Skip to main content

Busrejser til Stettin

Rejs med bus til Stettin inkl. ophold på Hotel Radisson Blu

For mange af vores gæster er busrejsen til Stettin en fast tradition hvert år, og nogle tager endda turen flere gange om året. Vores busrejser til Stettin – eller Szczecin, som byen hedder på polsk – er kendetegnet ved billig shopping, ophold på et lækkert hotel og ren velvære og hygge for alle uanset alder.

 

Stettin er den 7. største by i Polen, og danskere har faktisk haft deres gang i den historiske by siden vikingetiden. Byen er den historiske hovedstad i regionen Vestpommern og i dag også centrum for handel og industri, uddannelse og kultur. Der er masser at se og opleve i den smukke og historiske by. I Stettin bor vi på det 3-stjernede Hotel Victoria eller det 4-stjernede Hotel Radisson, hvor der indgår en stor, flot morgenmadsbuffet samt gratis aftensmad.


Du finder denne plads her LINK
 - ca. 15 minutters gang fra Hotel Radisson  - se ruten LINK

Oplev shopping og seværdigheder i skønne Stettin

Igennem de sidste 25 år har Stettin haft mange danskere på besøg, som især kommer for at benytte sig af de mange gode shoppingmuligheder. Især de store markeder, hvor der sælges alt mellem himmel og jord, trækker mange mennesker til. Selv om Polen i dag er en del af EU, kan du stadig finde et stort udvalg af kvalitetsvarer til priser, der ligger langt under de danske.

De store markeder er for mange en helt særlig del af den polske charme, men Stettin byder også på et hav af specialbutikker og store shoppingcentre, hvor alt er samlet under ét tag. Du kan læse meget mere om shoppingmulighederne i Stettin her.

Helt særlig for Stettin er den afmærkede turistrute, der strækker sig over 7 km og fører dig til fods forbi nogle af byens største seværdigheder. Den består simpelthen af en rød, stiplet linje i fortovet, som du kan følge – og ved hver seværdighed er der information, som fortæller om stedet eller bygningen. Læs mere om turistruten og flere af Stettins seværdigheder her.

Seværdigheder i Stettin

Når du er ankommet med bus til Stettin, kan det være en fordel at købe et Stettin-card, der giver adgang til gratis offentlig transport og rabat på entréen til museer og en lang række andre seværdigheder. Kortet kan købes på et af de lokale turistkontorer og på busstationerne, hvor det dog ikke er sikkert, at personalet taler engelsk. Du kan læse mere om Stettins Tourist Card her.

Shopping i Stettin

Alt, hvad der produceres i Polen, ligger på et væsentligt lavere prisniveau end tilsvarende varer i Danmark. Det gælder f.eks. produkter som: briller, babytøj, porcelæn, krystal, rav, lædervarer, sko og naturmedicin. Du kan også med stor fordel købe cigaretter, øl, vin og spiritus, som fås til lave priser. Dog er der ikke den helt store besparelse på importerede mærkevarer.

Åbningstider og valuta

Åbningstiderne varierer, men generelt har butikkerne længere åbent end i Danmark. De små specialbutikker lukker først, og supermarkederne har som regel åbent til kl. 21-22.

Den nationale møntfod i Polen er den polske zloty (PLN). Det er muligt at betale med andre valuta, f.eks. euro, efter aftale mellem køber og sælger, men det er ikke obligatorisk. Du får altid byttepenge udbetalt i zloty. Udenlandske valutaer veksles i banker og på vekselkontorer.
Det er blevet meget svært at veksle danske kontanter til zloty nede i Polen - Vi anbefaler derfor, at man veksler hjemmefra eller betaler med kreditkort.

MANHATTAN MARKED

Adresse: Al Wyzwolenia - Sporvogn 2, 3 og 12
Dette marked vil fremover være det største marked i Stettins centrum.
Men der er stadig et lille marked ude ved Turzyn Carrefour, hvor der også er et stort indendørs center.
Polsk hjemmeside m/bl.a. galleri LINK

Selvom Polen i dag er med i EU, kan du stadig finde et stort udvalg af kvalitetsvarer til priser der ligger langt under de danske.

Shoppingcenter i Szczecin

Galaxy er det største shopping-og underholdningscenter i regionen beliggende lige bag Hotel Radisson BLU - LINK
Galeria Kaskada er endnu et stort flot shoppingcenter, beliggende blot 10 minutters gang fra Hotel Radisson - LINK

Er man musik interesseret, må Filhormonia Szczecin være et must - alene bygningsværket er storslået og er designet af det spanske firma Estudio Barozzi Veiga  - LINK


Byrundtur med guide hver mandag og fredag fra kl. 10:00 - 14:00 med forbehold.
På denne dejlige byrundtur som arrangeres af polsk guide der taler dansk, kommer du med bus rundt i Stettin, mens guiden fortæller om byens historie, der bliver gjort stop ved, outlet marked  og vi slutter af med et besøg på Manhatten marked.
Turen gennemføres kun såfremt der er tilslutning nok. Der tages forbehold for uforudsete hændelser, der gør at turen ikke kan gennemføres.
Turen skal bookes direkte hos guiden på hotellet og er udenfor Skan Rejsers regí.
Der tages forbehold for ændring i programmet. Vi kan ikke garante guidens tilstedeværelse på samtlige ankomster-/ophold.
Pris ca. 100,- PLN

Vi forventer opstart d 15.02.2024.
Denne tur skal bestilles i Stettin direkte hos guiden. Denne guide er ikke ansat af Skan Rejser og turen arrangeres derfor udenfor Skan Rejsers regi.

Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk.

Søg rejse

Stettin køreplan

KØREPLAN / STOPPESTED
Afgang
Hjemkomst
Ingerslevsgade nær DGI byen/hovedbanegården
06.05
00.45
Ølby Station, Sdr. centervej
06.55
23.59
Rønnede P-plads, Ny Næstvedvej
07.20
23.35
Vordingborg P-plads, Opk. 41
07.45
23.10
Nykøbing F. Cementen
08.10
22.45
Gedser Færgehavn v/Billetsalg for biler (ikke muligt nov-feb)
08.35
22.15
Stettin Ankomst / Afgang 
14.30
15:00
Vi stopper ved Bordershoppen på hjemrejsen, såfremt tiden tillader det. Ovenstående er estimeret tider, som kan afvige afhængig af trafik mv.

 

Spa Baltica

Spa Baltica
På hotellets wellness center (ikke ejet af hotellet og dermed ikke en del hotellet's faciliteter) som er ét af Polens største, har du mulighed for at få alle former for behandlinger, massage, spabade m.m.
Specielt tilbud til Skan Rejsers kunder mod fremvisning af billet: ophold i deres Wellness Zone for ca. 48 pln for 1 time eller 62 pln for 2 timer (priser er baseret på 2024)

SPECIAL TILBUD KUN TIL SKAN REJSERS GÆSTER - klik på nedenstående links, for at se tibud.

Tilbud på behandlinger i 2024
Disse tilbud gælder kun Skan Rejsers gæster og er gældende fra 01.01.2024 - 31.12.2024.

 1. Wellness zone tilbud mv (Skal downloades og medbringes)
 2. Pakke tilbud
 3. Wellness Zone + Manicure eller Pedicure
 4.  Individualle og særlige tilbud - hent-/downlod her

------------------------------------------------------------------

Faciliteter:
Sauna
Aromaterapi
Jacuzzi
Snegrotten
Stemningsbruser (m/ musik, lyd & duft)
Dampbad
Afslapningfaciliteter
Osman bad

Særlige behandlinger hos Spa Baltica:
Bestilling af tider skal ske online eller ved at kontakte Spa Baltica pr. mail: info@spabaltica.pl eller pr. telefon  +48 91 359 44 00.
Vær opmærksom på, at Spa Baltica forbeholder sig retten til at opkræve betaling upfront.
Vi anbefaler følgende metode: Book tid hjemmefra online her

Mandag til lørdag er der åbent for behandlinger samt Wellness Zone fra kl. 16:00 - 21:00 og søndage fra kl. 11:00 - 21:00

Børn mellem 13-15 år kan komme i Spa Baltica med følge af en voksen. Det er dog kun enkelte behandlinger som børnene kan få og disse kan ses på Spa Baltica’s hjemmeside.
Unge mellem 16-18 år kan få alle behandlinger – man skal dog have en fuldmagt fra en voksen.
Alle regler kan læses på Spa Baltica’s egen hjemmeside ved at klikke her
Spa Baltica drives som selvstændig forretning der har lejet sig ind på Hotel Radisson og har derfor intet med hverken hotel eller Skan Rejser at gøre. 
Skan Rejser er ikke ansvarlig for Spa Baltica’s regler angående børn/unge og tager derfor forbehold for ændringer.

Åbningstider jul/nytår 2024 (med forbehold for ændring)
24/12 lukket (Spa Reception only for buyers of Christmas gifts 09.00-13:00)
25/12 lukket
26/12 lukket
31/12 åbent 11:00 - 18:00
01/01-2022 lukket

Ønsker du behandlinger på SPA BALTICA så anbefaler vi at du bestiller tid så tidligt som muligt, da det kan være svært at få tider (de er ofte fuld-booket). Læs mere på deres egen hjemmeside Spa-Baltica - klik her
- Du kan med fordel oplyse at du rejser med SKAN REJSER.

Der tages forbehold for ændringer mv. ift. ovenstående.

Tandlæge i Stettin

Tandlæger i Polen giver store besparelser - bl.a. på kroner, implantater, broer samt proteser mv.:
Der er mulighed for at få en konsultation i Danmark/København, således at du kan få en fast pris, inden du rejser til Stettin.

Dental Art.Team - Billige tandlæger i Polen
Dr. Barbara Stawska & Dr. Sławomir Kluzek - Klik her for mere info

DENTAL-ART.dk
v/ Barbara Stawska & Sławomir Kluzek
Bækkeskovvej 4
2665 Vallensbæk Strand
Klik -> her <- for at bestille konsultation i København.
Konsultation i København koster kr. 200kr.

Læs mere på denne side ...

Øvrig information

Se denne lille film, som viser lidt af Stettin LINK

Stettin - shopping mekka
Igennem de sidste 25 år har Stettin haft mange danskere på besøg, som kommer for at udnytte de mange gode handelsmuligheder - især de store markeder hvor der sælges alt mellem himmel og jord. Selvom Polen i dag er med i EU, kan du stadig finde et stort udvalg af kvalitetsvarer til priser der ligger langt under de danske.

Alt hvad der produceres i Polen er utroligt billigt f.eks. produkter som: briller, babytøj, porcelæn, krystal, rav, lædervarer, sko og naturmedicin. Du kan også med stor fordel købe cigaretter, øl, vin og spiritus som fås til lave priser. Dog er der ikke den helt store besparelse på importeret mærkevarer.

Åbningstider
Åbningstiderne varierer, men generelt har butikkerne længere åbent end i Danmark.
De små Specialbutikker lukker først, supermarkederne har som regel åbent til kl. 21-22 - Der er lukket på langt de fleste søndage i butikker og shopping centrer over hele Polen. Kun på syv udpegede søndage, må butikkerne holde åbent efter at en ny lov træder i kraft.

Helligdage i Szczecin/Stettin
Polen er det land i Europa med det næsthøjeste antal helligdage pr. år. 
Følgende dage er officielle fri-/lukkedage: Nytårsdag (1. januar), Hellig 3 konger, Påskedag og 2. Påskedag (forskydelige helligdage), Arbejdernes dag (1. maj), Grundlovsdag (3. maj ), Corpus Christi (varierer fra år til år), Kristi Legemes og Blods Fest (forskydelige helligdage, falder altid på en torsdag, normalt i juni ), Jomfru Marias Himmelfart (15. august ), Allehelgensdag (1. November), Nationaldagen (11. November), Juledag og 2. Juledag (25. og 26. december).
 - Klik her for updates via uafhængig hjemmeside.

Indkøbscenter
I centrum af Szczecin finder man et stort indkøbscenter - Galaxy

 • hvor 150 butikker er samlet under et tag. Der er masser af spisesteder, et stort supermarked og en biograf i komplekset, der ligger sammen med Hotel Radisson Blu hotellet og Café22.

Stettin turist-kort
Det er muligt at bestille et Stettin-card til bl.a. transport samt udflugtsmål mm. i Stettin
Kortet kan købes hos et af de lokale turistkontorer LINK
Det er også muligt at købe på busstationerne, men forvent ikke at de kan tale engelsk.
Læs mere om dette turistkort her LINK

 

Serværdigheder
Prøv byens turistrute, som er 7km lang og starter ved banegården. Ruten er optegnet med en rød linie på selve fortorvet og du vil komme forbi byens vigtige seværdigheder og der vil være opstillet informationstavler (42 nummerede bygninger som er markeret med en cirkel) ud for hver attraktion.

 • Kościół św. Jana Ewangelisty (Sankt Johannes Evangelist kirken)
 • Brama Portowa (Havneporten)
 • Most Długi (Langebro)
 • Domkirken: (Sankt Jakob Apostel Kirken)
 • Plac Orła Białego (Den Hvide Ørns Plads)
 • Muzeum Narodowe (Nationalmuseet)
 • Brama Królewska (Kongeporten)
 • Ratusz Staromiejski (Den gamle Bys rådhus)
 • Muzeum Historii Miasta Szczecina (Szczecins byhistoriske museum)
 • Liceum Sztuk Plastycznych (Kunsthåndværkerskolen)
 • Zamek Książąt Pomorskich (De Pommerske Fyrsters Slot)
 • Kościół śś. Piotra i Pawła (Sankt Peter og Pauls Kirke)
 • Muzeum Zamkowe(Slotsmuseet)
 • Wały Chrobrego (Chrobry-volden)

Nytårsarrangement på Hotel Radisson (med forbehold for ændringer i program)
MAIN STAGE – GROUND FLOOR
VIVALDI’S (Skan Rejsers gæster sidder som regel i Vivaldi) & LOBBY BAR, RENAISSANCE
20:00 start Party/ live Band
22:00 dans og underholdning
23:50 nedtælling / Witanie Nowego Roku
00:30 dans og underholdning
04:00 afslutning
-    Live musik
-    Gala Buffet fra 20:00 til 02:00
-    En halv flaske mousserende vin pr. person
-    En halv flaske vin pr. person
-    Soft drinks, kaffe eller te
* Anbefalet dresscode: kjole / habbit
Der tages forbehold restriktioner, der bevirker ændringer i selve arrangementet.

River Cruise - turen tager ca. 55 min.
Billetter kan købes direkte på skibet, ved at sende mail eller ringe pr. telefon.
MAJ / AUGUST : 12:00 13:30 15:00 17:00
SEPTEMBER : 12:00 15:00
Åben: Man-fre 8:00 - 16:00
tlf. +48 667 081 055
info@statki.net.pl
Hjemmeside

Europas ældeste biograf
Træd tilbage i tiden .... Stettin har en af Europas ældste biografer som stammer helt tilbage fra 1909. Det er en helt speciel oplevelse at se film i denne biograf som hedder "Pionier 1907" - Du kan se deres hjemmeside her
Biografen er renoveret i 2002 og dette er skånsomt gjort uden at biografen har mistet sin charme. Biografen er absolut et besøg værd og for film-elskere et "must". Pionier tilbyder alle slags film, men har specialiseret sig i europæiske og mere ambitiøse film.

Teknologi & Transport
Museum for teknologi og transport er også et besøg værd - klik her for at læse mere på deres hjemmeside.

Silver GoKart Center
Go cart i Stettin - ønsker du lidt mere fart over feltet, kan en tur på racerbanen måske være lige noget for dig. 

Bunker-anlæg i Stettin, Polen
Oplev årets turist attraktion i Polen, som Stettins bunkeranlæg blev kåret til i 2008. Indgangen ligger ved gangtunnellen under togstationen i byen. Det er også muligt at få en guided tur hvis man bestiller dette ved turistkontoret, som ligger ved togstationen.

Der er mulighed for at se 2 forskellige bunkeranlæg fra forskellige tidsaldre:

Der er et der er bygget under 2. verdenskrig og et der er bygget under den kolde krig. Begge anlæg er yderst spændende at se. Det tager ca. 45 minutter at se hver del af bunkerne

Spisested i Stettin
Restaurant Stary Szczecin og er en yderst hyggelig restaurant og hvor priserne er til at betale.

Restauranten ligger på Hote Victoria og har bl.a. som specialitet "Stone beef" som er bøffer der steges færdig på varme sten ved bordet. Restauranten er også kendt for sine spændende traditionelle egnsretter med "alt godt" fra lokalområdet. Klik her for at komme direkte til restaurantens egen hjemmeside.

Under restauranten ligger der en natklub/dansested "Tango"som også er et besøg værd

Læs mere om seværdigheder samt udflugtsmål i Stettin her

Scan og download denne gratis apps til Iphone eller Android (Smartphones)
qr

 - Eller søg på "Visit Szczecin" i din App Store eller App Market.
Med denne app finder du al information omkring Stettin - bl.a. seværdigheder, turist-ruter, bykort samt events m.fl.

Valuta

Den nationale møntfod i Polen er den Polske Zloty (PLN). Det er muligt at betale med andre valuta, f.eks. Euro, efter aftale mellem køberen og sælgeren, men det er ikke obligatorisk at man får byttepenge udbetalt I Zloty. Udenlandske valutauer veksles i banker og på vekselkontorer.

Helligdage i Polen:
Klik her for at læse mere om helligdage i Polen

Arkonka - Vandland m/vandrutchebane
Læs mere på deres egen hjemmeside her
 - Ligger ca. 7 km fra Hotellet - Se ruten fra Hotel Radisson her 

Stettin, Szczecin ferie rejser med bus og hotel, bustur til Stettin, busture Stettin

Afgange og priser

Side 1 af 7

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
27/6SjællandStettin 4 dage ****
Restpladser - førpris kr 1798,-
Hotel Radisson Blu Stettin
Restpladser - førpris kr 1798,-
Mere end 81.500,-Bestil
27/6SjællandStettin 4 dage ***Hotel Victoria StettinMere end 81.498,-Bestil
30/6SjællandStettin 5 dage ****Hotel Radisson Blu StettinMere end 81.998,-Bestil
30/6SjællandStettin 5 dage ***Hotel Victoria StettinMere end 81.698,-Bestil
4/7SjællandStettin 4 dage ****Hotel Radisson Blu StettinMere end 81.898,-Bestil
4/7SjællandStettin 4 dage ***Hotel Victoria StettinMere end 81.598,-Bestil
7/7SjællandStettin 5 dage ****Hotel Radisson Blu StettinMere end 82.198,-Bestil
7/7SjællandStettin 5 dage ***Hotel Victoria StettinMere end 81.798,-Bestil
11/7SjællandStettin 4 dage ****Hotel Radisson Blu Stettin61.898,-Bestil
11/7SjællandStettin 4 dage ***Hotel Victoria Stettin61.598,-Bestil
14/7SjællandStettin 5 dage ****Hotel Radisson Blu StettinMere end 82.198,-Bestil
14/7SjællandStettin 5 dage ***Hotel Victoria StettinMere end 81.798,-Bestil
18/7SjællandStettin 4 dage ****Hotel Radisson Blu StettinMere end 81.898,-Bestil
18/7SjællandStettin 4 dage ***Hotel Victoria StettinMere end 81.598,-Bestil
21/7SjællandStettin 5 dage ****Hotel Radisson Blu StettinFuldbooket, venteliste2.198,-Book på venteliste

Hotel

Hotel Radisson Blu Stettin

Hotel Radisson Blu Stettin

Skan Rejser & Hotel Radisson Blu Stettin Szczecin glæder os til at byde dig velkommen - Hotel Radisson BLU er beliggende i hjertet af Stettin og er en del at den moderne bygning PAZIM, et kendt bygni...
Hotel Victoria Stettin

Hotel Victoria Stettin

Hotel Victoria Stettin - Vi har indgået en aftale med dette gamle velkendte 3*** turistklasse hotel i 2023. Hotel Victoria er beliggende centralt af Stettin og er beliggende nær rådhuset. Alle 43 vær...