Skip to main content

Lubeck 1-dagstur

Busrejser til Lübeck - 1 dags bus tur til Lübeck

Billige endagsture med bus til Lübeck hver den 1. lørdag i måneden med stop i Bordershop (første tur i 2020 bliver dog lørdag d. 08.02.2020)

Ta med på vores hyggelige bustur til Lübeck, hvor du både får masser af tid i Lübeck samt tid til at shoppe i Bordershoppen.

Priser fra kr. 199,- (første lørdag i hver måned)
+ ekspeditionsgebyr kr. 39,- pr. billet (ikke pr. person).
1-dagstur til Lübeck - ca. 3 timer i Lübeck + ca. 1,5 timer i Bordershoppen (gælder kun i perioden februar - primo november)

Bus rejser Lübeck shopping tur

Endagstur - shopping tur til Lübeck med bus og stop i Bordershoppen

Udover besøget i Lübeck giver Skanrejser dig mulighed for at gøre nogle rigtigt gode kup i Bordershoppen ved Puttgarden. Bordershop Puttgarden er 8.000 m2 fyldt med tilbud på parfume, makeup, øl, vin, spiritus, slik, chokolade, sodavand, cider og meget, meget mere.
1-dagstur: Mere end 5 timers shopping og sjov - Lübeck & Bordershop

Perioden fra d. 08.02.2020 - 07.11.2020
Skanrejsers éndagsture med bus til Lübeck og Bordershop giver dig ca. 3 timer i Lübeck og 2 timer i Bordershoppen.

Efter d. 07.11.2020, kører vi juleture til julemarked i Lübeck & Bordershoppen
Vi kører alle dage undtaget søndag fra d. 23.11.2020 - 21.12.2020
Læs mere på denne side LINK

Grupperejser - store og små grupper. Busrejser til Tysklands julemarkeder

Grupper med egen bus - få et godt tilbud på egen bus, hvis I er en stor grupper. Vi er altid klar til at hjælpe dig - ring og få danmarks måske bedste priser, når der gælder grupperejser til Lübeck med egen bus.

Stop ved Bordershoppen
Vi stopper enten på udrejsen eller på hjemrejsen. Dette afgøre chaufføren.

Hvor meget må vi have med i bussen fra Bordershoppen ?
Der må max medbringes 3 rammer øl/vand pr. passager i lastrummet samt hvad man ellers kan have oppe under sædet. Medbring gerne noget som kendetegner netop dine varer, da det kan være svært at genkende sine varer, når vi ankommer til vores stoppesteder i DK (det er mørkt)

Bus rejser Lübeck shopping tur

Julemarkeder i Tyskland

Drømmer du om at besøge et af de berømte og skønne julemarkeder i Tyskland? Så kan vi få din drøm til at få i opfyldelse.

Tyskland og julemarked er for mange en tradition, de holder fast ved år efter år. Hos Skan Rejser gør vi det nemt for dig at besøge de tyske julemarkeder. Vi tilbyder 1-dages ture til forskellige tyske byer, der er berømte verden over for det julemarked, de stiller på benene hvert eneste år op til jul. Hvad enten du gerne vil på et af de tyske julemarkeder i Kiel, Hamborg, Rostock, Lübeck eller Flensborg, kan du komme dertil med bus med os.

Bestil din næste tur på julemarked i Nordtyskland allerede nu - så er du sikker på at få en plads i en af vores moderne og veludstyrede busser og blive kørt lige til døren.  

Besøg julemarked i Tyskland med bus

Måske har du været på julemarked i Tyskland med bus mange gange før? Eller måske overvejer du at bestille din første tur nogensinde? Uanset hvad bliver du ikke skuffet. Det er en helt særlig oplevelse at besøge et af de bedste julemarkeder i Tyskland, og er du ikke allerede i julestemning, kan du være helt sikker på, du bliver det, når du kommer frem. 

Bedste julemarked i Tyskland - hvilket skal du vælge?

Der er flere byer i Tyskland, der er kendt for deres stemningsfyldte julemarked, og det kan derfor være svært at vælge, hvor du skal tage hen. Vi har derfor valgt nogle byer ud, der er særligt kendt for deres julemarked, og vælger du en af dem, kan du være helt sikker på, at du får en god oplevelse, du sent vil glemme.

Det kan være ret så vanedannede at tage på julemarked i Tyskland, og derfor kan du trygt stole på, at du kan komme afsted igen næste år.

Oplev et tysk julemarked og kom i julestemning

Tag med os på julemarked i Tyskland med bus og mærk på egen krop, hvor glad det gør dig. Der er noget helt særligt over de tyske julemarkeder, der er indbegrebet af jul, og som kan få enhver i julestemning. Børn som voksne kan tage med på vores busrejser til julemarked, og der venter masser af hyggelige oplevelser for store som små. 

Bestil tur til julemarked i Nordtyskland med en, du holder af

Tag kæresten, veninden eller din mor med til julemarked i Tyskland. Kontakt os endelig, hvis du har brug for mere information om vores busrejser, så vi kan klæde dig godt på til din rejse.

Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Bus rejser Lübeck shopping tur

Søg rejse

Køreplan

OPSAMLINGSSTEDER

LUBECK + BORDERSHOPPEN

AFGANG / HJEMKOMST

Afgang

Hjemkomst

Sjælør Station, Sjælør Blvd.

06.50

21.15

Ølby Station, Sdr. centervej

07.25

20.35

Rønnede P-plads, Ny Næstvedvej

07.50

20.10

Vordingborg P-plads, Opk. 41

08.15

19.45

Højmølle Kro

08.30

19.30

Rødby v/ Billetsalg for biler

09.00

19.00

Ankomst Puttgarden/Bordershop

10.00

18.15

Ankomst / afgang Lübeck 

11.15

14:30

ANKOMST / AFGANG

Ankomst

Afgang

Borderhoppen besøges enten på ud-/eller hjemrejsen.

Søgeord: Lubeck indkøbstur, Lubeck 1 dagstur, bus til Lübeck, bustur til Lubeck

Kort