Skip to main content

Busrejser til Polen fra Jylland

Polen er en af Europas mest undervurderede rejsedestinationer. Generelt det med at rejse østpå ligger os danskere ret fjernt, hvilket er en skam, for Polen har så meget at byde på. Først og fremmest kulturelt, men også prismæssigt – for der kan være mange penge at spare på tandlægeregninger og shoppingture ved at benytte busrejser til Polen fra Jylland.

Forvent en gæstfrihed ud over det sædvanlige i Polen

Polen er faktisk ret velbesøgt, men de ved udmærket godt selv, hvor skandinavere ofte drager hen på ferie: Det er til sydens sol. Derfor har du allerede goodwill med i bagagen, når du besøger Polen, for du vil med garanti blive mødt af en interesse for og påskønnelse af dit besøg i det polske. Som udefrakommende bliver man helt generelt mødt med åbne arme.

Det er et ganske karakteristisk særpræg for den polske befolkning at åbne sig selv og sit hjem op for gæster. Polakkerne elsker at snakke om dem selv, deres familie og selvfølgelig Polen. Og her ligger de befriende nok ikke skjul på, hvad de er utilfredse med, og hvad de påskønner ved landet. Men selv efter en hidsig politisk opsang af tingenes tilstand, opstår der altid en beundringsværdig optimisme for fremtiden, som gennemsyrer befolkningen som helhed.

Gives der drikkepenge, når du er på busrejse til Polen fra Jylland?

Den førnævnte gæstfrihed regner man dog også med er gengældt af turister – og det manifesterer sig ret tydeligt i måden, man håndterer drikkepenge på. Drikkepenge er som store dele af Europa mindst 10 % af det, regningen lyder på. Det er med andre ord forventet, at du giver drikkepenge, for ellers betragtes det som en fornærmelse af den gæstfrihed, som enhver polsk restaurant eller beværtning med garanti vil vise dig.

Oplev langt billigere priser med busrejser til Polen fra Jylland

Det er generelt billigere at bo i Polen, og som turist kan du også forvente at spare penge. Du kan få et godt måltid mad på en fin restaurant for omkring 150 kr. pr. mand. Herudover er dagligvarepriserne omkring det halve af danske priser. Hvis du kommer for shoppingmuligheder kan du også forvente, at priserne er stærk nedsat i forhold til Danmark.

Hvis du leder efter en charmerende polsk by, hvor du virkelig kan nyde godt af kulturen og de billige priser, kan vi klart anbefale vores busrejser fra Jylland til Stettin.

Foretrækker du at rejse fra den anden side af Øresund, er det også muligt at booke vores busrejser fra Sjælland til Stettin. .

Hvad er Stettin?
Stettin er den syvende største by i Polen, og vi danskere har faktisk haft vores gang i byen siden vikingetiden – men det er en længere historie. Byen er i dag centrum for handel, industri, uddannelse og kultur. Du får med andre ord en på opleveren i denne by, hvor du kan tilfredsstille din kulturelle nysgerrighed, blive en ekstraordinær gastronomisk oplevelse rigere og måske udnytte nogle af byens mange billige shoppingmuligheder.

Slip for den dyre tandlægeregning og besøg Stettin

Og for at det ikke skal være løgn, er der også penge at spare på tandlægeregningen ved udnytte vores busrejser til Polen fra Jylland. Og hvis du ikke lige umiddelbart føler dig sikker på den idé, kan vi forsikre dig om, at folkene fra Dental Art er professionelle og dygtige. Specialisterne er kompetente til alle slags tandbehandlinger – især inden for kirurgiske indgreb og implantationer.

Her kan du læse meget mere om vores tandlægerejser til Polen.

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores busrejser til Polen fra Jylland
Hvis du har spørgsmål til vores busrejser til Polen fra Jylland, kan du altid kontakte os. Vi garanterer en professionel rådgivning og kan med garanti hjælpe med at planlægge din tur, hvis du har nogle specielle ønsker for dit ophold i det polske. Du kan skrive til os på info@skanrejser.dk eller ringe til os på tlf. 33 13 23 50 . Vi ser frem til at hjælpe dig!

 

Søg rejse

Busrejser til Stettin Jylland

4 dage Fra 1.298,-

Busrejser fra Jylland til Stettin - Billige rejser med bus til Stettin fra Jylland. - Vi glæder os til at byde dig velkommen til Stettin med afgang fra Jylland med bus. Ønsker du at rejse fra Sjælland - klik her Busrejser fra Jylland til Stettin med afgang 2 x ugentligt med bus fra Jylland Busrejser fra Jylland til Stettin kan bookes her For mange af vores gæster fra Sjælland, er busrejsen til Stettin en fast tradition hvert år, og nogle tager endda turen flere gange om året og nu s...Læs mere