Skip to main content

Weekendophold i Tyskland med bus

Booker du et weekendophold i Tyskland med bus, venter de store oplevelser på dig lige rundt om hjørnet – og du kan komme af sted uden at betale meget for det. Det er både behageligt, nemt og billigt at rejse med bus, og hos Skan Rejser kan du bestille en kort weekendtur til Tyskland til flere forskellige byer. Det er nemt at forkæle en, du holder af, med et weekendophold, og selve turen i vores moderne busser er blot en hyggelig og afslappende del af rejsen.

Vi tilbyder rejser til både Berlin, Dresden, Goslar, Celle samt Hamburg og andre populære tyske byer, og det er alle destinationer, der virkelig er et besøg værd. Bestil et weekendophold til Tyskland allerede i dag. Så kan du starte nedtællingen til dagen, hvor du kan stige om bord på vores bus på Sjælland og blive kørt direkte til hotellet på din valgte destination.

Bestil en kort weekendtur til Tyskland med alt inkluderet

Når du bestiller et weekendophold i Tyskland hos os, er det ikke alene busrejsen, der er inkluderet i prisen. Vi har også fundet et godt hotel, du kan bo på, og du skal hverken tænke på betaling eller reservation af hotelværelse. Det er inkluderet i den pris, du betaler for din rejse, og vi har sørget for alt det praktiske.

Vi gør det nemt for dig at stikke af til Tyskland på et skønt weekendophold, og vi vil gøre vores til, at du får en skøn og behagelig tur. Vælger du at booke et weekendophold i Nordtyskland, er transporttiden ikke særlig lang, og du kan få endnu mere ud af din weekend i det tyske.

Weekendophold i Tyskland – friheden til at rejse

Tager du med på et af vores weekendophold i Tyskland, kan du komme af sted uden at skulle bruge mange feriedage – og selv om du kun er af sted i få dage, får du stadig følelsen af at være i nye omgivelser mærke en anden kultur. Du får masser af ny luft under vingerne, og efter en dejlig weekend er du klar til at vende tilbage til hverdagen med skønne oplevelser og minder i bagagen.

Tag din kæreste, din veninde eller en kollega med på en weekendtur til Tyskland. Der bliver både rig mulighed for at shoppe, spise lækker mad og se interessante seværdigheder. Har du endnu ikke besøgt nogle af de tyske storbyer som eksempelvis Berlin, Dresden, Goslar, Celle eller Hamburg, har du rigtig meget at glæde dig til – og vi tør godt garantere dig for, at du ikke bliver skuffet.

Bestil dit weekendophold til Tyskland allerede i dag

Har du spørgsmål til os, du gerne vil have afklaret, inden du bestiller en rejse? Eller har du brug for vores hjælp til at bestille? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på telefonen i vores åbningstid, hvor vi sidder klar til at hjælpe  - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse