Skip to main content

Frankrig

Busrejser til Frankrig

Frankrig er et land, der er rigt på kultur, kunst og kulinariske oplevelser. En rejse til Frankrig med bus er en billig og bekvem måde at opleve et af de smukkeste og mest interessante lande i Europa på – og vælger du at tage på en busrejse med Skan Rejser, har vi sørget for alt det praktiske, så du blot skal nyde turen.

Nyd en rejse til Frankrig med bus, hvor vi sørger for det praktiske

Der er mange gode grunde til at vælge en busrejse, når turen går til Frankrig. For det første er det en billig måde at rejse på i forhold til mange andre rejseformer. For det andet er det nemt og bekvemt – med en pakkerejse til Frankrig, hvor du rejser med bus, skal du blot møde op ved opsamlingsstedet på det fastlagte tidspunkt. Herefter er alt planlagt fra ende til anden. Transporten er der naturligvis styr på, vi har fundet et skønt hotel med halvpension, der er planlagt interessante dagsture – og når du skal hjem igen, er det lige så enkelt som turen derned.

Sidst, men ikke mindst, er en busrejse til Frankrig en hyggelig og social måde at rejse på. Du får mulighed for at danne nye venskaber om bord på bussen og under de mange spændende udflugter – og kommer du til at trænge til tid for dig selv, kan du naturligvis også trække dig tilbage eller udforske din destination på egen hånd.

Kombinér busrejser til Frankrig med et fantastisk flodkrydstogt

Har du nogensinde været på et krydstogt? Hvis ikke, kan vi fortælle dig, at det er en af de mest fantastiske måder at kombinere et afslappende ophold med nye oplevelser på. Vores flodkrydstogt på Mosel og Rhinen byder på en uovertruffen kulisse på skibet MS Monet, der sejler langs med de smukkeste vinmarker, imponerende middelalderbyer og bjergtagende landskaber.

Skibet sejler fra Strasbourg, og turen hertil foregår med en komfortabel langtursbus. Om bord på MS Monet er opholdet all inclusive, og du kan derfor nyde livet med mad og drikke i topklasse, når du ikke lige er gået i land for at indsamle mindeværdige oplevelser.

Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Mosel-Rhinen flodkrydstogt

6 dage Fra 8.498,-

Største oplevelse med flodkrydstogt på Mosel Rhinen: Strasbourg - Mainz - Rüdesheim - Boppard - Koblenz - Alken - Cochem - flodkrydstogter. 2024: Flodkrydstogt på Mosel Rhinen: Strasbourg - Mainz - Rüdesheim - Boppard - Koblenz - Alken - Cochem - flodkrydstogter - Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere vores idylliske flodkrydstogt på de ikoniske floder Mosel og Rhinen. I denne uovertrufne kulisse, skal vi nyde livet ombord på MS Boheme, der stævner ud fra Strasbourg og på be...Læs mere