Skip to main content

Hamburg Busrejser

Busrejser til Hamburg - billig Busrejse til Hamburg

inkl. 4**** turistklasse hotel med stor morgenmadsbuffet (central beliggenhed) samt bus tur/retur

Busrejser til Hamburg:

Afgang til Hamburg med bus - ankomst Torsdag og hjemrejse søndag, altså en forlænget weekend i Hamburg hvor du får 4 dage og 3 nætter på hotel.

Book din busrejse til Hamburg:

Du kan booke rejsen til Hamburg med bus online længere nede på denne side.

Følgende indgår i rejsen til Hamburg med bus:
Hamburg bus tur/retur
Danske chauffører på bussen til Hamburg
Moderne langtursbusser
4****hotel med central beliggenhed i Hamburg
Inkl. morgenmad på hotellet i Hamburg
Du bliver sat af direkte ved hotellet i Hamburg
På hjemrejsen fra Hamburg stopper vi Bordershoppen, såfremt tiden tillader det

Beskrivelse af Hamburg
Hamburg er den næststørste by i Tyskland efter Berlin og den ottende største by i Europa og har Europas 3. største havn - Hamburg er også en af de mest velhavende byer. Hamburg ligger ved Elben, 110 km fra Nordsøen og byen har en verdens største havne. Faktisk spiller vandet en vigtig rolle for Hamburg - Hamburg har flere broer end  Venedig og Amsterdam tilsammen og kaldes for Nordeuropas Venedig. Hamburg har mere end 2.500 broer der krydser floder og kanaler, kun overgået af New York.

Hamburgs turistinformation
Læs mere omkring vigtige udflugtsmål samt sightseeings i Hamborg her
Afhængig af ens behov, kan det være en god ide at købe Hamburg Card (bestil kort her), som udover gratis transport og giver rabatter på en masse sightseeings, museums osv - læs mere her

Hamburgs helt ny kæmpe attraktion
Er man i Hamburg, må man ikke snyde sig selv for Elbphilharmonie. Der afsættes x antal gratis billetter hver time, men vil man sikre sig entre, koster det 5 euro og kan bestilles online eller direkte på stedet. Det er et fantastisk bygningsværk - turen op til platformen tages med rullletrappe og turen tager 2,40 minutter. Man kan gå hele vejen rundt og har får du den mest fantastiske udsigt over Hamburg 360 grader. Læs mere på deres hjemmeside her

Dine fordele med bus, tog samt havnerundfart med Hamburg CARD
Rejs gratis med al offentlig transport. Hamburg Card er gyldig for én voksen samt 3 børn (6 til 14 år).
Masser af rabatordninger med Hamburg Card :

    Havn, Kanalrundture og Sightseeingbusser: op til 30% rabat
    Attraktioner og museer : Op til 50% rabat
    Musicals , Koncerter og Teater : op til 35% reduktion 1)
    Restauranter , caféer og souvenirs : Op til 25% rabat 2)

Hamburgs vigtige seværdigheder er utallige, men her finder du et par anbefalinger - top 10 listen - alternative seværdigheder LINK

Velkommen til Miniatur Wunderland, bl.a. verdens største modeljernbane
Dette er absolut et must for alle, uanset alder. Der er her tale om Hamburgs mest besøgte turistattraktion. Du skal afsætte min. 2 timer. Du kan opleve dette fantastiske miniture landskab midt i Hamburg - Vi anbefaler at bestille billet hjemmefra via ders hjemmeside LINK

Chocolade museum/historie
Vi kan også anbefale at besøge et af flere chokolade museums - bl.a. Chocoversum. Her bliver du guidet gennem chokoladens historie (tager caa 1,5 time) og det er virkelig spændende. Læs mere på deres hjemmeside her

Kunst
Hamburg Kunsthalle er et af Tysklands vigtigste kunstmuseer og blandt de få, der viser kunst fra Middelalderen og op til vor tid. I 2019 fejrer museet 150 års fødselsdag med udstillingen Beständig. Kontrovers. Neu. Blandt værkerne er Casper David Friedrichs 'Der Wanderer über dem Nebelmeer', der er indbegrebet af romantikken i malerkunsten.

Kaffe er et kapitel for sig 
Er man i Hamburg, må man ikke snyde sig selv for et besøg i kaffe-området nede ved havnen og naturligvis skal du lægge et besøg hos et Kaffeerösterei. 
Allerede i det. 17 århundrede kom kaffen til Tyskland, som i de første mange år var den forbeholdt overklassen. Den dag idag, drikker tyskerne  faktisk mere kaffe end øl og det siges at  hver tysker i gennemsnit dikker over 165 liter kaffe i gennemsnit om året.
Hamburg har en levende kaffekultur og byen har siden det 17.  århundrede et af de vigtigste handelscentrer for kaffebønner i Europa. Der inporteres hvert år mere end en million tons kaffe til  Hamburgs havn - halvdelen forbliver i Tyskland, mens resten eksporteres til det øvrige Europa.

Mad og drikke: Vi kan bl.a. anbefale at prøve Gröninger Privatbrauerei  LINK

Obligatorisk når du tager busrejse til Hamburg:
Alle besøgende i Hamborg skal betale turistskat og afregnes direkte til hotellet og er udenfor Skan Rejsers regí.

Bus rejser Hamburg busbillet Hamborg hotel og busrejse

Busrejser til Hamburg

Længes du efter at komme ud at rejse? Og har du en drøm om at komme på forlænget weekend til den tyske storby Hamburg?

Hamburg er en fantastisk by, der har masser at byde på. Derfor har vi hos Skan Rejser sammensat en busrejse til Hamburg. Det tager ikke mange timer at køre til Hamburg, og før du ved af det, er bussen fremme ved destinationen. Du bliver sat af lige ved dit hotel sammen med dine medrejsende, og vi sørger for, at alt går som smurt, når du tager med os med bus til Hamburg.

Tag med på en Hamburg busrejse og få en fantastisk rejseoplevelse sammen med din familie, din kæreste eller din veninde. Hamburg har noget at byde på for rejsende i alle aldre.    

Vi gør det nemt for dig med bus fra København til Hamburg

Din rejse starter på Sjælland, når du bestiller en rejse hos os. Ruten hedder København til Hamburg, og på vejen vil vi naturligvis gøre en række stop, så du kan købe mad, trække lidt frisk luft eller få strukket benene. Vores busser er udstyret med moderne faciliteter, og du kan både købe drikkevarer og klare dine toiletbesøg, mens vi kører på vejene.

Når du rejser til Hamburg med bus, slipper du for en masse rejsestress. Glem alt om lufthavne, sikkerhedskontrol, væske i kufferten og kø til tax free. Sæt dig i stedet ind i bussen og slap af. Så bliver du fragtet fra A til B, mens du kan fordrive tiden med at sludre med dine medrejsende eller se en god film.

Bus til Hamburg til gode priser

Er du på jagt efter en billig bus til Hamburg? Så kan du med fordel bestille en rejse Skan Rejser. Du kan få fingrene i billige busrejser til Hamborg her hos os, og hvis du overvejer at booke rejser til andre tyske storbyer, som eksempelvis Berlin eller Dresden, tilbyder vi også en række spændende rejser hertil. Tag et kig her på vores side for at se alle de billige rejser, som vi kan tilbyde dig at tage med på.  

Spændende og indholdsrige rejser til Hamburg med bus

Hamburg er en levende og charmerende by, der har masser at byde på for både børn og voksne. Elsker du at shoppe, har du rig mulighed for det i Hamburg, og er du mere til at slentre rundt i byen for at mærke det pulserende liv, kan du gå mange flotte ture rundt omkring i byen.

Du finder masser af kulturliv, lækker mad, spændende bygninger og sjove attraktioner, når turen går til Hamburg. Og hvem ved, hvornår du igen hopper på en bus fra København til Hamburg for at genopleve den skønne by?

Book bus københavn - Hamborg med få klik

Lyder en busrejse til Hamburg som noget for dig? Så bestil din rejse allerede i dag og inviter en, du holder af at tilbringe tid sammen med, med. Har du brug for vores hjælp til bestilling af din rejse, eller brænder du inde med spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN: SJÆLLAND HAMBURG

OPSAMLING FRA SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

Sjælør Station, Sjælør Boulevard

08.50

20.45

Ølby Station, Ølby Center v/DBS & Netto

09.25

20.05

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

09.45

19.40

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

10.10

19.15

Højmølle Kro, P-pladsen v/hotellet

10.30

19.00

Rødby Færgehavn v/ Billetsalg for biler

11.00

18.30

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

HAMBURG

14.00

14.00

Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel. Vi holder ved Bordershoppen såfremt tiden tillader det.

2021: Vi forventer at tage med færgen fra Rødby kl. 11:15 og retur fra Puttgarden kl. 17:45 (med forbehold for trafikale forsinkelser mv)

2022: Vi forventer at tage med færgen fra Rødby kl. 11:15 og retur fra Puttgarden kl. 19:15 - dette betyder 1,5 senere ankomst på hjemrejsen ift nuværende oplyste køreplan.

Afgange og priser

Side 1 af 2

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
28/10SjællandHamburg 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Fuldbooket, venteliste1.498,-Book på venteliste
28/11SjællandHamburg juletur 5 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 81.698,-Bestil
2/12SjællandHamburg juletur 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 81.698,-Bestil
5/12SjællandHamburg juletur 5 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 81.798,-Bestil
9/12SjællandHamburg juletur 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 81.798,-Bestil
12/12SjællandHamburg juletur 5 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 81.698,-Bestil
16/12SjællandHamburg juletur 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 81.498,-Bestil
13/2SjællandHamburg 5 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 82.198,-Bestil
3/4SjællandHamburg 5 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 82.198,-Bestil
14/4SjællandHamburg 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 82.198,-Bestil
12/5SjællandHamburg 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 82.198,-Bestil
26/5SjællandHamburg 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 82.198,-Bestil
2/6SjællandHamburg 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 81.998,-Bestil
23/6SjællandHamburg 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 81.998,-Bestil
7/7SjællandHamburg 4 dagePark Hotel am Berliner Tor Mere end 82.198,-Bestil

Hotel

Park Hotel am Berliner Tor

Park Hotel am Berliner Tor

Fint 4****turistklasse hotel med rigtig god beliggenhed. Vi bor på 4**** Park Hotel am Berliner Tor beliggende i den centrale del af Hamburg (St. Georg område) med nem adgang til gågade, Hamburg baneg...