Skip to main content

1-dagstur til Tyskland

Endagstur til Tyskland med bus

Se alle vores 1-dagsture nederst på denne side.

Bus til Berlin

Mærk historiens vingesus, når du besøger Berlinmuren, Checkpoint Charlie og de mange museer. Nyd en slentretur på Kurfürstendamm – en af verdens smukkeste og mest berømte shoppinggader. Smag på mad fra hele verden i byen, hvor mere end 180 nationaliteter er samlet. Med bus til Berlin fra København har du så meget at opleve.

Endagsture til tyskland

En endagstur til Tyskland med bus er en nem og hyggelig måde at rejse på. Endagsture til Tyskland tilbyder både historiske seværdigheder, ligesom det også er muligt at gå på shopping i de mange butikker og nyde noget lokalt mad på en tysk restaurant eller café. 

Se alle vores endagsture til Tyskland her(link til bund)

Vi arrangerer endagsture til Tyskland med bus

Glæd dig til en hyggelig oplevelse i skønne Nordtyskland! En endagstur til Tyskland med bus er både en behagelig og oplevelsesrig begivenhed. Stig på bussen og gør dig klar til en køretur, hvor du ikke skal gøre andet end at læne dig godt tilbage i sædet og nyde turen gennem landskabet. Turen til Tyskland med bus giver dig mulighed for at lade op til dagens store højdepunkter.

Vores endagsture med bus er naturligvis tilrettelagt på en fornuftig måde, sådan at du har god mulighed for at nå at shoppe og suge til dig af den særlige stemning, når du når frem til Tyskland.

Vores endagstur til Tyskland tilbyder alt fra shopping til hyggelige cafébesøg 

Vi sørger naturligvis for, at bussen standser et sted, hvor du har god adgang til både seværdigheder og shopping i byen. Herfra bestemmer du fuldstændig selv, hvilke af de mange forskellige fornøjelser du vil plukke af. Du kan bl.a. lave følgende:

  • Tage på café i byens kerne, hvor et glas hvidvin eller en kop kaffe venter på dig. 
  • Besøg det store udvalg af hyggelige og velassorterede butikker. 
  • Oplev de mange boder i byens afkroge. 
  • Lad dig inspirere af byens flotte bygningsværk.

Mærk historiens vingesus på endagsture til Tyskland med bus 

De gamle hansestæders rigdom er fortsat tydelig i gaderne, selvom middelalderens storhandel nu har skiftet karakter og bevæget sig i retning mod de lidt større byer i Tyskland. Men så meget desto bedre – for det giver en særlig ro og en behagelig fornemmelse af overskuelighed i de nordtyske pragtbyer, uden at de på nogen som helst måde bliver kedelige.

For historiens vingesus mærkes stadig i gader, stræder og den imponerende velbevarede arkitektur, der sætter scenen for en smuk dag. Det gælder uanset, om du kommer her om sommeren, hvor du kan nyde kulturarven fra en solbeskinnet fortovscafe, eller om vinteren, hvor de prægtige julemarkeder er et oplevelseseventyr helt for sig selv.

Hvornår vil du på tur til Tyskland med bus?

En endagstur til Tyskland er en af de letteste måder at tage til udlandet på. Og det er sikkert også en af de billigste. Men prisen er bestemt ikke et udtryk for manglen på gode oplevelser i Tyskland. En endagstur til Tyskland med bus er derimod et hyggeligt afbræk i hverdagen for dig og dine nærmeste.

Her på siden kan du se, hvilke endagsture til Tyskland du kan bestille hos os lige nu. Ved at klikke på billedet får du en samlet oversigt over busturens pris, mulige datoer for afrejse, afrejsetider og køreplan med eventuelle indlagte stop ved grænsen

 

Søg rejse

Lubeck 1-dagstur

Bedste priser på 1 dagstur til Lübeck, grupper er også velkomne på vores indkøbstur til Tyskland i Lübeck og Bordershoppen. Bus til Lübeck - 1 dags shoppingtur med bus til Lübeck samt stop ved Bordershop - Billige endagstur med bus til Lübeck første lørdag i hver måned. Gældende for pe...

1 dage Fra 299,- Læs mere

Lubeck 1 dags juletur

Ønsker du en helt unik oplevelse i julen? Kom med Skan Rejser til Lübeck julemarked 2024 på en endagstur i en af vores busser. Priser fra 279,-. Besøg det hyggelige og fortryllende julemarked i Lübeck med bus - Julemarkedet i Lübeck er et af de ældste af sin slags – faktisk er byens opri...

1 dage Fra 279,- Læs mere

Rostock 1-dags juletur

Besøg det fortryllende Rostock julemarked med bus og oplev et juleeventyr. Du kan booke endagsture til Rostock fra 279,- med Skan Rejser her. Rostock julemarked – Nordeuropas største julemarked - Julemarked i Rostock fra d. 27.11.2024 - 21.12.2024 Bliver du glad indeni, når du tænke...

1 dage Fra 279,- Læs mere

Nyhed: Lubeck 3 dages juletur

3 dagestur til julemarked i Lübeck i julen? Rejs med Skan Rejser til Lübeck julemarked 2024 inkl. hotel og bus. NYHED: Juletur til Lübeck, 3 dage inkl. hotel & bus. - Som en nyhed, kan vi nu tilbyde Lübeck inkl. overnatning - bestil vores skønne 3 dagestur allerede nu (begrænset antal pl...

3 dage Fra 1.698,- Læs mere