Skip to main content

Hamburg Busrejser Sjælland

Hamburg er særligt kendt som værende den pulserende havnemetropole og byder på alt du hvad du måtte ønske dig af en storby. Hamburg er fyldt med et hav af seværdigheder, gode oplevelser, arkitektur, hippe in-steder, fine og gode spisesteder samt en historie der er tæt knyttet til den danske.

Tag fx på en forlænget weekendtur til Hamburg!
Hamburg er mere populær end nogensinde. Især det store fokus på kultur tiltrækker danskerne til metropolen, der ovenikøbet kun ligger et par timer syd for grænsen.

Måske har du hørt om Hamburgs havn, Reeperbahn eller måske vidste du at bydelen Altona en gang har været Danmarks anden største by. Helt sikkert har du hørt om koncerthuset Elbphilharmonie?, den ultra moderne HafenCity og måske også om pakhuskvarteret Speicherstadt, der siden 2015 står på UNESCO‘s verdensarvsliste.

Du kan være helt sikker på, at du ikke kommer til at kede dig eller mangler oplevelser ved dit ophold i Hamburg - Hamburg bugner af fantastiske oplevelse i særklasse.

Busrejser til Hamburg:

Afgang til Hamburg med bus - vælg mellem 4 eller 5 dages ture inkl. bus tur/retur samt hotel med morgenmad.
 - Du kan se dine muligheder nederst på denne side under bestillinger.

Beskrivelse af Hamburg

Hamburg er den næststørste by i Tyskland efter Berlin og den ottende største by i Europa og har Europas 3. største havn - Hamburg er også en af de mest velhavende byer. Hamburg ligger ved Elben, 110 km fra Nordsøen og byen har en verdens største havne. Faktisk spiller vandet en vigtig rolle for Hamburg - Hamburg har flere broer end  Venedig og Amsterdam tilsammen og kaldes for Nordeuropas Venedig. Hamburg har mere end 2.500 broer der krydser floder og kanaler, kun overgået af New York.

Dansk guidebureau i Hamborg
Vi kan varmt anbefale Christian fra "Hamborg-Guide" og som tilbyder flere forskellige ture rundt i Hamborgs kendt og mindre kender gader/stræder.
Du kan læse mere om Hamborg-Guide eller booke udflugt hjemmefra her LINK

Hamburgs turistinformation
Læs mere omkring vigtige udflugtsmål samt sightseeings i Hamborg her
Afhængig af ens behov, kan det være en god ide at købe Hamburg Card (bestil kort her), som udover gratis transport og giver rabatter på en masse sightseeings, museums osv - læs mere her

Hamburgs helt ny kæmpe attraktion
Er man i Hamburg, må man ikke snyde sig selv for Elbphilharmonie. Der afsættes x antal gratis billetter hver time, men vil man sikre sig entre, koster det 5 euro og kan bestilles online eller direkte på stedet. Det er et fantastisk bygningsværk - turen op til platformen tages med rullletrappe og turen tager 2,40 minutter. Man kan gå hele vejen rundt og har får du den mest fantastiske udsigt over Hamburg 360 grader. Læs mere på deres hjemmeside her

Dine fordele med bus, tog samt havnerundfart med Hamburg CARD
Rejs gratis med al offentlig transport. Hamburg Card er gyldig for én voksen samt 3 børn (6 til 14 år).
Masser af rabatordninger med Hamburg Card :

    Havn, Kanalrundture og Sightseeingbusser: op til 30% rabat
    Attraktioner og museer : Op til 50% rabat
    Musicals , Koncerter og Teater : op til 35% reduktion 1)
    Restauranter , caféer og souvenirs : Op til 25% rabat 2)

Hamburgs vigtige seværdigheder er utallige, men her finder du et par anbefalinger - top 10 listen - alternative seværdigheder LINK

Velkommen til Miniatur Wunderland, bl.a. verdens største modeljernbane
Dette er absolut et must for alle, uanset alder. Der er her tale om Hamburgs mest besøgte turistattraktion. Du skal afsætte min. 2 timer. Du kan opleve dette fantastiske miniture landskab midt i Hamburg - Vi anbefaler at bestille billet hjemmefra via ders hjemmeside LINK

Chocolade museum/historie
Vi kan også anbefale at besøge et af flere chokolade museums - bl.a. Chocoversum. Her bliver du guidet gennem chokoladens historie (tager caa 1,5 time) og det er virkelig spændende. Læs mere på deres hjemmeside her

Kunst
Hamburg Kunsthalle er et af Tysklands vigtigste kunstmuseer og blandt de få, der viser kunst fra Middelalderen og op til vor tid. I 2019 fejrer museet 150 års fødselsdag med udstillingen Beständig. Kontrovers. Neu. Blandt værkerne er Casper David Friedrichs 'Der Wanderer über dem Nebelmeer', der er indbegrebet af romantikken i malerkunsten.

Kaffe er et kapitel for sig 
Er man i Hamburg, må man ikke snyde sig selv for et besøg i kaffe-området nede ved havnen og naturligvis skal du lægge et besøg hos et Kaffeerösterei. 
Allerede i det. 17 århundrede kom kaffen til Tyskland, som i de første mange år var den forbeholdt overklassen. Den dag idag, drikker tyskerne  faktisk mere kaffe end øl og det siges at  hver tysker i gennemsnit dikker over 165 liter kaffe i gennemsnit om året.
Hamburg har en levende kaffekultur og byen har siden det 17.  århundrede et af de vigtigste handelscentrer for kaffebønner i Europa. Der inporteres hvert år mere end en million tons kaffe til  Hamburgs havn - halvdelen forbliver i Tyskland, mens resten eksporteres til det øvrige Europa.

Mad og drikke: Vi kan bl.a. anbefale at prøve Gröninger Privatbrauerei  LINK

Obligatorisk når du tager busrejse til Hamburg:
Alle besøgende i Hamborg skal betale turistskat og afregnes direkte til hotellet og er udenfor Skan Rejsers regí.

Busrejser til Hamburg

Længes du efter at komme ud at rejse? Og har du en drøm om at komme på forlænget weekend til den tyske storby Hamburg?

Hamburg er en fantastisk by, der har masser at byde på. Derfor har vi hos Skan Rejser sammensat en busrejse til Hamburg. Det tager ikke mange timer at køre til Hamburg, og før du ved af det, er bussen fremme ved destinationen. Du bliver sat af lige ved dit hotel sammen med dine medrejsende, og vi sørger for, at alt går som smurt, når du tager med os med bus til Hamburg.

Tag med på en Hamburg busrejse og få en fantastisk rejseoplevelse sammen med din familie, din kæreste eller din veninde. Hamburg har noget at byde på for rejsende i alle aldre.    

Vi gør det nemt for dig med bus fra København til Hamburg

Din rejse starter på Sjælland, når du bestiller en rejse hos os. Ruten hedder København til Hamburg, og på vejen vil vi naturligvis gøre en række stop, så du kan købe mad, trække lidt frisk luft eller få strukket benene. Vores busser er udstyret med moderne faciliteter, og du kan både købe drikkevarer og klare dine toiletbesøg, mens vi kører på vejene.

Når du rejser til Hamburg med bus, slipper du for en masse rejsestress. Glem alt om lufthavne, sikkerhedskontrol, væske i kufferten og kø til tax free. Sæt dig i stedet ind i bussen og slap af. Så bliver du fragtet fra A til B, mens du kan fordrive tiden med at sludre med dine medrejsende eller se en god film.

Bus til Hamburg til gode priser

Er du på jagt efter en billig bus til Hamburg? Så kan du med fordel bestille en rejse Skan Rejser. Du kan få fingrene i billige busrejser til Hamborg her hos os, og hvis du overvejer at booke rejser til andre tyske storbyer, som eksempelvis Berlin eller Dresden, tilbyder vi også en række spændende rejser hertil. Tag et kig her på vores side for at se alle de billige rejser, som vi kan tilbyde dig at tage med på.  

Spændende og indholdsrige rejser til Hamburg med bus

Hamburg er en levende og charmerende by, der har masser at byde på for både børn og voksne. Elsker du at shoppe, har du rig mulighed for det i Hamburg, og er du mere til at slentre rundt i byen for at mærke det pulserende liv, kan du gå mange flotte ture rundt omkring i byen.

Du finder masser af kulturliv, lækker mad, spændende bygninger og sjove attraktioner, når turen går til Hamburg. Og hvem ved, hvornår du igen hopper på en bus fra København til Hamburg for at genopleve den skønne by?

Book bus københavn - Hamborg med få klik

Lyder en busrejse til Hamburg som noget for dig? Så bestil din rejse allerede i dag og inviter en, du holder af at tilbringe tid sammen med, med. Har du brug for vores hjælp til bestilling af din rejse, eller brænder du inde med spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Køreplan Sjælland

KØREPLAN: SJÆLLAND HAMBURG

OPSAMLING FRA SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

DGI Byen /Ingerslevsgade, Københavns Hovedbanegård

08.40

21.45

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

09.25

21.05

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

09.45

20.40

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

10.10

20.15

Højmølle Kro, P-pladsen v/hotellet

10.30

20.00

Rødby Færgehavn v/ Billetsalg for biler

11.00

19.30

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

HAMBURG

14.00

15.00

Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel. Vi holder ved Bordershoppen såfremt tiden tillader det.

Afgange og priser

Side 1 af 2

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
6/4SjællandHamburg 4 dage i Påsken
RESTPLADSER - normalpris kr 2298,-
Park Hotel am Berliner Tor
RESTPLADSER - normalpris kr 2298,-
Fuldbooket, venteliste1.800,-Book på venteliste
7/5SjællandHamburg 5 dage.Park Hotel am Berliner Tor Mere end 82.498,-Bestil
18/5SjællandHamburg 4 dagePark Hotel am Berliner Tor 42.498,-Bestil
11/6SjællandHamburg 5 dage.Park Hotel am Berliner Tor Mere end 82.498,-Bestil
15/6SjællandHamburg 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 82.198,-Bestil
2/7SjællandHamburg 5 dage.Park Hotel am Berliner Tor Mere end 82.498,-Bestil
16/7SjællandHamburg 5 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 82.498,-Bestil
20/7SjællandHamburg 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 82.198,-Bestil
23/7SjællandHamburg 5 dage.Park Hotel am Berliner Tor Mere end 82.498,-Bestil
27/7SjællandHamburg 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 82.198,-Bestil
13/8SjællandHamburg 5 dage.Park Hotel am Berliner Tor Mere end 82.498,-Bestil
17/8SjællandHamburg 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 82.198,-Bestil
3/9SjællandHamburg 5 dage.Park Hotel am Berliner Tor Mere end 82.498,-Bestil
7/9SjællandHamburg 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 82.198,-Bestil
15/10SjællandHamburg 5 dage.Park Hotel am Berliner Tor Mere end 82.498,-Bestil

Hotel

Park Hotel am Berliner Tor

Park Hotel am Berliner Tor

Pænt turistklasse hotel med fin beliggenhed. Vi bor på det fine Park Hotel am Berliner Tor beliggende i den centrale del af Hamburg (St. Georg område) med nem adgang til gågade, Hamburg banegård samt...