Skip to main content
VORES TRYGSHEDSGARANTI Bestil trygt uden risiko, uanset nuværende restriktioner - Fri afbestilling eller ombooking af din rejse indtil 60 dage før afrejsen Læs mere Luk

Weekendophold Berlin

Weekendophold i Berlin med bus

Link til vores busrejser til Tyskland
Har du endnu ikke haft fornøjelsen af at besøge Berlin? Eller har du været der før, og vil du gerne gense den fantastiske og charmerende tyske hovedstad?

Hos Skan Rejser tilbyder vi weekendture til Berlin. Vi transporterer dig trygt og sikkert frem til Berlin i en af vores moderne busser, hvorefter du bliver indkvarteret på det hotel, vi har reserveret til dig. Herefter får du god tid til at suge til dig af indtryk, shoppe løs, spise lækker mad, se interessante seværdigheder og få en fornemmelse for alt det skønne, som Berlin har at byde på.

Berlin er en fantastisk by og et meget populært rejsemål. Et weekendophold i Berlin smager af mere, og du vil helt sikkert få lyst til at komme igen, når først du har snuset lidt til byen. 

På kort weekendtur til Berlin - vi gør det nemt for dig

Berlin er i princippet ikke længere væk, end du kan starte bilen og køre dertil. Booker du en weekendtur til Berlin gennem os, kan du dog komme dertil på en meget mere afslappende måde. Når du stiger på vores bus på Sjælland, kan du læne dig tilbage i sædet og slappe af med en god film, en god bog eller med at tage dig en lur.

Vores dansktalende chauffør sørger for, at du kommer sikkert frem, og at du får de pauser undervejs, som du har brug for. Rejser du med os, skal du heller ikke tænke på hotel. Vi har allerede fundet et godt hotel, som du bliver indkvarteret på, og det bedste af det hele er, at vores bus kører dig lige til døren. Booker du et weekendophold til Berlin gennem os, er alt, du skal sørge for på forhånd, at pakke din kuffert og finde forventningens glæde frem.  

Weekendophold i Berlin til en god pris

Bus er ikke alene en behagelig måde at rejse på. Det er også en billig måde at rejse på. Er du på jagt efter et billigt weekendophold i Berlin, er du derfor landet det helt rette sted. Prisen, du betaler for vores tur, er inklusiv bustransport og hotelophold samt morgenbuffet. I nogle tilfælde vil der også være mad inkluderet i prisen - det kan du læse nærmere om, når du klikker dig ind på den enkelte rejse og får en mere detaljeret beskrivelse.

Alle vores weekendture til Berlin starter på Sjælland, hvor du stiger på vores bus. Det er også her, du bliver kørt til, når turen eller weekendturen er ovre, og du skal hjem igen. 

Book online og få en skøn weekend i Berlin

Bestil din weekendtur til Berlin allerede i dag, hvis du ved, hvornår du gerne vil afsted. Du kan booke online, og har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Link til vores busrejser til Tyskland

 

Søg rejse