Skip to main content
VORES TRYGSHEDSGARANTI Bestil trygt uden risiko, uanset nuværende restriktioner - Fri afbestilling eller ombooking af din rejse indtil 60 dage før afrejsen Læs mere Luk

Julemarked i Tyskland 1 dagstur

Tag til julemarked i Tyskland

Ah, duften af varm Glühwein, ristede nødder, lyset fra hyggelige boder den gode julestemning! Tyskland er julemarkedernes højborg, og tyskerne er kendt for at gøre enormt meget ud af julen. I hvert fald at dømme ud fra deres imponerende markeder, som med deres eventyrlige julestemning lokker glade mennesker til fra nær og fjern. Som naboer til Tyskland har rigtigt mange danskere også tradition for at køre en tur over grænsen ved juletid. Ikke så meget på grund af billigere varer – men fordi, at de julemarkeder, der er i Tyskland, byder på meget mere end langt de fleste af dem, som vi kan opleve herhjemme.

Her på siden forsøger vi at give dig overblik over og formidle bare en lille snert af den stemning, som du kan opleve på de fantastiske julemarkeder i Tyskland. For de har hver især deres helt egen karakter og med et særligt sæt af traditioner, som nogle steder er over hundrede år gamle.

Hvilket julemarked i Tyskland er det bedste?

Det kan naturligvis være svært at foretage en fuldstændigt objektiv vurdering af, hvilken by i Tyskland, der har det bedste julemarked. For i enhver tysk by med respekt for sig selv bliver der hvert år pyntet op efter alle traditionernes forskrifter. Men selv om der er mange ligheder mellem de mange julemarkeder, har de enkelte byer også deres helt egne traditioner. Derfor kan det være svært at bestemme sig for, hvilket julemarked i Tyskland, der er det bedste. – Men hvorfor også begrænse sig til blot et enkelt julemarked?    

En endagstur med bus til en af de prægtige julemarkeder i Tyskland er en forholdsvist billig måde at rejse på i julen. Her har du naturligvis mulighed for at gøre mange af dine julehandler samtidig med, at julemarkedets smukke kulisse bringer dig i behørig julestemning og sørger for, at det bliver en særdeles hyggelig oplevelse uden al for megen trængsel og alarm. En kærkommen mulighed for at gøre noget særligt ud af juledagene, komme lidt væk fra de vante rammer og stadigvæk fejre hjerternes fest lige der, hvor de fejrer den på den mest ekstravagante måde år efter år. Hvem ved? – Måske blive en endagstur til julemarkederne i Tyskland også en del af dine årlige juletraditioner.

Her forsøger vi at give dig inspiration til at besøge de byer i Tyskland, som hvert år gør noget særligt ud af at holde julemarked.

Julemarked i Lübeck – muligvis det mest berømte julemarked i Tyskland 

Julemarkedet i Lübeck er blandt de mest populære julemarkeder i Tyskland. Hvert år valfarter en stor mængde danskere til julemarkedet her, der af mange opfattes som det bedste julemarked i Tyskland. Grunden til det er utvivlsomt den overkommelige afstand fra Danmark samt den charmerende, gamle bydel, hvor julemarkedet ligger – og så naturligvis alle de lækkerier og specialiteter, som Lübeck er særligt kendt for. På julemarkedet finder du naturligvis et stort udvalg af boder med gaveidéer, Glühwein og marcipan. Og på markedet for kunsthåndværk ved Sankt Petri Kirke kan du finde et spændende udvalg af håndlavet keramik, tøj og andet unikt kunsthåndværk fremstillet af lokale kunsthåndværkere og kunstnere fra hele Europa.    

Julemarked i Flensborg – store juleoplevelser tæt på

Julemarkedet i Flensborg står for mange danskere også højt på listen over de bedste julemarkeder i Tyskland. Markedet er blandt andet populært på grunds af dets korte afstand fra Danmark og den maleriske postkortidyl ved Flensborg Fjord. Her skænkes den lækre “Tallinn Punch” i forskellige varianter rundt omkring julemarkedet, der kredser sig om de charmerende købmandshuse i Tysklands nordligste by. Det historiske havneområde med de høje skibe og den velbevarede arkitektur skaber en unik og hyggelig julestemning, som var det fra en svunden tid. Her finder du masser af julegaveideer og hyggelige oplevelser for både store og små.

Julemarked i Rostock – oplev et af Tysklands største julemarkeder

I Rostock finder du også den hyggelige kombination af et charmerende maritimt miljø ved den nordtyske østersøkyst og et julemarked efter alle kunstens regler. I den mere end 800 år gamle hansestad er det prægtige julemarked under de smukke gotiske bygninger blandt Tysklands største. Julemarkedet besøges hvert år af cirka en million mennesker. Hvert år ved juletid forvandles den i forvejen skønne havneby til et sandt juleeventyr med masser af forlystelser og mere end 300 boder, der byder på lækre specialiteter, håndlavet legetøj og unikt kunsthåndværk. Er du glad for jul, er det traditionsrige julemarked i Rostock et af de julemarkeder i Tyskland, som du skal opleve mindst én gang i livet.

Julemarked i Kiel – et unikt udvalg af julehygge

Fra slutningen af november og helt indtil juleaften er der julemarked i Schleswig-Holsteins hovedstad Kiel. Eller måske rettere julemarkeder. For i Kiel finder du intet mindre end fem forskellige julemarkeder, der hver især repræsenterer de stolte traditioner for at holde julemarked i Tyskland. Den særlige kombination af julemarkeder har givet Kiel en fornem andenplads i en officiel udvælgelse af Tysklands bedste julemarked. En titel, som er blevet bestemt af en kompetent fagjury. Men julemarkedet fik desuden også andenpladsen i publikumsprisen, der repræsenterer folkets stemme. Her har du derfor en oplagt mulighed for at besøge en af de bedste julemarkeder – eller hele fem af slagsen, om man vil – i hele Tyskland.

På Alter Markt er der traditionelt julemarked foran den smukke Sankt Nikolai Kirke. På Asmus-Bremer Platz er der julemarked med kulinarisk fokus. På rådhuspladsen er der masser af boder med skandinavisk islæt. På Holstenplatz lokker den særlige lysudsmykning og boderne med kunsthåndværk og specialiteter. Og på Bernhard-Minetti Platz finder du det nye, moderne julemarked, hvor du kan opleve den 26 m høje Glühwein-pyramide – det perfekte sted at afslutte sin rundfart med en varm og velsmagende forfriskning.  

Book en hyggelig endagstur til et julemarked i Tyskland

Hos Skan Rejser er vi specialister i at arrangere hyggelige endagsture til et udvalg af de mest populære julemarkeder i Tyskland.

Vores endagsture med bus til et julemarked i Nordtyskland er en perfekt måde at sikre julehyggen på. Du skal blot stige på bussen fra vores afgangssted på Sjælland – så sørger vi naturligvis for, at bussen standser et sted, hvor du har direkte adgang til julemarkedet, når du ankommer til den by i Tyskland, du har valgt at besøge. Her vil der vente dig nogle gode timer i julehyggens tegn, hvor du selvfølgelig har god mulighed for at nå at shoppe, opleve julemarkedet og suge til dig af den særlige julestemning, når du når frem til din destination. Og når det er tid til at vende næsen mod Danmark igen efter en lang og oplevelsesrig dag i Tyskland, kan du glæde dig over, at der på hjemturen er rigeligt med plads til dine indkøbsposer. Her kan du selv hvile benene og lade julefreden sætte sig endnu dybere, mens bussen kører dig til Danmark igen.   

Her på siden kan du se, hvilke julemarkeder i Tyskland du kan booke hos os lige nu. Ved at klikke på billedet ud for den enkelte rejse, får du en samlet oversigt over busturens samlede pris, mulige datoer for afrejse samt afgangs- og ankomsttider. 


Bestil din bustur til et julemarked i Tyskland allerede i dag, hvis du ved, hvilket julemarked du gerne vil besøge. Du kan nemt og bekvemt booke din endagstur til et julemarked i Tyskland online – og har du spørgsmål af enhver art, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 33 13 23 50 eller skriv til os på info@skanrejser.dk.

Bus rejser Lübeck shopping tur

Søg rejse

Lübeck 1-dags juletur

Vil du gerne med bus til populære Lübeck julemarked? Klik her og læs om vores hyggelige juletur med bus fra København til Lübeck julemarked. Éndagsture til julemarked i Lübeck 23.11.2020 - 21.12.2020 - Afgang mandag - lørdag. Første afgang d. 23.11.2020 1-dagstur til Lübeck - 3-4 timer...

Udsolgt Læs mere

Rostock 1-dags juletur

Har du prøvet at være på tysk julemarked i Rostock? Det er en oplevelse, du sjældent vil glemme. Book bus til julemarked i Rostock allerede i dag. Busrejser til Rostock julemarked fra kr 199,- - Julemarked i Rostock fra d. 23.11.2020 - 21.12.2020 Rostock julemarked - Hvem kender ikke ti...

1 dage Fra 199,- Læs mere

Kiel 1-dags juletur

Elsker du julen? Så har du nu chancen for at opleve tysk julemarked i Kiel. Tag med bus til Kiel julemarked fra København og få en hyggelig dag. Julemarked i Kiel 1 dagstur med bus fra kr 199,- - Skanrejsers éndagsture med bus til Kiel og Bordershop giver dig ca. 3-4 timer i Kiel og 1 ti...

Udsolgt Læs mere

Flensborg 1-dags juletur

Har du altid drømt om at besøge et julemarked i Tyskland ? Oplev julemarked i Flensburg med bus og få en dag, du aldrig glemmer. Bestil her. Ta med Skan Rejser til julemarked i Flensburg - 1 dagstur fra 299,- - Julemarked i Flensburg fra d. 28.11.2020 - 19.12.2020 Så er det atter jul ig...

Udsolgt Læs mere

Hamburg 1dags juletur

1 dags juletur til Hamburg julemarked, endagstur til Hamburg, Hamburg med bus i julen. Nyhed: Busrejse til julemarked i Hamburg - Alt om Hamburg og rejser til Hamburg med bus - Tá med Skan Rejser på denne fantastiske juletur til Hamburg - priser på 1dagstur til Hamburg fra kr 299,...

Udsolgt Læs mere