Skip to main content
VORES TRYGSHEDSGARANTI Bestil trygt uden risiko, uanset nuværende restriktioner - Fri afbestilling eller ombooking af din rejse indtil 60 dage før afrejsen Læs mere Luk

Weekendophold i Tyskland

Weekendophold i Tyskland med bus

Link til vores busrejser til Tyskland
Vil du gerne forkæle en, du holder af, med et weekendophold? Så kan du komme afsted uden at betale meget for det, hvis du booker et weekendophold i Tyskland med bus.

Det er både behageligt, nemt og billigt at rejse med bus, og du kan bestille en kort weekendtur til Tyskland til flere forskellige byer. Hos Skan Rejser tilbyder vi rejser til både Berlin, Dresden, Goslar, Celle samt Hamburg og andre populære tyske byer, og det er alle destinationer, der klart er et besøg værd. Bestil et weekendophold til Tyskland allerede i dag. Så kan du starte nedtællingen til, at dagen kommer, hvor du skal stige på vores bus på Sjælland.

Kort weekendtur til Tyskland med alt inkluderet

Når du bestiller et weekendophold i Tyskland hos os, er det ikke alene busrejsen, der er inkluderet i prisen. Vi har også fundet et godt hotel, du kan bo på, og du skal hverken tænke på betaling eller reservation af hotelværelse. Det er inkluderet i den pris, du betaler for din rejse, og vi har sørget for alt det praktiske.

Vi gør det nemt for dig at stikke af til Tyskland på et skønt weekendophold, og vi vil gøre vores til, at du får en behagelig og skøn tur. Vælger du at booke et weekendophold i Nordtyskland, er transporttiden ikke særlig lang, og du kan få endnu mere ud af din weekend i det tyske. 

Weekendophold i Tyskland - friheden til at rejse

Elsker du at rejse? Så kunne du sikkert godt bruge nogle flere ugers ferie hvert eneste år, som du kunne bruge på at rejse. Tager du med på et af vores weekendophold i Tyskland, kan du komme afsted uden at skulle bruge mange feriedage på det. Selvom du kun er afsted i få dage, får du stadig følelsen af at være afsted og mærke en anden kultur, og du får masser af nyt luft under vingerne.

Du har både en rejse i sigte, du kan glæde dig til, og du kan få en skøn oplevelse ud af det. Tag din kæreste, din veninde eller en kollega med på en weekendtur til Tyskland. Der bliver både rig mulighed for at shoppe, spise lækker mad og se interessante seværdigheder. Har du endnu ikke besøgt nogle af de tyske storbyer, som eksempelvis Berlin, Dresden, Goslar, Celle samt Hamburg, har du rigtig meget at glæde dig til, og vi tør godt garantere dig for, at du ikke bliver skuffet. 

Bestil weekendophold til Tyskland allerede i dag

Har du spørgsmål til os, du gerne vil have afklaret, inden du bestiller en rejse? Eller har du brug for vores hjælp til at bestille? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på telefonen i vores åbningstid, hvor vi sidder klar til at hjælpe os. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Link til vores busrejser til Tyskland

Søg rejse