Skip to main content

Julemarked i Tyskland 1 dagstur

Forkæl dig selv med en hyggelig og fortryllende dag påjulemarked i Tyskland

Se alle rejsemål nederst på denne side

Ah, duften af varm Glühwein, brændte mandler, julelysene fra de hyggelige boder – man kan næsten mærke stemningen. Tyskland er julemarkedernes højborg, og så er tyskerne kendt for at gøre enormt meget ud af julen. I hvert fald at dømme ud fra deres imponerende markeder, som med deres eventyrlige julestemning lokker glade mennesker til fra nær og fjern.

Som nabo til Tyskland har rigtigt mange danskere også tradition for at køre en tur over grænsen ved juletid – ikke så meget på grund af billigere varer – men fordi, de julemarkeder, man møder i Tyskland, byder på meget mere end langt de fleste af dem, som vi kan opleve herhjemme.

Her på siden forsøger vi at give dig et overblik over de forskellige julemarkeder i Tyskland, samt at formidle bare en lille snert af den stemning, du kan opleve på de fantastiske markeder.

For de har hver især deres helt egen karakter og et særligt sæt af traditioner, som nogle steder er over hundrede år gamle.

Hvilket er det bedste julemarked i Tyskland?

Det kan naturligvis være svært at foretage en fuldstændig objektiv vurdering af, hvilken by i Tyskland, der har det bedste julemarked. For i enhver tysk by med respekt for sig selv bliver der hvert år pyntet op efter alle traditionernes forskrifter. Men selv om der er mange ligheder mellem de mange julemarkeder, har de enkelte byer også deres helt egne traditioner. Derfor kan det være svært at bestemme sig for, hvilket julemarked i Tyskland, der er det bedste – men hvorfor også begrænse sig til blot et enkelt julemarked?

Stor fornøjelse til små priser

En endagstur med bus til en af de prægtige julemarkeder i Tyskland er en billig måde at rejse på i julen. Her har du mulighed for at gøre mange af dine julehandler, samtidig med at julemarkedets smukke kulisse bringer dig i behørig julestemning og sørger for, at det bliver en særdeles hyggelig oplevelse.

Det er en kærkommen mulighed for at gøre noget særligt ud af juledagene, komme lidt væk fra de vante rammer og stadigvæk fejre hjerternes fest lige der, hvor de fejrer den på den den mest ekstravagante måde år efter år. Hvem ved? Måske bliver en endagstur til et julemarked i Nordtyskland en del af dine årlige juletraditioner.

Her på siden forsøger vi at give dig inspiration til at besøge de byer i Tyskland, som hvert år gør noget særligt ud af at holde julemarked.

Julemarked i Lübeck – muligvis det mest berømte julemarked i Tyskland

Julemarkedet i Lübeck er blandt de mest populære julemarkeder i Tyskland. Hvert år valfarter mange danskere til julemarkedet her, der af mange opfattes som det bedste julemarked i Tyskland. Grunden til det er utvivlsomt den overkommelige afstand fra Danmark, samt den charmerende, gamle bydel, hvor julemarkedet ligger – og så naturligvis alle de lækkerier og specialiteter, som Lübeck er særligt kendt for.

På julemarkedet møder du et stort udvalg af boder med forskellige julegaveidéer, Glühwein og marcipan. Og på markedet for kunsthåndværk ved Sankt Petri Kirken kan du finde et spændende udvalg af håndlavet keramik, tøj og andet unikt kunsthåndværk fremstillet af lokale og kunstnere fra hele Europa.

Besøg julemarkedet i Flensborg: Her er der skønne juleoplevelser helt tæt på.

Julemarkedet i Flensborg står for mange danskere også højt på listen over de bedste julemarkeder i Tyskland. Markedet er blandt andet populært på grund af dets korte afstand fra Danmark og den maleriske postkortidyl ved Flensborg Fjord. Her skænkes den lækre tallinn punch, som Flensborg er særligt kendt for, i forskellige varianter rundt omkring mjulemarkedet, der kredser sig om de charmerende købmandshuse i Tysklands nordligste by.

Det historiske havneområde med de høje skibe og den velbevarede arkitektur skaber en unik og hyggelig julestemning, som var det fra en svunden tid. Her finder du masser af julegaveideer og hyggelige oplevelser for både store og små.

Oplev Nordeuropas største julemarked i Rostock

I Rostock finder du også den hyggelige kombination af et charmerende maritimt miljø ved den nordtyske østkyst og et julemarked efter alle kunstens regler. I den mere end 800 år gamle hansestad er det prægtige julemarked under de smukke gotiske bygninger blandt Tysklands største.

Stort og ekstravagant

Julemarkedet besøges hvert år af cirka en million mennesker for hvert år ved juletid forvandles den i forvejen skønne havneby til et sandt juleeventyr med masser af forlystelser og mere end 300 boder, der byder på lækre specialiteter, håndlavet legetøj og unikt kunsthåndværk.

Er du glad for jul, er det traditionsrige julemarked i Rostock et af de julemarkeder i Tyskland, som du skal opleve mindst én gang i livet.

Julemarked i Kiel – et unikt udvalg af julehygge

Fra slutningen af november og helt indtil juleaften er der julemarked i Schleswig-Holsteins hovedstad Kiel. Eller måske rettere julemarkeder. For i Kiel finder du intet mindre end fem forskellige julemarkeder, der hver især repræsenterer de stolte traditioner for at holde julemarked i Tyskland. Den særlige kombination af julemarkeder har givet Kiel en fornem andenplads i en officiel udvælgelse af Tysklands bedste julemarked. En titel, som er blevet bestemt af en kompetent fagjury. Julemarkedet fik desuden også andenpladsen i publikumsprisen, der repræsenterer folkets stemme.

Her har du derfor en oplagt mulighed for at besøge en af de bedste julemarkeder – eller hele fem af slagsen, om man vil – i hele Tyskland.

Et imponerende udvalg af skønne oplevelser

På Alter Markt er der traditionelt julemarked foran den smukke Sankt Nikolai Kirke. På  Asmus-Breme Platz er der julemarked med kulinarisk fokus. På rådhuspladsen er der masser af boder med skandinavisk islæt. På Holstenplatz lokker den særlige lysudsmykning og boderne med kunsthåndværk og specialiteter. Og på Bernhard-Minetti Plats finder du det nye, moderne julemarked, hvor du kan opleve den 26 m høje Glühwein-pyramide – det perfekte sted at afslutte sin rundfart med en varm og velsmagende forfriskning.

Book en hyggelig endagstur til et julemarked i Tyskland

Hos Skan Rejser er vi specialister i at arrangere hyggelige endagsture til et udvalg af de mest populære julemarkeder i Tyskland.

Vores endagsture med bus til et julemarked i Nordtyskland er en perfekt måde at sikre julehyggen på. Du skal blot stige på bussen fra vores afgangssted på Sjælland – så sørger vi for, at bussen standser et sted, hvor du har direkte adgang til julemarkedet, når du ankommer til den by i Tyskland, du har valgt at besøge. Her vil der vente dig nogle gode timer i julehyggens tegn, hvor du selvfølgelig har god mulighed for at nå at shoppe, opleve julemarkedet og suge til dig af den særlige julestemning, når du når frem til din destination. Og når det er tid til at vende næsen mod Danmark igen efter en lang og oplevelsesrig dag i Tyskland, kan du glæde dig over, at der på hjemturen er rigeligt med plads til dine indkøbsposer. Her kan du selv hvile benene og lade julefreden sætte sig endnu dybere, mens bussen kører dig til Danmark igen.

Få overblik og vælg din næste store juleoplevelse

Her på siden kan du se, hvilke julemarkeder i Tyskland du kan booke hos os lige nu. Ved at klikke på billedet ud for den enkelte rejse, får du en samlet oversigt over busturens samlede pris, mulige datoer for afrejse samt afgangs- og ankomsttider.

Bestil din bustur til et julemarked i Tyskland allerede i dag, hvis du ved, hvilket julemarkedet du gerne vil besøge. Du kan nemt og bekvemt booke din endagstur til et julemarked i Tyskland online – og har du spørgsmål af enhver art, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk.

Søg rejse

Lübeck 1-dags juletur

Forestil dig duften af gran, brændte mandler og Glühwein. Det er virkeligheden på julemarked i Lübeck. Kom i julestemning og book din tur her. Besøg det hyggelige og fortryllende julemarked i Lübeck med bus - Afgang mandag - lørdag. Første afgang d. 22.11.2021 20.12.2021 1-dagstur til L...

1 dage Fra 199,- Læs mere

Rostock 1-dags juletur

Oplev det fortryllende julemarked i Rostock. Nyd den hyggelige julestemning og duften af brændte mandler og honningkager. Rejs med os med bus. Oplev Nordeuropas største julemarked i Rostock – rejs komfortabelt med bus - Julemarked i Rostock fra d. 24.11.2021 - 18.12.2021 Hvem kender ikk...

1 dage Fra 199,- Læs mere