dresden har indført en mindre turistskat, som skal afregnes direkte med hotellet og er uden for Skan Rejsers regi. Prisen er ca. 2-5 euro pr. nat.

Busrejser til Dresden

Er du nysgerrig på, hvad den charmerende tyske delstatshovedstad Dresden har at byde på?

Så kan vi hos Skan Rejser nu tilbyde dig at komme med på en rejse til Dresden med bus. Vi har fundet et godt hotel, du bliver indlogeret på, og hvor man har rig mulighed for at udforske byen/området på egen hånd. Vores busrejser til Dresden gør det nemt for dig at komme ud at rejse, og vi fragter dig bekvemt og sikkert frem til din rejsedestination. Alt, du skal gøre, er at bestille din rejse her på siden, pakke din kuffert når tiden for afrejse nærmer sig og stige på vores bus, når rejsedagen oprinder.

Billige rejser til Dresden hænger ikke på træerne - hos os får du en unik mulighed for at udforske en storbyperle med et rigt kulturliv og storslåede udendørsområder. 

Udforsk kultur, natur og seværdigheder

Dresden kan bryste sig af at være delstatshovedstad, og det er en levende og charmerende tysk storby, der har masser at byde på.

Hotel med beliggenhed midt i byen giver dig en unik mulighed for at komme rundt i byen og mærke på egen krop, hvad der gør Dresden til en helt særlig storbyperle. Byen emmer af liv, og den er spækket med historiske seværdigheder og prangende bygningsværker.

Dresden rejser er en smule undervurderet, hvis du spørger os. Den sydtyske perle er klart et besøg værd - et besøg, du aldrig vil glemme. 

Rejser til Dresden med bus - Start din rejse på Sjælland

Vores busrejser til Dresden starter alle på Sjælland. Hop på bussen i København og lad os køre dig hele vejen til Dresden. Vi tilbyder også busrejser til andre tyske byer, og klikker du dig rundt på vores side, kan du se, hvad vi ellers har at byde på. Berlin, Hamburg og Harzen er bare få eksempler på, hvor vores busrejser ellers går til.

Vi har specialiseret os i at sammensætte busrejser til alle - og at skabe gode rejseminder for masser af danskere, der rejser med os igen og igen. 

Vil du gerne bestille busrejse til Dresden allerede i dag?

Vil du gerne booke en rejse til Dresden gennem os, kan du nemt gøre det online her på vores side. Har du brug for vores hjælp til din bestilling, eller har du spørgsmål til vores priser eller rejser, du først skal have afklaret? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.
Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Link til weekendophold i Tyskland

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN / STOPPESTED
Afgang
Hjemkomst
Ingerslevsgade nær DGI byen/hovedbanegården
06.05
22.25
Ølby Station, Sdr. centervej
06.55
21.40
Rønnede P-plads, Ny Næstvedvej
07.20
21.15
Vordingborg P-plads, Opk. 41
07.45
20.50
Nykøbing F. Cementen
08.10
20.25
Gedser Færgehavn v/Billetsalg for biler (ikke muligt nov-feb)
08.35
20.00
Dresden Ankomst / Afgang 
17.30
10:00
Vi stopper ved Bordershoppen på hjemrejsen, såfremt tiden tillader det. Ovenstående er estimeret tider, som kan afvige afhængig af trafik mv.

 

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
14/7SjællandDresden 5 dage
Restpladser - førpris kr 2698,-
Hotel Ibis Dresden Zentrum
Restpladser - førpris kr 2698,-
Mere end 82.400,-Bestil
28/7SjællandDresden 5 dageHotel Ibis Dresden Zentrum 62.698,-Bestil
18/8SjællandDresden 5 dageHotel Ibis Dresden Zentrum Mere end 82.698,-Bestil
8/9SjællandDresden 5 dageHotel Ibis Dresden Zentrum Mere end 82.698,-Bestil
22/9SjællandDresden 5 dageHotel Ibis Dresden Zentrum Fuldbooket, venteliste2.698,-Book på venteliste
13/10SjællandDresden 5 dageHotel Ibis Dresden Zentrum Mere end 82.698,-Bestil
8/12SjællandDresden 5 dageHotel Ibis Dresden Zentrum Mere end 82.698,-Bestil

Hotel

Hotel Ibis Dresden Zentrum

Hotel Ibis Dresden Zentrum

Fint 3***turistklasse hotel med rigtig god beliggenhed. Vi bor på *** Hotel Ibis Dresden Zentrum beliggende i den centrale del af Dresden med nem adgang til meste i Dresden Hotellet er beliggende idee...