Skip to main content

Busrejser til Goslar

Rejs med bus til Goslar i Harzen

Når man taler om Harzen, vil de fleste tænke på Goslar, der uden sammenligning er danskernes foretrukne ferieby i Harzen. Goslar har godt 50.000 indbyggere og anses som værende Harzens “hovedby”.

Byens gamle bydel ligger på UNESCOs Verdensarvsliste. Byen består af små hyggelige gader fyldt med fantastiske bindingsværkshuse, som ligger i de små kringlede gader, hvoraf flere er bilfrie.

 

Rejs tilbage i tiden i Goslar

På denne tur vil du få en helt fantastisk oplevelse. Harzen og Goslar er kendt af de fleste danskere, og det er ikke uden grund. En rejse til Goslar føles nemlig næsten som en rejse tilbage i tiden – her er masser at se og opleve.

Vi hos Skan Rejser har sammensat et spændende program, således at du får mest muligt ud af denne fantastiske tur og til en yderst attraktiv pris. Turen er en kombination af planlagte ture og tid på egen hånd, hvor du kan udforske de hyggelige byer, vi skal besøge.

Vi skal bo på det skønne 4-stjernede Hotel Der Achtermann, som er beliggende tæt ved centrum, og der indgår både morgenmad og aftensmad i prisen.

Bustur til Harzen – nemt og bekvemt

Det er både nemt og yderst bekvemt at rejse med os. Vores rejser til Harzen er alle med bus, og der er både inkluderet transport samt hotelophold i den pris, vi tilbyder dig. Det er behageligt at rejse med bus, og der er ingen rejsestress. Du skal hverken tilbringe ventetid i lufthavnen eller selv sørge for transport til eller fra lufthavnen.

Når du har pakket og gjort dig klar til at rejse til Goslar i Harzen, stiger du på vores bus på Sjælland. Herefter bliver du kørt hele vejen til Harzen, og du skal ikke tage stilling til noget undervejs. Vi har indlagt pauser på køreturen, hvor det giver bedst mening, og alt, du skal gøre, er at følge med strømmen – uden stress og jag.

Tager du med på en af vores busrejser til Harzen, kan du bruge tiden i bussen på det, du lyster. Hvad enten det så er at læse i en bog, høre musik i dine høretelefoner, se film på din computer eller hyggesnakke med dine medrejsende.

Vi samler op på følgende lokationer:

DGI Byen, Ingerslevsgade, Københavns Hovedbanegård
Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto
Rønnede, P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej
Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41
Højmølle Kro, P-pladsen v/hotelletRødby
Færgehavn v/ billetsalg for biler.

Få fuld valuta for pengene med vores rejser til Goslar i Harzen

Vores billige busrejser til Harzen giver dig fuld valuta for dine penge. Der er ingen fordyrende mellemled eller lufthavnsskatter, der skal betales, og du får rigtig meget for den pris, du betaler. På vores rejser til Goslar er der f.eks. både inkluderet hotel, morgenmad og aftensmad i prisen.

Når vi udvælger hoteller til vores destinationer, ser vi både på hotellets generelle standard, og om det kan tilbyde en god atmosfære. Det skal være et rart sted at holde ferie, og alt skal fungere optimalt, når det kommer til service, rengøring med mere.

Bemærk: at Goslar har indført en mindre turistskat, som skal afregnes direkte med hotellet og er uden for Skan Rejsers regi. Prisen er ca. 2-5 euro pr. nat.

Vil du gerne bestille en miniferie i Goslar?

Lyder vores bustur til Harzen som noget for dig? Eller har du nogle spørgsmål, du skal have afklaret i forhold til vores Harzen busrejser?
Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Har du brug for vores hjælp til at bestille din rejse til Harzen? Så er vi også gerne behjælpelige med det.

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN / STOPPESTED
Afgang
Hjemkomst
Ingerslevsgade nær DGI byen/hovedbanegården
07.30
21.20
Ølby Station, Sdr. centervej
08.20
20.35
Rønnede P-plads, Ny Næstvedvej
08.45
20.10
Vordingborg P-plads, Opk. 41
09.10
19.45
Højmølle Kro (p-plads)
09.25
19.30
Rødby v/ Billetsalg for biler
10.00
19.00
Goslar Ankomst / Afgang 
17.30
09:00
Vi stopper ved Bordershoppen på hjemrejsen, såfremt tiden tillader det. Ovenstående er estimeret tider, som kan afvige afhængig af trafik mv.

 

Dagsprogram

 • Dag 1

  Udrejse fra Sjælland:
  Vi sætter kurs mod Goslar og skal med færgen Rødby-Puttgarden.
  Vi forventer at ankomme ved hotellet omkring kl. 17:00

 • Dag 2

  Denne dag er der afsat tid på egen hånd - oplev Goslar på egen hånd.

 • Dag 3

  Denne dag er der afsat tid på egen hånd - oplev Goslar på egen hånd.

 • Dag 4

  Kl. 09:00 kører bussen ind til den hyggelige by Wernigerode hvor der vil være tid på egen hånd. Bussen returnerer kl.15:00 fra Wernigerode. Du får ca. 5 timer i denne skønne by.
  Vi forventer at være retur i Goslar ca. kl. 16:00.

 • Dag 5

  Afgang fra hotellet kl. 09:00.
  Herefter sætter vi kurs mod Danmark.
  Der afsættes 1 time til frokost på undervejs.

  Turen fortsætter med Puttgarden og såfremt tiden tillader det og hvor der vil være mulighed for at købe billigt ind i Nordeuropas største grænsehandel på godt 8.000 kvm.

 • Forbehold

  Der tages forbehold for ændring i tider samt udflugtsprogram.

  Bemærk: Der skal betales turistskat i Goslar. Det skal betales direkte til hotellet og udgør ca 2.5 euro pr. person pr. nat.

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
28/7SjællandGoslar 5 dage4**** Hotel Der Achterman23.798,-Bestil
18/8SjællandGoslar 5 dage4**** Hotel Der Achterman43.798,-Bestil
8/9SjællandGoslar 5 dage4**** Hotel Der AchtermanMere end 83.798,-Bestil
22/9SjællandGoslar 5 dage4**** Hotel Der AchtermanMere end 83.798,-Bestil
13/10SjællandGoslar 5 dage4**** Hotel Der AchtermanMere end 83.798,-Bestil
1/12SjællandGoslar 5 dage4**** Hotel Der AchtermanMere end 83.798,-Bestil

Hotel

4**** Hotel Der Achterman

4**** Hotel Der Achterman (Hotelklasse: 4 stjerner)

HOTEL DER ACHTERMAN Dette skønne 4**** hotel er beliggende i Goslar, byen med mere end 500 års historie. Hotellet ligger i centrum af Goslar med ca. 10 minutters gang til Rathaus Goslar samt Marktkirc...