Skip to main content

Bus til Berlin

Busrejser til Berlin

Skal du med en bus til Berlin? Når du bestiller med Skan Rejser får du både en behagelig og billig bustur til Berlin fra København samt et skønt ophold på et 4-stjernet hotel med morgenmad inkluderet. Få en nem rejse ved at vælge vores tur/retur-bus fra København til Berlin og udforsk den kulturelle storby på egen hånd.

 

Mærk historiens vingesus, når du besøger Berlinmuren, Checkpoint Charlie og de mange museer. Nyd en slentretur på Kurfürstendamm – en af verdens smukkeste og mest berømte shoppinggader. Smag på mad fra hele verden i byen, hvor mere end 180 nationaliteter er samlet. Med bus til Berlin fra København har du så meget at opleve.

Alt det praktiske: - Sådan foregår Berlinbussen hos Skan Rejser

Vores bus til Berlin starter på Sjælland med flere stoppesteder mellem København og Gedser. Herfra tager vi turen ned over den tyske grænse. Vi sejler via Gedser-Rostock, og sejltiden er sat til ca. to timer. Du bliver kørt direkte til dit hotel i Berlin, hvorefter du er fri til at udforske byens mange kulturelle tilbud på egen hånd. Dermed styrer du helt selv planlægningen af din rejse og kan opleve Berlin på præcis den måde, du har drømt om.

Bustur fra København til Berlin: Bus og hotel inkluderet 

At rejse med bus til Berlin er en billig og nem måde at komme frem på. Du skal ikke besvære dig med at finde transport til lufthavnen, tjekke din bagage ind, vente på sikkerhedskontrol og meget andet. Alt, du skal gøre, er at stige om bord på vores bus til Berlin fra København. Herefter kan du slappe af og hygge dig med læsestof, musik, og hvad du ellers har lyst til under den behagelige køretur. Når du bestiller en af vores busrejser til Berlin, får du ikke alene transporten med i prisen. Dit hotelophold er også inkluderet.

Tag med busser til Berlin fra København og bo på vores skønne hoteller

Når du stiger ombord på vores bus til Berlin, sætter den kursen mod et af vores to hoteller, der begge har en attraktiv beliggenhed. B&B Hotel Berlin Alexanderplatz er – som navnet antyder – beliggende lige omkring Alexanderplatz i den nordøstlige del af bydelen Mitte. Du kan også vælge vores nye 4 stjernede hotel Parkinn Radisson Alexanderplatz, som ligger på selve Alexanderplatz. Prisen er for hotellets standardværelser.

Bemærk: Berlin har indført en mindre turistskat, som automatisk bliver pålagt ved bestilling og som er uden for Skan Rejsers regi. Prisen er ca. 2-5 euro pr. nat.

Berlin Welcome Card kan købes online via tysk forhandler, hvilket giver fri adgang til offentlig transport og derudover opnår du rabatordninger på et væld af seværdigheder samt turistattraktioner og ikke mindst på udvalgte restauranter.
Du kan bestille Berlin-Welcome-Card hjemmefra her (husk at printe dit bevis ud og medbring på rejsen) - Kortet skal aktiveres første gang du benytter det og dette kan gøres ved stationer mv.

Derfor bør du opleve Berlin om vinteren med Berlinbussen fra Skan Rejser

Elsker du vinteren, må du ikke gå glip af Berlin om vinteren. Seværdighederne for denne periode starter allerede i slutningen af november og er indbegrebet af tysk julehygge. Her kan du nyde den lune Glühwein og gnaske dig igennem diverse brændte mandler.

Her kan du læse mere om vores julerejser til Berlin.

Bestil billige busser til Berlin fra København allerede i dag

Er der noget, du gerne vil vide mere om? Så tøv ikke med at kontakte os. Ringer du til os inden for vores åbningstid, sidder vi klar ved telefonen til at hjælpe dig med at bestille bus til Berlin fra København og til at give dig svar på alle dine spørgsmål.

Er du nysgerrig efter at vide mere om en eller flere af de rejser, vi tilbyder?  Så hører vi altid gerne fra dig. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Se Berlin køreplan

KØREPLAN / STOPPESTED
Afgang
Hjemkomst
Ingerslevsgade nær DGI byen/hovedbanegården
06.05
00.45
Ølby Station, Sdr. centervej
06.55
23.59
Rønnede P-plads, Ny Næstvedvej
07.20
23.35
Vordingborg P-plads, Opk. 41
07.45
23.10
Nykøbing F. Cementen
08.10
22.45
Gedser Færgehavn v/Billetsalg for biler (ikke muligt nov-feb)
08.35
22.15
Berlin Ankomst / Afgang 
14.30
15:00
Vi stopper ved Bordershoppen på hjemrejsen, såfremt tiden tillader det. Ovenstående er estimeret tider, som kan afvige afhængig af trafik mv.

 

Afgange og priser

Side 5 af 7

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
27/10SjællandBerlin 5 dage ****Hotel Park inn Radisson AlexanderplatzMere end 82.498,-Bestil
31/10SjællandBerlin 4 dage **+Hotel B&B Berlin-AlexanderplatzMere end 81.798,-Bestil
31/10SjællandBerlin 4 dage ****Hotel Park inn Radisson AlexanderplatzMere end 82.298,-Bestil
3/11SjællandBerlin 5 dage **+Hotel B&B Berlin-AlexanderplatzMere end 81.998,-Bestil
3/11SjællandBerlin 5 dage ****Hotel Park inn Radisson AlexanderplatzMere end 82.498,-Bestil
7/11SjællandBerlin 4 dage **+Hotel B&B Berlin-AlexanderplatzMere end 81.798,-Bestil
7/11SjællandBerlin 4 dage ****Hotel Park inn Radisson AlexanderplatzMere end 82.298,-Bestil
10/11SjællandBerlin 5 dage **+Hotel B&B Berlin-AlexanderplatzMere end 81.998,-Bestil
10/11SjællandBerlin 5 dage ****Hotel Park inn Radisson AlexanderplatzMere end 82.498,-Bestil
14/11SjællandBerlin 4 dage **+Hotel B&B Berlin-AlexanderplatzMere end 81.798,-Bestil
14/11SjællandBerlin 4 dage ****Hotel Park inn Radisson AlexanderplatzMere end 82.298,-Bestil
17/11SjællandBerlin 5 dage **+Hotel B&B Berlin-AlexanderplatzMere end 81.998,-Bestil
17/11SjællandBerlin 5 dage ****Hotel Park inn Radisson AlexanderplatzMere end 82.498,-Bestil
21/11SjællandBerlin 4 dage **+Hotel B&B Berlin-AlexanderplatzMere end 81.798,-Bestil
21/11SjællandBerlin 4 dage ****Hotel Park inn Radisson AlexanderplatzMere end 82.298,-Bestil

Hotel

Hotel B&B Berlin-Alexanderplatz

Hotel B&B Berlin-Alexanderplatz

Det er os en glæde at kunne tilbyde dette nye hotel med fantastisk beliggenhed: B&B Hotel Berlin-Alexanderplatz ligger super centralt i det gamle Østberlin nær Alexanderplatz og dermed med nem adgang...
Hotel Park inn Radisson Alexanderplatz

Hotel Park inn Radisson Alexanderplatz

Hvad med at bo på selveste Alexanderplatz i Berlin Dette fine 4-stjernede superior-hotel er et af de mest kendte hoteller i Berlin - bl.a for at være Berlins højeste hotel og med en helt fantastisk be...