1-dagstur til Tyskland

Endagstur til Tyskland med bus

Se alle vores 1-dagsture nederst på denne side.

Glæd dig til en rigtigt hyggelig oplevelse i skønne Nordtyskland! – For en endagstur til Tyskland med bus er både en behagelig og oplevelsesrig begivenhed. Stig på bussen og gør dig klar til en køretur, hvor du ikke skal gøre andet end at læne dig godt tilbage i sædet og nyde turen gennem landskabet. Det giver dig god mulighed for at glæde dig, lægge planer og lade op til dagens store højdepunkter i Tyskland.

Vores endagsture med bus er naturligvis tilrettelagt på en fornuftig måde, sådan at du har god mulighed for at nå at shoppe og suge til dig af den særlige stemning, når du når frem til Tyskland. Vi sørger selvfølgelig for, at bussen standser et sted, hvor du har god adgang til både seværdigheder og shopping i byen. Herfra bestemmer du fuldstændig selv, hvilke af de mange forskellige fornøjelser du vil plukke af. Måske er det en tur på cafe i byens kerne, der kalder mest efter busturen herned – eller måske er det udvalget af hyggelige og velassorterede butikker, der først og fremmest lokker dig til Tyskland.

Begynd eventuelt med en stille og rolig slentretur gennem byen og lad dig inspirere af de ting, du ser på din vej. For i de dejlige byer i det nordlige Tyskland møder du en særlig stemning, der inviterer dig til også at gå lidt på opdagelse uden helt fastlagte planer.  

På busturen hjemad er der igen rig mulighed for at koble af i bussen efter nogle gode timer i Tyskland. En endagstur med bus er en rigtigt behagelig måde at rejse på. For selv om dagen er lang, har du alligevel god tid til at sidde og slappe af under kørslen. Her kan du lægge planer, bearbejde de mange indtryk fra turen eller studere nogle af de varer, du måske fik købt. I ro og mag – uden overhovedet at skulle koncentrere dig om trafikken.    

Glæd dig til det vidunderlige Nordtyskland

Selv om det nordlige Tyskland ligger lige på den anden side af den danske grænse, er det alligevel noget særligt. Den korte afstand fra Danmark giver måske nogen et falsk billede af, at det ligner det, vi kender hjemmefra. Men det er heldigvis langt fra tilfældet. Rigtigt mange danskere har allerede fået øjnene op for den nordlige del af nabolandet mod syds mange fine fordele og fortræffeligheder. Og selv på en kort endagstur til Tyskland vil du opleve en kultur, der giver fra sig og skaber gode rejseminder.

Fra grænsen vil du kunne nyde, det hvordan det grønne landskab skifter karakter. Og snart nærmer der sig nogle helt eventyrlige oplevelser. De skønne byer charmerer hver især med de historiske bygninger i de gamle bydele – og i gåafstand fra bindingsværkets maleriske idyl finder du altid et imponerende udvalg af både moderne og hyggelige shoppingmuligheder.

De gamle hansestæders rigdom er fortsat tydelig i gaderne, selvom middelalderens storhandel nu har skiftet karakter og nok har bevæget sig i retning mod de lidt større byer i Tyskland. Men så meget desto bedre – for det giver en særlig ro og en behagelig fornemmelse af overskuelighed i de nordtyske pragtbyer, uden at de på nogen som helst måde bliver kedelige. For historiens vingesus mærkes stadig i gader, stræder og den imponerende velbevarede arkitektur, der sætter scenen for en smuk dag. Det gælder uanset om du kommer her om sommeren, hvor du kan nyde kulturarven fra en solbeskinnet fortovscafe, eller om vinteren, hvor de prægtige julemarkeder er et oplevelseseventyr helt for sig selv.

Hvornår vil du gerne af sted?

En endagstur til Tyskland er en af de letteste måder at tage til udlandet på. Og det er sikkert også en af de billigste. Men prisen er bestemt ikke et udtryk for manglen på gode oplevelser i Tyskland. En endagstur med bus er derimod et hyggeligt afbræk i hverdagen for dig og dine nærmeste – hvad end du rejser med din mand, din kone, din veninde eller med dine børn. Endagsture med bus er således som skabt til en smuttur, der måske ikke er planlagt så lang tid i forvejen. Glæden ved at kunne fylde et hul i kalenderen med en fantastisk oplevelse kan være en spontant opstået ide, og den kræver da heller ikke den store forberedelse. Du behøver for eksempel ikke at pakke alverdens tøj eller udstyr i store kufferter og tasker. Du skal bare møde op ved bussen til den aftalte tid. Så sørger vi for, at du kommer godt afsted på din endagstur til Tyskland.

Her på siden kan du se, hvilke endagsture med bus du kan bestille hos os lige nu. Ved at klikke på billedet får du en samlet oversigt over busturens pris, mulige datoer for afrejse, tider og køreplan med eventuelle indlagte stop ved et af shoppingcentrene ved grænsen, hvor du også kan gøre en god handel. 

Lubeck 1 dags juletur

Forestil dig duften af gran, brændte mandler og Glühwein. Det er virkeligheden på julemarked i Lübeck. Kom i julestemning og book din tur her. Besøg det hyggelige og fortryllende julemarked i Lübeck med bus - Afgang mandag - lørdag. Første afgang d. 21.11.2022 - 19.12.2022 1-dagstur til...

1 dage Fra 229,- Læs mere

Rostock 1-dags juletur

Oplev det fortryllende julemarked i Rostock. Nyd den hyggelige julestemning og duften af brændte mandler og honningkager. Rejs med os med bus. Oplev Nordeuropas største julemarked i Rostock – rejs komfortabelt med bus - Julemarked i Rostock fra d. 23.11.2022 - 17.12.2022 Hvem kender ikk...

1 dage Fra 249,- Læs mere

Lubeck 1-dagstur 2023

Bedste priser på 1 dagstur til Lübeck, grupper er også velkomne på vores indkøbstur til Tyskland i Lübeck og Bordershoppen. Bus til Lübeck - 1 dags shoppingtur med bus til Lübeck samt stop ved Bordershop - Billige endagstur med bus til Lübeck første lørdag i hver måned. Gældende for peri...

Udsolgt Læs mere