Skip to main content

Bus til Lübeck - 1 dags shoppingtur med bus til Lübeck samt stop ved Bordershop

 

Billige endagstur med bus til Lübeck første lørdag i hver måned. 
Gældende for perioden fra d. 10.02.2024 - 02.11.2024
- Herefter kører vi vores populærer julerejser til Lübeck, hvor vi kører alle dage undt. søndage - klik her for at læse mere om vores juleture

Tá med Skan Rejser på denne skønne éndagstur med bus til Lübeck og Bordershop. Du får ca. 3 timer i Lübeck og 1,5 timer i Bordershoppen

Ta med på vores hyggelige bustur til Lübeck, hvor du både får masser af tid i Lübeck samt tid til at shoppe i Bordershoppen.

Priser fra kr. 299,- (første lørdag i hver måned, dog er første afgang d.10/02-2024)
+ ekspeditionsgebyr kr. 49,- pr. billet (ikke pr. person).
1-dagstur til Lübeck - ca. 3 timer i Lübeck + ca. 1,5 timer i Bordershoppen (gælder kun i perioden februar- primo november)

Af-/påstigningen i Lübeck bliver normaltvist nær kongrescenteret og Busparkplatz ved Willy-Brandts-Allee (klik her for map-lokation). Der tages forbehold for ændring grundet ledig pladser.

Bus rejser Lübeck shopping tur

Endagstur - shopping tur til Lübeck med bus og stop i Bordershoppen

Udover besøget i Lübeck giver Skanrejser dig mulighed for at gøre nogle rigtigt gode kup i Bordershoppen ved Puttgarden. Bordershop Puttgarden er 8.000 m2 fyldt med tilbud på parfume, makeup, øl, vin, spiritus, slik, chokolade, sodavand, cider og meget, meget mere.
1-dagstur: Mere end 5 timers shopping og sjov - Lübeck & Bordershop
Udfyld din eksporterklæring hjemmefra LINK

Spar tid ved at bestille dine varer derhjemme og få dem leveret direkte til bildøren i BorderShop i Puttgarden
En pre-order er en forudbestilling, du laver på bordershop.com, som er pakket og klar til den dag, du besøger BorderShop i Puttgarden eller i Rostock. Når du kommer til BorderShop, betaler du for dine varer, og herefter får du dem udleveret ved pre-orderhallen, hvor vi kører dem direkte til din bildør. TIP: Du betaler først dine varer i butikken i Tyskland pga. toldregler. LÆS MERE HER ELLER FORTAG DIN PRE-ORDER BESTILLING LINKPerioden fra d. 10.02.2024 - 02.11.2024
Skanrejsers éndagsture med bus til Lübeck og Bordershop giver dig ca. 3,5 timer i Lübeck og 1,5 timer i Bordershoppen.

LUKKET GRUPPER - SKOLER, FIRMAER SAMT FORENINGER
Ønsker I tilbud på egen bus og ændret rejsetider samt særlig opsamling, så kontakt os på tlf. 33132350 eller send en mail på info@skanrejser.dk og få et  godt tilbud. 

Fra d. 25.11.2024, kører vi næsten dagligt vores juleture til julemarked i Lübeck & Bordershoppen.

Vi kører aflere gange om ugen fra d. 25.11.2024 - 21.12.2024
Læs mere om vores juleture her LINK
Grupperejser - store og små grupper. Busrejser til Tysklands julemarkeder

Grupper med egen bus - få et godt tilbud på egen bus, hvis I er en stor grupper. Vi er altid klar til at hjælpe dig - ring og få danmarks måske bedste priser, når der gælder grupperejser til Lübeck med egen bus.

Stop ved Bordershoppen
Vi stopper enten på udrejsen eller på hjemrejsen. Dette afgøre chaufføren.

Hvor meget må vi have med i bussen fra Bordershoppen ?
Der må max medbringes 3 rammer øl/vand pr. passager i lastrummet samt hvad man ellers kan have oppe under sædet. Medbring gerne noget som kendetegner netop dine varer, da det kan være svært at genkende sine varer, når vi ankommer til vores stoppesteder i DK (det er mørkt)

Bus rejser Lübeck shopping tur / Julemarkeder i Tyskland

Drømmer du om at besøge et af de berømte og skønne julemarkeder i Tyskland? Så kan vi få din drøm til at få i opfyldelse.

Tyskland og julemarked er for mange en tradition, de holder fast ved år efter år. Hos Skan Rejser gør vi det nemt for dig at besøge de tyske julemarkeder. Vi tilbyder 1-dages ture til forskellige tyske byer, der er berømte verden over for det julemarked, de stiller på benene hvert eneste år op til jul. 

Bestil din næste tur på julemarked i Nordtyskland allerede nu - så er du sikker på at få en plads i en af vores moderne og veludstyrede busser og blive kørt lige til døren.  

Besøg julemarked i Tyskland med bus

Måske har du været på julemarked i Tyskland med bus mange gange før? Eller måske overvejer du at bestille din første tur nogensinde? Uanset hvad bliver du ikke skuffet. Det er en helt særlig oplevelse at besøge et af de bedste julemarkeder i Tyskland, og er du ikke allerede i julestemning, kan du være helt sikker på, du bliver det, når du kommer frem.

Bedste julemarked i Tyskland - hvilket skal du vælge?

Der er flere byer i Tyskland, der er kendt for deres stemningsfyldte julemarked, og det kan derfor være svært at vælge, hvor du skal tage hen. Vi har derfor valgt nogle byer ud, der er særligt kendt for deres julemarked, og vælger du en af dem, kan du være helt sikker på, at du får en god oplevelse, du sent vil glemme.

Det kan være ret så vanedannede at tage på julemarked i Tyskland, og derfor kan du trygt stole på, at du kan komme afsted igen næste år.

Oplev et tysk julemarked og kom i julestemning

Tag med os på julemarked i Tyskland med bus og mærk på egen krop, hvor glad det gør dig. Der er noget helt særligt over de tyske julemarkeder, der er indbegrebet af jul, og som kan få enhver i julestemning. Børn som voksne kan tage med på vores busrejser til julemarked, og der venter masser af hyggelige oplevelser for store som små.

Bestil tur til julemarked i Nordtyskland med en, du holder af

Tag kæresten, veninden eller din mor med til julemarked i Tyskland. Kontakt os endelig, hvis du har brug for mere information om vores busrejser, så vi kan klæde dig godt på til din rejse.

Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN / STOPPESTED
Afgang
Hjemkomst
Ingerslevsgade nær DGI byen/hovedbanegården
06.50
21.50
Ølby Station, Sdr. centervej
07.40
21.05
Rønnede P-plads, Ny Næstvedvej
08.05
20.40
Vordingborg P-plads, Opk. 41
08.30
20.15
Højmølle Kro (p-plads)
08.50
20.00
Rødby v/ Billetsalg for biler
09.20
19.30
Lübeck Ankomst / Afgang 
11.45
15:15
Det er kun muligt at bestille én opsamlings/afstigningssted pr. billet. Vi kan ikke garanterer at man kommer med samme bus, med mindre man står på samme billet. Dette skyldes at opsamlingsstederne vil bliver fordelt mellem busserne (såfremt vi har flere busser på samme dato)
Borderhoppen besøges enten på ud-/eller hjemrejsen. Denne tur er ikke egnet til kørestolsbrugere
Ovenstående er estimeret tider, som kan afvige en smule afhængig af trafik mv.

 

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
3/8SjællandLübeck 1 dagsturMere end 8299,-Bestil
7/9SjællandLübeck 1 dagsturMere end 8299,-Bestil
5/10SjællandLübeck 1 dagsturMere end 8299,-Bestil
2/11SjællandLübeck 1 dagsturMere end 8299,-Bestil