Skip to main content

Ærø Hotel

Danmarks eneste voksenhotel

God service og prikken over i’et

Ærø Hotel er med 100 lyse og imødekommende værelser (heraf flere handicapvenlige), restaurant med panoramaudsigt, hyggeligt barområde, opvarmet swimmingpool (før september), samt flere alsidige konferencelokaler, Ærø’s største hotel.

På Ærø Hotel er det ikke vores størrelse, som sættes i fokus, det er i stedet vore gæster, og vort interne codex “Vi siger aldrig nej”.

Alt vort personale møder dagligt på arbejde med tanken “Hvad kunne jeg godt selv tænke mig at blive mødt af som gæst”, hvilket afspejles i et pænt og rent hotel, med venligt, imødekommende og ikke mindst kompetent og hjælpsomt personale, som alle er stolte af deres fag.

Vort personale møder altid vore mange gæster i øjenhøjde, og er altid klar til at rådgive og vejlede, således at man som gæst oplever de mest interessante seværdigheder, mens man er på Ærø.

På Ærø Hotel, vil vi altid være den hjælpende hånd, som kan være medvirkende til et perfekt ophold. Hvad enten det drejer sig om at blive guidet til de mest interessante attraktioner, en flaske champagne på værelset, eller blot en ekstra pude, for på Ærø Hotel skal man føle sig Ventet og Velkommen.

Nyd en velkomstdrink i foyerbaren, inden vi går til bords i hotellets restaurant som danner ramme om en hyggelig aften med hyggelig atmosfære.

På Ærø Hotel er mad og drikke i top. Vores gastronomi er en god blanding af dansk, fransk og italiensk køkken, hvilket giver gæsterne en god kulinarisk oplevelse.

Alle værelser har naturligvis eget bad og toilet, tv, gratis wifi, og er røg- og husdyrfri.
 - Bemærk: Værelserne varierer af udseende, størrelse samt standard - som udgangspunkt standardværelser, med mindre andet bestilles (mod merpris).

Værelserne skal forlades kl. 10:00

Søg rejse

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
17/9SjællandÆrø singlerejse 3 dageÆrø Hotel62.498,-Bestil